https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Vaga podznak Devica

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/devica-1280x800.jpeg

Vaga podznak Devica je odličan sagovornik koji može drugima pomoći u rešavanju problema, ali i oprezni intelektualac koji ima veliku moć rasuđivanja.

Na prvi pogled ova kombinacija uliva mnogo skeptičnosti, jer je poznato da je Devica promenjiv ženski znak veoma analitičan, stidljiv, oprezan, ponekad i zahtevan pa u spoju sa nežnom, i pomalo nesigurnom Vagom može doneti stalnu borbu same osobe da pronađe svoj „idealni svet“. Međutim to i ne treba da deluje loše, jer Devica ovde tera Vagu u znaku da bude bolje organizovana, da svoje ideje naplati, da bude još više društvena i da bira samo kvalitet.

Ovo su ljudi koji znaju da slušaju druge i donose veoma taktične i mudre odluke. Bez obzira na dve potpuno suprotne energije znaka i podznaka, od ove osobe mozete dobiti veoma pozitivan savet po pitanju ishrane, zdravlja, jako dobre sugestije u promeni načina života i Vaga–Devica može često po tome i biti primer drugima. Ova osoba kroz komunikaciju često pomaže i sebi i drugima.

Iako može biti sumnji u realizaciju sopstvenih želja, ovo je nezavisni pokretač dobrih akcija, humani predvodnik koji se bori za istinu, pravdu, pobošljanje života drugih, koji je veoma produktivan, ali dosta rano pokazuje da ne želi da živi konvencionalno. Uvek misli da može bolje, više. Sposoban je da zaradi novac ili da ga nasledi i veoma udobno živi.

Ima fantastične ideje koje može dobro naplatiti uz izuzetno lepe odnose sa osobama koje su u uskoj vezi sa materijalnim pitanjima. Ne otvara se lako, ali ima „moć“ da dobro poveže stvari i nađe pravo mesto u svom životu. Finese i detalji su bitniji nego krupna dela. Iako na prvi pogled ova osoba poseduje sramežljivost i distanciranost, može pokazati izuzetnu snagu u kritičnim momentima života. Upornija je nego što izgleda.

Vaga–Devica je na prvi pogled skromna i jednostavna, ali poseduje vrlo visoke standarde, genijalan i često odbrambeni um, posebno lakoću u pronalaženju grešaka drugih, ali nije negativna. Ona svoje prijatelje voli, voli da deli sa drugima, veoma je svakodnevno aktivna, stalno pravi neke nove promene kroz posao, upoznaje nove ljude, rado putuje i ima jedan praktičan način života ali ni nad čim ne voli da robuje.

Veoma je okrenuta znanju, učenju i teško joj je da ima stalni kontakt sa osobama manjeg intelektualnog kapaciteta. Zna da brzo vozi.  Iako poseduje i skrivenu zavodljivost na prvi pogled, ova osoba emotivno teži trajnim i dugim emotivnim odnosima. U brak često ulazi platonski, jako, sa velikim očekivanjima. Ukoliko se ta očekivanja ne ispune, veoma teško prekida odnose i izlazi iz braka, ali posle dužeg vremena nalazi snagu često u osobama koje se pojavljuju u periodima velikih ličnih težih promena.

Sa godinama se miri i smanjuje perfekcionizam i emotivni idealizam i prihvata lakše stvari kako dolaze. Kada nije pod pritiskom, sve može i tad najbolje pokazuje svoje talente. Voli tačnost podataka, preciznost u dogovorima, iako neće uvek imati toliku pedatnost i tačnost u svakodnevnici koja je inače pojačana snagom oba znaka.

Intuitivnost posebno može biti dobra u polju zarade i zbog toga pripadnik ovog znaka ima dobre šanse za stabilnost na tom polju. Kada je loše volje, može biti pesimistična i sklona samosažaljenju. Ovo je osoba kojoj je posebno zadovoljstvo da pomaže drugima, a često probleme svojih prijatelja doživljava veoma emotivno i lično.

Veoma je živahne prirode, sve je zanima, može biti veoma radoznala da saznaje i uči što više. O stvarima koje dobro poznaje nema joj premca. Može ostaviti utisak rečite i prepoznatljive osobe u okruženju. Uvek raspoložena za kupovine, poklanjanje, nove trendove, ali je veoma okrenuta svom izgledu.

Ovo je i osoba koja deluje lojalno i pouzdano u ljubavi, ali joj prija romantična osoba, nežna koja će joj poklanjati ljubav jer ona ponekad ne zna na pravi način da pokaže koliko zna da voli. Često može biti sklona tajnim simpatijama ili skrivati svoj pravi emotivni status.

U poslu spremna za transformaciju uvek, tu se ničeg ne plaši, voli da proba sve, odličan je reformator, često nalazi i osobe sa kojima ima odličan i prijateljski odnos, što poslu donosi dobrobit. Vaga–Devica zna, ali i treba da uvek bude zauzeta jer joj to priliči i tako će biti zadovoljnija, jer je sklona osetljivoj psihi, usamljenosti, zna da se optereti oko stvari iz prošlosti i zna da bude veoma neodlučna, ali koliko je zainteresovana za zdravlje, može biti veoma disciplinovana i sklona da posećuje lekare samo kad je hitna situacija.

Proširenje porodice shvata ozbiljno i zna da ga planira unapred. Većina pripadnika ove kombinacije imaju zrelu i veoma odgovornu, poslušnu decu. Ukoliko pronađe unutrašnje samopouzdanje i smisao preko porodice i doživi lična poslovna ostvarenja ova osoba može pokazati i više.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.