https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/vaga-1280x800.jpeg

„Harmonija u malom“,  sklad lepote i ljubav kao pokretač prikazuje jednu pozitivnu dušu kojoj je veoma važan spoljni utisak. Spoj duple kombinacije Vage pod uticajem njenog vladaoca i znaka i podznaka Venere je savršen spoj stalne potrage za lepotom, brakom, ljubavlju, svim lepim stvarima koje čine život.

Na prvi pogled ova osoba očaraće vas elagancijom i stilom, “baby face” i nevinim pogledom, skrivenom ranjivošću, posebno unutrašnjom snagom da želi da u njenom životu bude sve ispravno i fer. Ona prosto ne podnosi neizvesnost, ne podnosi nemar, nesklad, agresivnost i prostakluk. Ona je rođena da pokaže šta je ljubav i koliko život ima savršenstvo do koga nije teško doći.

Ona bira okruženje, jako ceni poverenje, diskretnost i može iznutra osećati šta joj prija, a šta ne. Ona teži da bude lepa, da ostavi utisak, da je drugi razumeju, da voli beskonačno. Iako ovoj osobi lični izgled može puno pomoći čak i u profesionalnom ostvarenju, njoj je brak i ljubav ipak od velike važnosti. Ona je prosto rođena da bude voljena, da prima ljubav, da živi u zajednici i da deli svoje ideale sa voljenom osobom.

Kada je sama, tada je tužna, potištena, kao da nešto čeka, zna da se zatvori i da dugo ne prima nikog u svoj život. Na prvi pogled ova osoba deluje miroljubivo, prijatno i srdačno. Međutim, ko joj se zameri, ona zna da to veoma pamti. Veoma je uvredljiva, voli i ističe svoje poreklo i svoje korene, obožava vodu i sa svojom porodicom ima izuzetno jak odnos. Poseduje tradicionalan duh, obožava venčanja, modu i može dati primer mnogima po tom pitanju.

Sklona je da analitično prilazi drugima i da joj treba dosta vremena da im se otvori. Zna da iznenadi smelošću i nekom posebnom energijom. Ima veliki strah od kompromitovanja, tračeva i svega što može spustiti njen nivo. Izuzetno je ženstvena, elegatna, sklona neobičnom ukusu i bojama. Stalno odmerava nešto, pa je uvek usmerena na stvari po principu „za ili protiv“.

Iako deluje prilagodljivo, društveno, sa godinama može imati manji krug prijatelja. Veoma je osetljiva na lični izgled i sklona da stalno radi na tome da što bolje izgleda, ali ne treba zaboraviti da većina pripadnika ove kombinacije poseduje i prirodnu lepotu što im daje „sreću ili nesreću“ da budu zapaženi, viđeni, da lakše prolaze neke prepreke.

Iako je emotivni život Vage sastoji od finesa, ipak dupla Vaga traži snažnog, jakog partnera/rku, i ne dozvoljava da pored sebe ima slabu osobu koja je zavisna od drugih. Ona ne podnosi malodušnost, i zbog toga može dugo lutati tražeći emotivni ideal. Ako u tome ne uspe, posvetiće se sebi, svojoj karijeri, ali neće prihvatati površne odnose.

Često može postati roditelj naglo, a u brak ući prilično brzo za njen ukus. U braku mora uključiti mnogo tolerancije koja joj prirodno stoji, jer u suprotnom može dugo patiti. Razvod je za ovu osobu veliko poniženje i ona je generalno veliki protivnik prekida zajednice. Sa decom ima moderan, opušten odnos, voli da bude upućena u sve, i da izbegava „strogoću“. Zna da bude veoma emotivno nestrpljiva, isključiva, ali joj ljubav često dolazi preko porodičnih kontakta ili preko prijateljstva.

Profesionalno – pozivi vezani za pomoć ljudima, uslužnost, umetnost, prava, diplomatiju, školstvo veoma naklonjeni. Ova osoba nema problem da pomogne ili zameni kolege, ali joj je najbitnije da je ljudi na poslu poštuju, ako toga nema može biti veoma nesrećna i sklona da odlazi na posao pod pritiskom.

Zdrastveno često ima urološke probleme i probleme sa imunitetom. Joga, meditacija, molitve su odličan način duhovnog pražnjenja, ali otvoren odnos i puno razgovora koji mogu umiriti ovu osobu kada prolazi kroz neki težak period. Zna da puno troši, jer ona mora da ima divne komade odeće, obožava parfeme, cipele i prosto ne može da odoli kupovinama. Zbog toga joj sigurnost i podrška porodice i voljene osobe mnogo znači i čini je opuštenijom na materijalnom planu.

U brak ulazi iz jake strasti, sklona je da veoma motiviše voljenu osobu, ali da „pokaže zube“ kad joj se nešto i ne dopada. S obzirom da poseduje poslovnu maštovitost uvek može biti dobar kreator nekog projekta, odeće, može profesionalno dosta rano doći do dobre pozicije i uvek će joj prijati zvanična priznanja, jer onda zna da je na dobrom mestu. Ali nema ni problem da ne radi i da bude potpuno posvećena porodici, jer toj joj posebno može doneti mir u duši. Ono što mora izbegavati je jak uticaj drugih na njen život i često lako primanje saveta i sugestija.

Veoma su joj važni prvi utisci. Zaljubljive je prirode i nekad joj fali više kontrole na polju emocija, često na tom polju mora da broji do 100. Estetska originalnost i pristupačnost prema savršenstvu forme se jako vezuje za ovu osobu, pa ona nikad ne treba da poredi sebe sa drugima i uvek treba da se bori da bude „svoja“. Sklona je podsvesnim strahovima, skriveno teži materijalnoj sigurnosti, voli da su stvari jasno struktirane i da ne brine za budućnost. Zbog toga svaki vid nemanja kontrole nad svojim životom – ovog pripadnika može jako da uznemiri, pa i baci u krevet.

Neodlučnost i prevelika osetljivost jeste mala mana ove kombinacije, ali kada se uzme u obzir optimizam koji se oseća kroz odnos sa porodicom, sklonost kulturi, lepim stvarima ova osoba itekako može privući pažnju. Obrazovanje joj je obaveza, ali može biti disciplinovana. Često uz pomoć kontakta sa rođacima koji ne žive u mestu rođenja mogu joj doneti nešto dobro. Ova osoba ne voli tajne akcije, veze i prosto se ne snalazi u svemu što ne nosi javni pečat. Može imati mogućnost i velikog uspeha preko svog braka.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.