https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Jarac-1280x800.jpeg

Kombinacija Vaga–Jarac nosi niz suprotnosti, pred nama je jedna umerena, dostojanstvena, vrlo ambiciozna ličnost koja je okrenuta izuzetno visokim ciljevima u životu.

Spremna za velika odricanja, na prvi pogled hladna i nedodirljiva, rezervisana i distancirana. Veoma odgovorna i okrenuta konkretnim planovima, okrenuta muzici i poeziji. Ovo je osoba koja zna da sluša druge i koja veoma ozbiljno i analitično gleda na život. Veoma zrela od malih nogu, u sebi poseduje nešto aristokratsko.

Uvek okrenuta svojim principima, veoma samokritična, često teško otvara emocije i treba joj dosta vremena da veruje drugima. Ona sanja da bude slobodna, da živi avanturistički, da bude neko drugi, ali je vaspitanje, okruženje i lični motivi sprečavaju. Ona mora da bude uvek tu kad treba, da drži stvari pod kontrolom, da se drži svojih uverenja.

Izuzetno autoritativna, profesionalno vesela i uvek raspoložena za nove projekte. Voli da radi sa mlađim osobama ili osobama koje su nasmejane, žive i koje mogu da joj ponude i nova poslovna rešenja. Vaga–Jarac je mudra, praktična, ozbiljna, oslonjena na svoju snagu, često u mladosti „nesrećna“,  jer je drugi ne razumeju, sklona svojim mislima, povremeno i rasejana kad ide ulicom.

Često pati ako se njen trud i rad ne vide, ali itekako uporna da stvari istera na čistinu. Nije slučajno da ova osoba ima sjajne mogućnosti profesionalno i da dolazi uz mnogo rada na sebi do visokih pozicija. Veruje u brak, zajednicu, i ona je ta koja aktivno učestvuje u svemu, ali veoma je važan izbor osobe sa kojom će provesti život, ukoliko se radi o porodičnoj, smirenoj, ali i radnoj osobi, ona može biti potpuno posvećena porodici i svoje ambicije staviti u stranu, u suprotnom može živeti za druge, okreniti se karijeri, ali patiti od usamljenosti.

Ovo je možda jedan pripadnik Vage koji ima i najjači estetski ukus i energiju ovog znaka, jer sve se svodi na finese, nijanse. Često može imati sukob kako želi da živi, kako je drugi vide i kakva treba da bude. Voli korisna putovanja, ima smisao za matematiku, fiziku, nauku. Voli zemlje koje odišu mirom i elegancijom.

Iako nije materijalna, ipak očekuje od suprotne strane da joj obezbedi sigurnost, a ukoliko takvih mogućnosti nema, sama se bori za svoj status. Sklona veoma jakoj logici koja je dobro uklopljena u mentalnu intuitivnost što joj pomaže da oseti ljude i da ih na pravi način razume. Veoma fotogenična.

Imam utisak da ova osoba nikad nije do kraja zadovoljna i da uvek misli da može više, bolje. Može biti veoma strpljiva, ali uvek stavlja akcenat na moralno-porodičnim vrednostima, porodičnoj reputaciji, svojim korenima i može biti dosta vezana za svoju zemlju.  Ona oseća da joj uvek „tako malo nedostaje“, i da želi jedno, a dešava joj se drugo, a za to “krivac” može biti i njena potreba da bude savršena, ispravna, da je uvek tu za druge, ali možda i smanjenje ličnog optimizma.

Voli da pomaže drugima i zbog toga je omiljena kod dece i starijih osoba, emotivno okrenuta braku, ozbiljnim odnosima i sklona da uvek podrži osobu sa kojom je. Finansijski želi i može biti nezavisna. Detinjstvo je praćeno velikim ličnim dokazivanjem što može doneti da je preskočila nešto, ali može nadoknaditi kasnije.

Može uspešno raditi u drugim zemljama, ali uvek na poseban način biti vezana za mesto rođenja. Ima afinitete da bude odličan pisac jer može staviti na papir ono skriveno, lično neispunjeno. Njene emocije idu iz krajnosti u krajnost, iako se drži parole da treba da drži kontrolu i ne želi da ulazi u nešto ishitreno. Ipak može biti veoma dramatična u odredjenim ličnim situacijama.

Često brine o deci svojih rođaka, a može biti veoma praktičan roditelj, ali i roditelj koji očekuje konkretne rezultate od svoje dece i skrivenu zahvalnost za sve napore koje je uložila/io. Potpuna sloboda duha, opuštenost, spontanost je nešto što ova osoba skriveno poseduje, ali kao da je ograničena okolnostima da bi se osećala potpuno svoja. Zbog toga beži od rizika i drži se ustaljenih pravila. Ipak kod većine dolazi do situacije da imaju duge periode nezadovoljstva, jer to ono što im nedostaje, upravo spontano ispoljavanje njihovog duha.

Ovo je čuvarna osoba, koja može biti odličan kolekcionar, osoba koja je potpuno realno uključena u sadašnjost, dugovečna, s godinama veoma mladolika. Veoma joj je važan lični doprinos, a može biti veoma principijalna. Ovu osobu održava vera i istrajnost, pa njen moto često i treba da bude “sutra je novi dan“. Ovu interesatnu kombinaciju viđala sam i kod najlepših, ali veoma talentovanih poznatih ličnosti (Monica Bellucci, Catherine Deneuve, Susan Sarandon, Marcello Mastroianni).

Vaga-Jarac ima dar da na pravi način iskaže svoje mentalne sposobnosti, senzibilnost je veoma izražena u govoru, a diplomatija na profesionalnom planu. Zbog izuzetne taktičnosti, ali pozitivne i lukave strane ova osoba može uspešno voditi druge.

Iako deluje pomalo kruto na prvi pogled, ovo je izuzetno strastvena osoba, kojoj je potrebno mnogo ljubavi i pažnje da bi bila zadovoljna. Ima tendencije da pokaže sebičnost, ali da vremenom promeni svoj način života kada se veže brakom. Ipak, naglasak je stavljen na stalnoj borbi kroz emocije koje treba uskladiti u ambicije i sopstvene želje, pa ova osoba mora stalno održavati balans da bi bila kompletna.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.