https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Vaga podznak Strelac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/strelac-1280x800.jpeg

Vaga podznak Strelac je jedna izuzetno pozitivna kombinacija Vage koja odiše posebnom satisfakcijom, darežljivošću već na prvi pogled i jednim osmehom koji pleni svakodnevno, pa je ovo profil ličnosti koja će vam uvek „ulepšati dan i život“.

Energija Vage pod palicom vatrene energije Strelca pokazuje nam smelu, odlučnu i duhovno široku osobu koja može mnogo. To ne znači da ona ne zna šta je problem, muka, bol, ali ona ima parolu “sutra je novi dan“. Ovo je odličan savetnik, organizator, slobodni umetnik, osoba koja uvek može da ponudi napredna rešenja u pobošljanju svakodnevnice, osoba koja teži mirnijem načinu života, ali lično želi sve da proba, vidi, oseti, pa tek onda da se smiri.

Puna topline i emocija za svoju porodicu, sklona da sakrije neke svoje lične probleme, ova osoba pokreće sjajnom energijom druge i trudi se da ide napred. Može oduševljavati okruženje svojom lakoćom življenja i praktičnim i odgovornim pristupom poslu i finansijama. Zbog toga kod ove osobe ne možete primetiti da ulazi u neke velike probleme na tim poljima. Uvek otvorena za nova poznanstva, internet, putovanja, veoma brzo uči i nema problem da završi visoke škole. Lično joj je potrebno mnogo širine da bi pokazala svoj kreativni napredak koga ima u rezervama.

Vaga–Strelac voli javnost, ima širok krug prijatelja po celom svetu, ima opuštene odnose sa rođacima, ali ne voli nikakve zabrane i uslove. Dajte joj slobodu i ona će vam pokazati svoj svet. Svakako da idealizam i lepota u svim oblicima daju veliku snagu ovoj osobi.

Emotivno vrlo konkretna i ništa ne čeka, sve što želi, želi odmah. Veruje u ljubav za ceo život. Od bračnog partrnera/ke očekuje poverenje, iskrenost i prijateljstvo. Hrabar i preduzimljiv roditelj. Dobro spaja lepo i korisno i ne voli da gubi vreme na prazne razgovore. Ne voli pesimizam. Veruje u izazove, ne veruje u slučajnosti.

Ne podnosi neizvesnost, ali voli lepu reč posebno ako je dobije od voljene osobe. Posao shvata veoma ozbiljno, ali mu prilazi na jedan ležerniji način i bez pritiska. Ova osoba je privatno jedno, poslovno potpuno druga ličnost koja je potpuno okrenuta onom što je izabrala. Ne voli podele, a na život gleda na jedan dramatičan, ali i filozofski vrlo osećajan način. Veruje ako nekog voliš, to treba da mu kažeš i to “jako” i bez stida.

Ona veruje da loše uvek mora pobediti dobro, i da na kraju staze postoji onaj pravi cilj, ljubav i sreća za sve ljude. Odiše sjajnom energijom, a koliko god joj teško pada kada dolazi do poteškoća na porodičnom i emotivnom planu, ova osoba se nikad ne predaje. Uliva veliko poverenje drugih, ne voli podele, klanove.

Vaga–Strelac ima jak identitet, ali zbog njenog znaka svakako da svaki kompliment i podrška koja dolazi od ljudi koji je vole i prihvataju može samo pomoći da ona prelazi granice nemogućeg. Veoma ljubazna, humana, ubedljiva posebno dobra u prenošenju znanja drugima. Čast, dostojanstvo i prihvaćenost je veoma važno za ovu osobu, a koliko god ona deluje slobodno i avanturističkog duha, ona će poštovati i određena pravila kroz prijateljstvo, emocije i poštovanje porodičnih tradicionalnih normi.

Na polju emocija zna da ide parolom: “hoćeš –nećeš“. Zbog toga može prolaziti kroz veoma turbulentne promene, čak imati i mogućnost za više zajednica ili ozbiljnijih odnosa (sve zavisi naravno i od drugih pokazatelja u ličnom horoskopu). Nema problem da sebe pokaže u prirodnom svetlu, ne stidi se nemanja, stidi se loših karaktera i postupaka.

Iako na prvi pogled deluje bezbrižno nije sve tako idealno, s tim da Vaga–Strelac zna to dobro i da prikrije. Voli igru, pesmu, nove trendove. U poslu dugo uči, ali očekuje puno od sebe. Sredinom života pravi ozbiljne selekcije u poslu i nalazi pravo mesto za sebe. Prikriveno sanja za velikim stvarima, daljinama, ali je svesna da može da dođe do visokih ciljeva. Od podrške drugih zavisi i njen lični prosperitet i profesionalni napredak. Može biti veoma originalna.

Ulaže mnogo energije u svoju decu. Nemoguće je ovo osobu ne primetiti, ona pleni jednim energetskim nabojem, ona pokreće masu, ona je veoma simpatična, pa ju je nemoguće ne prihvatiti i ne voleti. Često menja mesto i zemlju naglo, puna je interesovanja za nešto novo, zanima je tehnika, izumi, pronalasci i nauka. Veoma dobra u nalaženju nemogućih rešenja i pomoći drugima.

Voli ceremonije, prirodni stil. Iako može delovati nonšalantno na prvi pogled, osećajnija je nego što izgleda. To se posebno izražava u važnim situacijama.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.