https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Vodolija podznak Devica

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Vodolija-podznak-Devica-1280x853.jpg

Kombinacija Vodolije sa podznakom u Devici je vrlo interesatna, iako malo promenjiva i protivrečna. Ipak osim potrebe za redom, i savršenstvom, svakako da postoji značajna potraga za stalnim odgovorima, izuzetna introvertnost, ali i spoj gde Vodolija pomaže Devici da odblokira strahove, nepoznato, detaljnost kojoj je sklona.

Iako pozitivnog karaktera, Vodolija Devica može biti vrlo kritički raspoložena, otvorena ka sopstvenim potrebama. Materijalnu sigurnost može naći preko partnerskih odnosa, ali nikad ne treba potceniti ovu kombinaciju jer poseduje izuzetnu pronciljivost, mentalnu borbenost i snalažljivost. Postoji sklonost velikom entuzijazmu koji se unosi u porodične odnose, ali emotivno sklonosti vezama na bazi razlika u godinama ili dugoj usamljenosti.

Vodolija – Devica je predodređena za trajnije odnose, a potreban joj je opušteniji partner/ka jer ona sama voli dosta da analizira i stalno mozga. Sposobna je da postavi visoke ciljeve i da bude izuzetna odgovorna prema svom potomstvu. Ovo su izuzetni prijatelji, vrlo nežni i brižni, ali vrlo oprezni avanturisti. Porodica im često daje snagu da idu napred.

Profesionalno i svakodnevno im je potrebno stalno kretanje, promene, nova upoznavanja i projekti. Postoji izuzetan smisao za organizacijom, poslovima vezanim za zdravlje, a ovi ljudi vole da pomažu drugima ne tražeći protivuslugu. Vodolija Devica teži jednostavnosti, posebno u privatnim odnosima, iako može biti ekcentrična i neobična u oblačenju, stilu i ukusu. Vrlo joj je bitno samopoštovanje i osećaj da je vredna, iako to nikad neće pokazati.

Nekad je teško ovim ljudima da prihvataju različita mišljenja i ljude, pa uvek moraju malo obratiti pažnju na odnos sa rođacima i okruženjem. Vrlo su strastvene, iako se ponašaju uzdržano i zagonetno. Postoji i jaka crta egocentričnosti. Ipak ova kombinacija nudi poslovnu sposobnost, pa su ovo osobe koje često mogu uporedo raditi po više poslova odjednom. Vole putovanja radi odmora i biznisa.

Često moraju težiti većim samoisitivanjima, ali više objektivnosti kroz poziciju emocija. Nekad žele da promene druge, jako su im bitne moralne vrednosti, ali su dosta okrenute budućnosti. Na polju zdravlja često su pod stresom što osećaju njihova creva, psiha i stopala. Nikad nisu spremni za teže situacije.

Jako im je u ljubavi važno prijateljstvo. Nikad ne zaboravljaju svoju prošlost. Često su izuzetno nepoverljive, ali su izuzetno radoznale u vezi egzoterije, mistike, novih otkrića. Znaju da budu vrlo nezdgodni vozači. Imaju bratski pristup ljudima i zbog toga su vrlo voljene.

Poznati rođeni sa ovom astrološkom kombinacijom su: Clark Gable, Placido Domingo, Raymond Domenech, Wolgang Amadeus Mocart, Nicolas Sarkozy, Nick Carter, Franclin D. Roosevelt, James Spader, Charles Dickens, Elizabeth Banks.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.