https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Vodolija podznak Lav

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Vodolija-podznak-Lav-1280x946.jpg

Iako su Vodolija i Lav dva potpuno suprotna znaka ili opozicioni, ovo je dosta atraktivna, iako pomalo kontradiktorna kombinacija.

Lav tera Vodoliju da se nametne da bude u centru pažnje, da joj se priznaju vrednosti, ali postoji jako velika težnja slobodi, nezavisnosti u emotivno – bračnim odnosima, pa većina pripadnika ove kombinacije ili živi u nezvaničnoj zajednici, ili se naglo razvodi ili ima neku vrstu modernog bračnog odnosa. Iako postoji jaka samosvest ona može lošije da se izražava na odnose sa okruženjem, iako je ovo kombinacija koja donosi neočekivanu popularnost u javnosti jer nosi da osoba prosto svojim dramatičnim ponašanjem dolazi do izražaja i ne može ostati neprimećena (onda bi bila jako nesrećna).

Iako ova kombinacija nosi humanost i velikodušnost, često se većina pripadnika suočava sa ranim porodičnim brigama, kao i ima potebu da se rano osamostali. Vodolija – Lav ne priznaje poraze, odbijanja i ona je prosto rođena da uspe. Poseduje vrlo burnu emotivnu prirodu pa često ima nagle i velike promene u porodičnom i emotivnom životu. Sklona je da puno uloži energije u svoje potomstvo, ali da idealizuje svoju decu.

Izuzetno kreativna kombinacija sa malom dozom unutrašnje mističnosti donosi da osoba često živi van sveta ili na jedan drugačiji način. Vodolija – Lav ne voli upoređivanja, a ne voli da bude ista, ona mora stalno da se transformiše i bude drugačija. Internet, komunikacija, prvi utisci su jako bitni i bez toga ne može.

U poslu je odgovorna i ozbiljna, ali ne podnosi da je neko pritiska i ubrzava. Uprkos nestabilnosti svakodnevnice ona prosto ne priznaje neuspeh, a kada ga doživi treba joj vremena da ponovo nađe veru. Često ima problema sa reumatskim problemima, posebno kolenima. Jaka razdražljivost kojoj može biti sklona loše utiče na srce.

Vodolija – Lav je vrlo emancipovana, ima lepe manire, zna da se nametne u visokom društvu, zna nekad da bude sebična, ali itekako zna da se izvini kad pretera. Treba joj neko ko će je razumeti, podržavati, biti joj prijatelj, pa tek onda emotivni partner/ka. Ovo je zapažena ličnost jakih intelektualnih sposobnosti koja mora imati stalne promene da bi bila kompletno zadovoljna.

Stvorena je za društveni život, karijeru. Često loše stvari ne govori, a takođe ima potrebu da čuva ili krije svoju porodicu. Teško menja navike, ali često joj je teško da uskladi profesionalni sa privatnim životom. Zna da se obraduje zbog drugih i ima veliko srce, ali joj je jako bitno da bude priznat/na, i da bude materijalno zadovoljena. U slučajevima da stvari ne idu kako poželi, Vodolija – Lav može biti izuzetno frustrirana.

Često ima jake snove ili probleme sa spavanjem. Bitno joj je da zadovolji sopstvene ambicije nego da se dokazuje pred drugima. Ovo je vrlo atraktivna kombinacija koja svojim pripadnicima donosi mnogo spektakularnih promena, ali često i mogućnosti velikih “bura” kroz život.

Poznati rođeni u ovoj kombinaciji: Josipa Lisac, John Hurt, Rutger Hauer, Vlade Divac, Vanessa Redgrave, Justin Timberlake, Pincess Stephanie Of Monaco, Lisa Marie Presley, Morgan Fairchild, Natalie Cole.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.