https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Vodolija podznak Škorpija

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Vodolija-podznak-Škorpija-1280x853.jpg

Vodolija – Škorpija je osoba izuzetne unutrašnje snage, osoba koja može izdržati mnogo toga, ali osoba od žara, pobune, revolucionar koji je vrlo osetljiv na ljudsku dušu i koji može menjati svoje okruženje visokim stepenom jako razvijenog šestog čula.

Osetljiv na nepravdu, laž, voli  da kaže sve u lice pa kako bude. Ovo je osoba koja očekuje da se svet može promeniti nabolje, ali osoba koja dobro krije svoj unutrašnji senzibilitet. Često miri i nepomirljivo, a iako je ovo vrlo izražena kombinacija ova osoba je sposobna da oprosti, a da zaboravi ne.

Ova kombinacija poseduje izuzetan talenat za psihologiju, ekonomiju, mistiku i sigurno je da se radi o osobi koja je izuzetno mentalno psihički jaka, ali osoba koja zna da sluša druge. Vrlo oprezno govori, daje odgovore i prati šta se dešava oko nje. Na ovu osobu se ne može uticati, ali ko je upozna u potpunosti imaće divnog, požrtvovanog i brižnog prijatelja.

Iako je ova kombinacija pomalo “kontradiktorna” ipak nosi jake ambicije, skrivenu želju za počastima i nagradama. Iznutra gledano osoba koja zna da se obraduje uspehu drugih, ali koja je sama u nekom svom previranju zbog unutrašnje potrebe za perfekcijom. Iako često može biti “crna ovca” na poslu, porodici, ova osoba poseduje izuzetno inovatorski duh, može se naglo osamostaliti ili promeniti zemlju, ima savršene ideje oko uređenja stana, a emotivno je mnogo više osetljiva i romantična, nego kako spolja deluje i izgleda.

Ipak, ovakav karakter je jako nezavistan, može biti liberalno vaspitana, ali osoba koja može napraviti kampanju da istera stvari na čistinu, neko ko se zalaže za ravnopravnost i slobodu svih ljudi i neko ko može da preuzme punu odgovornost za sve što joj se dešava. Sa potomstvom može dolaziti do popustljivosti, ali intuitivnog prepoznavanja pravih prioriteta kako usmeriti svoje dete.

Poslovno ova osoba mora biti jako borbena, direktna i kroz to i uspešna, ali neko ko nema problem da napravi i konflikt ako oseti da joj se nešto “radi iza leđa”. Često kada uđe u sukob, teško se vraća na početno stanje. Iako ova kombinacija deluje spokojno, mnogi i zatvoreno i tajanstveno zbog podznaka, ovo je veliki ratnik, neposredan prijatelj, sjajan kum, ali izuzetan vođa.

Na polju zdravlja ova kombinacija često nosi jače probleme sa glavom, sinusima, u starosti pritiskom. Temperamentan izuzetno pronicljiv, ali ovakvu osobu nije lako upoznati i kod nje je sve pitanje vremena. Često ima mogućnost da ima nagle kako pozitivne tako i negativne promene na porodičnom planu iz kojih nauči lekciju za ceo život i zna šta ona ne želi u svom privatnom životu. Ipak za većinu pripadnika porodica predstavlja i iskreno prijateljstvo, ali inspiraciju za borbu.

Sa ovom osobom je dobro biti prijatelj, ali nije dobro zamerati joj se jer može imati momente jake nepredvidljivosti. Iako osobe ove kombinacije mogu prolaziti kroz posebno neki vid lekcije o većoj odgovornosti, trpljenju u ovom periodu, mogu očekivati da će u daljem periodu biti naglo nagradjene ispunjenjem kroz nešto što su dugo čekale.

Ovo su osobe nadprosečne intelegencije koje nikad ne treba potceniti i osobe koje se ne plaše ničega. Mogu biti stabilni bračni partneri/ke ukoliko u braku dobiju punu sigurnost.

Poznati rođeni u ovoj kombinaciji: Srdjan Miletić, Eva Braun, Christian Dior, Grigori Rasputin, Nastassja Kinski, Mike Patton, Athina Onassis Roussel, Miguel Ferrer.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.