https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Vodolija podznak Strelac

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/12/Vodolija-podznak-Strelac-1280x853.jpg

Vodolija podznak Strelac nosi jednu dosta skladnu i optimističnu prirodu koja je vrlo okrenuta duhovnim vrednostima, ali koja je pre svega mentalno brza i ne može svoj život zamisliti bez prijatelja, interneta, automobila, mobilnog telefona.

Izuzetno otvorena, usmerena na sve što je novo, napredno, originalno. Sklona da ponekad iznenadi okruženje i porodicu koliko može. Koliko god je ovakva osoba okrenuta javnosti i privlači pažnju, toliko voli da se što manje zna o tome gde živi, šta se dešava u njenoj porodici i sl, jer voli porodičnu privatnost. Dobro se oseća pored vode.

Često puno mašta, idealizuje, ali je ovo vrlo plemenita duša koja želi dobro drugima. Iako može spolja delovati naivnije, ovo je izuzetno pronicljiva i pametna osoba koja uvek zna gde joj je mesto i ko joj je prijatelj. Vodolija Strelac je okrenuta napretku, treba uvek da se moli jer tako smiruje svoju dušu i čisti sebe od negativnog uticaja, odličan je reformator, ali toliko poznaje ljudsku dušu da će uvek i naći opravdanja za određene događaje ili ljude.

Iako je optimistična za druge, nekad zna da sumnja u svoje vrednosti što joj nekad stvara prepreke za lično ostvarenje. Probirljiva u izbvoru prijatelja, pokreće je harmonija, dobri ljudi, pa kad se nađe u društvu ljudi loših vibracija kao da se ne snalazi najbolje. Ovo je osoba koja ne voli ograničenja, voli da pored sebe ima iskrene, direktne, snažne, ali interesantne i dinamičnije partnere/ke. U suprotnom nema problem da izađe iz zajednice, jer ona ne može živeti po principu “to tako treba”, jako veruje u dubinu ljubavi i vrlo je strasna.

Ova osoba ne poznaje strah, a koliko god bila nemirnog duha u mladosti, u zrelijim godinama je spremna da se “skrasi”. Često poseduje izuzetan humor, ležernost i oni koji ne poznaju dobro ovu osobu ne poznaju njene probleme i granice. Može biti izuzetno nezavisna, a osobe koje su previše konzervativne, tradcionalne joj ne prijaju, ne voli pravila, ali i te kako teži poslovnoj i materijalnoj sigurnosti do koje dolazi vremenom. Posebno je ovakva osoba talentovana za javne poslove i biznis.

Za potomstvo joj treba mnogo energije, ali joj neće to teško pasti jer kroz svoju decu uči i vraća se u period u kojem je bila srećna. Na polju zdravlja često osobe ove kombinacije imaju problema sa grlom, vidom, imaju osetljive butine, dok ženski pripadnici mogu imati problema sa genitalijama. Ovo je osoba koja mrzi rasizam, šovinizam, sitničave ljude i želi da ubedljivo nametne moderne ideje i da promeni svet.

Jako pozitivno utiče na druge. Njen entuzijazam nema granice i svakako da ovu osobu treba imati kao prijatelja. Odgovaraju joj velike metropole, a jako joj je bitno obrazovanje jer ceo život uči i želi da bude poštovana na intelektualnom nivou. Uglavnom brzo uči.

Poznati sa ovom kombinacijom: Telly Savalas, Ellen Degeneres, Briget Fonda, Sarah McLachan, Oprah Winfrey, Portia De Rossi, David Jason, Simone Wheil, Bob Marley, Ronald Reagan, Thomas Edison, Sheryl Crow, Kelly Rowland, Paris Hilton, Charles Darwin.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.