https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image001-3.jpg

Za dete u znaku Bika treba dosta snage, puno izdržljivosti i vremena. Od malih nogu je vrlo uporno, svojeglavo i većina dece u ovom znaku kasnije prohodaju jer im je mrsko.

Ali ovo dete razume sve od malena, a iako je cesto gladan, nemojte ga terati da na silu trpa hranu. Tome ce se žestoko protiviti i držati hranu u ustima. Dok je mali, najbolje je da nauči sve važne stvari, i navike, jer što je starije sve ono što mu niste promenili, bice teže.

Rano razvija posesivnost prema svojim stvarima, od igracaka do kreveta, preko flašice, pribora za jelo, do noše, peškirica. Vole da imaju svoje jastuče, stolicu, i igračku koju stalno vode sa sobom. Identičan odnos će imati sa roditeljima. Bilo bi dobro, posebno dok je mali da u naručje ne uzimate drugo dete ili na bilo koji način pokazujete vecu pažnju ili ljubav prema drugom detetu.

Deca Bikovi nisu agresivni, ali su izuzetno jaka, i ne treba da vas čudi ako mirnim tonom urade nešto što vama u tom momentu deluje dramatično. Vole da zaštite slabije i mnogo poštuju pravdu. Porodično se posebno vezuju za roditelje suprotnog pola. Obožavaju i bake, jer su veliki hedonisti i obožavaju bakinu kuhinju, pa nije ni slučajno što devojčice u ovom znaku mogu po ceo dan kobajagi nešto kuvati.

Nekako su deca u ovom znaku zrelija i otpornija u odnosu na svoje vršnjake. Obožavaju velike samoposluge, kupovine. Savet roditeljima malog Bika: Nemojte im nikad trenirati disciplinu i strogoću, jer vas neće poslušati. Sa detetom u ovom znaku morate polako, nežno, ljupko i onda ćete dobiti to što želite da promenite kod svog deteta! 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.