https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image002-2-1.jpg

Vaše dete Blizanac je možda još u porodilištu htelo nešto da vam kaže. To je dete koje neće sa vama ulaziti u rasprave, već ce vas sa pažnjom slušati i taman kad pomislite da je vašu pricu razumelo i primilo k znanju, uradiće po svom.

Kako opčinjenost kod ovog deteta kratko traje, tu se i ne isplati davati novac na neke skupe igračke, jer ce ih brže -bolje “izgustirati”. Roditelj koji sa njim bude provodio više vremena, podmladiće se i zaista uživati u detinjstvu svog malog vragolana. Po kući će vam često biti razbacane igračke, slikovnice, i ne samo to, dok ste se okrenuli, sa police je nestao ruž, po celoj sobi se razvlači rolna toalet papira, odavno ne može niko da vas dobije, jer je ono podiglo slušalicu i razgovara, a knjigu koju ste počeli da čitate, sva je išarana, pa ne vidite više ni slova.

Dete Blizanac obožava da stalno nešto zapisuje, drži blokčić, kako po knjigama, tako i po tapetama, ili cak sopstvenom telu! Obožavaće da se igra sa decom, a ovo dete je rođeni imitator i uvek ce odlično oponašati starije.

Nekako on sam bira svoje autoritete, i zato cete posebno u pubertetu shvatiti koliko vaše dete liči na likove koje je zalepio na zidu. Ovo dete će vas posebno spajati sa ljudima iz najbliže okoline, pa i ako niste počećete da kafenišete sa mamama njegovih prijatelja, koje ce bez pardona da dovodi i u dom.

Kako dete Blizanac ima mnogo ideja, a malo vremena, postaje površno. Zato je najbitnije da ga naučite da ne odustaje lako! Kada krene da crta, piše, naterajte ga da završi do kraja, pre nego što je već uzeo neku novu zabavu. Ovo dete posebno voli TV. Ono što je važno da ga učite o higijeni ruku, jer je dete Blizanac najviše sklono problemima sa respiratornim organima. Sa ovim detetom nikad nije dosadno!

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.