https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image003-2.jpg

Evo najemotivnijeg i najplačljivijeg deteta u Zodijaku. Za sitnicu će biti sklono da lije “krokodilske suze”. Ovo dete je mnogo vezano za dom, roditelje, pa se zbog toga ne savetuje da mu menjate krevet ili ga nosite kod drugih da prespava.

Nikad ovo dete ne treba ignorisati, posebno kad mu sređujete sobu. Zapanjićete se koliko ovo dete ima ukusa, stila, osećaja za boje. Sigurno je da će vas ovo dete fascinirati dobrim pamćenjem, narocito kad krene u priču šta je radio kad je bio mali, i kad je to išao na more. Tacno će znati šta je bilo prvi dan škole i šta je to obukao.

Međutim, dete Rak zna da pamti i one nemile, loše događaje, i kad mislite da spava ili ne sluša vaše razgovore, varate se. On zna da bude jako tužan kad oseti nepravdu i sposoban je da stalno trpi. Ono što nikad ne bi trebalo raditi, to je da kažnjavate, tučete ovo dete , a posebno kad niste sigurni da je dete krivo.

Ovo dete je dar ljubavi, i sigurno dete koje unosi mnogo topline i srece u dom, a ako oseti nervozu, agresivne metode vaspitanja, zauvek ćete “ubiti” njegovu veru da je svet i ljudi dobri, da je detinjstvo najveća radost. Kazna bi u tom slučaju više stigla u pubertetu kada ovo dete ako nije srećno ili pamti nešto loše može biti sklono bežanju od kuce, pijanstvu, ili bežanju iz škole.

Mali Rakovi u potpunosti zavise od reakcija svojih najbližih. Bukvalno, oni žive od tuđe pažnje, i vrebaju je na svakom koraku. Od njih ne možete očekivati otvorenu komunikaciju, oni prosto zahtevaju telepatski odnos sa svojom porodicom. Kako to postići? Potrebno je da mnogo radite sa svojim detetom, da mu posmatrate reakcije, želje, mnogo maziti ovo dete, ali svakako i osetiti momenat kad to treba, i ono ce vam vratiti velikom ljubavlju, u momentima kad to ne očekujete. Ovo je dete koje zna da ulepša umor svojih roditelja i koje mnogo voli svoju porodicu.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.