https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image001-4.jpg

Dete Lav je vrlo zahtevno, pa je pažnja koju od vas traži vrlo velika. Moći ćete da odahnete samo kad ovo dete spava. Ovo dete uopšte nije jednostavno ignorisati, jer ce se Lavić u tom slučaju okrenuti drugom roditelju i svima staviti do znanja da ga voli više nego vas.

Mali Lav želi da živi u harmonicnom okruženju, porodici i za njega je najveća tragedija ako se mama i tata ne slažu. On se zaista i oseća kao plod ljubavi, pa otud taj širok osmeh oko glave od ranog jutra. Druga deca su za njega takođe velika radost i nikako ne voli da bude sam. Možete ga slobodno i sa nepunih godinu dana dati u obdanište -zadivljujuće brzo će se prilagoditi. Ubrzo će se istaći, a ako vaše dete nije baš talentovano za pesmu, ples, sigurno će naći način da se na drugi način iskaže, recimo da nađe ljubav vaspitačice.

Za vas je najbitnije da zapamtite da ga nikad ne treba grditi pred drugima, jer su to trenuci kad on želi zaštitu i komplimente. Kad se oseti poniženim pred drugima, on će biti sklon da se povuče i njegova sigurnost je tad nestabilna. Morate biti i sjajni glumci da ga naterate da raspremi sobu, ode na spavanje, pomogne vam oko kućnih poslova. Lav ne voli ucene, i nikako nemojte ići po sistemu, uradi to – kupiću ti ovo!

Mir nalazi sa drugom decom , ali je bitno da ga od malena osamostalite, da bi se lakše probio kroz život. To je jako važno za ovo dete. Sve devojčice u ovom znaku uglavnom sanjaju da budu princeze, dečaci se poistovećuju sa hrabrim ratnicima, neustrašivim junacima crtanih filmova. Zaista je i tako, ovaj znak je jako hrabar, i neće mu biti nikakav problem da se popne na drvo, zaljulja ljuljašku najbrže od svih, prvi vozi bicikl bez ruku. Sve to zbog glavnog cilja – aplauza koji Lavići najviše vole. Zato su oni najsposobniji za javne poslove.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.