https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image002-3.jpg

Dete Devica je veselo i brzo, a opet mnogo smirenije u odnosu na drugu decu – što još nagoveštava malo nervozniju buduću prirodu. U krugu porodice, naročito daljih rođaka imace fantastičan odnos, ponašaće se smelo i brbljivo.

Međutim, u nepoznatom okruženju, većina dece ovog znaka se ne snalazi i u tim trenucima nije baš u elementu. Device se smatraju nešto stidljivijom decom, i zato je jako važno da ih stalno slušate, jer one nikad ne traže navaletno pažnju, vec stalno traže momenat kad će vam nešto ispricati, ili ako vam priđu a vi niste tad spremni da razgovarate, mogu to doživeti prilično razočaravajuće.

Ovo dete uglavnom lako prohoda i progovori. Ovo su izuzetna intelegetna deca, veliki logičari, i posebno dolaze do izražaja u školi. Oni stalno misle i imaju mišljenje o svemu. Ispričajte im priču pred spavanje, i nemojte se iznenaditi kad vam ujutru postave hiljadu pitanja, kako ovo ili ono, nije logično.

Od malena su naučeni na analitičan stav i pristup stvarima. Zato će i najnoviji automobil na daljinsko upravljanje rastaviti u najstinije delove da vide kako to on fukcioniše. Ovo dete ili deca su stalno zaposlena, stalno nešto popravljaju, čiste, sređuju i pakuju. Njima igračke kao da nisu i važne. Ako im je dosadna igra, uzeće da rade nešto po kući, brišu prašinu i sl.

Obožavaju životinje, pa bi bilo dobro da im nabavite jednu. Pogotovo, jer su roditelji malih Devica uglavnom mnogo zaposlene osobe. Ovo dete je nemoguće razmaziti, a teško i razočarati. Ovo dete ne živi u iluzijama. Iako tako ne izgleda, mala Devica je napravljena od mnogo čvrstog materijala, i da bi sve imalo smisla, dovoljno je samo da joj dajete mnogo ljubavi dnevno i vi ste srećan roditelj!

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.