https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image003-2-1.jpg

Ovo je vrlo šarmatno dete koje zna da se umiljava, mazi, u čemu s godinama može postati profesionalac. Ovom detetu je teško reći “ne”. Iako većina ove dece deluje krhko, nežno, lepo, čak i zavodnicki, dečaci čak više nego devojčice, pa nijedno tvrdo srce za njih nije imuno.

Možda je kljuc u tome što samo dete Vaga voli da se mazi, voli poljubac, zagrljaj, da se obesi roditeljima o vrat, i nekako što ume da se raduje životu. Vage inače ne vole da donose odluke, jer se plaše da ne pogreše. Ista je stvar i kad su deca. Zato često na jednostavna pitanja, neće imati pravi odgovor, makar se ticalo izbora poklona.

Nekad nemaju inicijativu i uglavnom vreme provode sa drugom decom. Gde su svi, tu je i mala Vaga. Ne podnose viku, galamu, a kad neko povisi ton, one beže bez obzira na sve. Njihov nervni sistem je toliko rafiniran, da će im povremeno smetati odsjaj neonske reklame u mračnoj sobi, ili ton komšijskog TV-a. Čim atmosfera u domu male Vage nije prijatna, ona ce se poistovetiti sa njom. Onda ce i sama da histeriše, lupa vratima i na svakom koraku ruši ravnotežu.

Posledica nervozne atmosfere u detinjstvu, odražava se najviše kad Vaga uđe u pubertet. Zato je jako važno smejati se sa ovim detetom, ići u bisokop, provoditi vreme korisno. Roditelji Vaga se često uzdaju u učitelje, kao kad krenu u školu, promeniće se. Međutim, Vaga je vazdušni znak i od nje se ne može tražiti slepa poslušnost i mirovanje. Ona mora da zvrji, da se okreće, da gleda tamo – ovamo. Nijedna Vaga ne voli školu radi škole. Uvek je to zbog društva, pošto tek ova deca ne vole da budu sami. Voleće rasprave, diskusije, biće vrlo radoznala i pokazivaće veliki talenat za muziku.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.