https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image002-5.jpg

Ovo je vrlo nežno, stidljivo dete koje je na momente u svom svetu, što jasno možete videti po njegovom odsutnom pogledu i tome što vas ne čuje kad ga zovete. Voli da jede, spava, svaki dan izmišlja šta ce da postane kad poraste, i ovo dete obožava noć.

Malo mu može biti problem organizacija, pa su male Ribe od malena u malom haosu. To im je nekako prirodno stanje. Zaborave često da sklope svoje igračke u kutiju, a po sobi cesto drže i hranu, da uzmu kad ogladne.

Ova deca toliko poseduju jednu živopisnu maštu, da ona i otvorenih očiju sanjaju. Ima jake snove, često proročke. Sklone su da buncaju u snu, a često visokim temperaturama i stalnim prehladama. Ovo dete traži i ogromnu pažnju, oseća lako samoću, pa se posebno roditeljima u ovom znaku preporučuje drugo dete, a takođe i da ovo dete upisujete na razne hobije, samo da bude aktivno, jer ako ga ne aktivirate može biti malo lenjo, što kasnije može imati posledice.

Ovo dete nije hirovito,ali je važno da ga stalno podržavate, ohrabrujete, da mu dajete predloge. Deca Ribe često drže otvorena usta i vrlo su pričljiva. Naročito vole da pričaju dok jedu. Jelo u tanjiru im se redovno ohladi, jer ne žure nikud i uvek imaju neke svoje obaveze. Često su skloni da se zagrcnu u toku jela.

Lako se oduševljavaju i imaju potrebu da to prenesu na druge. Zato će vas uvek naterati da pogledate film koji ih je oduševio, pročitace vam celu knjigu bajki ili tražiti da vodite računa o njihovim ljubimcima. Posebno su osetljivi na bolesne. Vrlo su sažaljiva deca i imaju jako dobru dušu za druge .Zato i rano osete razočarenja kroz druženja i to ih često tišti. Inače su deca koja stvaraju najbolja dela.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.