https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image001-6.jpg

Deca Vodolije su vrlo nestašna deca, mali “antihristi”. Hiljadu puta će vas znoj obliti dok budete gledali vaše dete kako se vere po drveću ili sumanuto brzo vozi bicikl. Nemojte mu govoriti: “Pazi, gledaj kuda ideš”, jer vas i ne čuje i ne vidi. A i da vas je čuo, ne bi vas poslušao, jer uvek radi po svome.

Osim toga izraziti je kontraš, pa možda bi tad još više ubrzao. Ne želim da vas uplašim, ali Vodolije će vam se u sred mirne šetnje odjednom istrgnuti iz ruku i pojuriti preko ulice, jer joj je nešto sjajno iz izloga zapalo za oko. Zato je dobro na vreme malo pritegnuti svoju Vodoliju koja nema strpljenja ni malo. Kod nje je sad ili nikad.

Vodolije su u principu zdrava deca, međutim povrede koje imaju su uglavnom vezane za lomljenje skočnog zgloba, blaži potres mozga, a neke Vodolije često imaju problem i sa ravnotežom. Među Vodolijama najviše ima dece koja stalno gube kljuceve, zaboravljaju jakne u školskom dvorištu, vraćaju se iz parka bez svojih omiljenih igračaka.

Sklone su da satima sede ispred računara ili TV-a i da ruše sopstvene rekorde. Dobro pretresite njihove džepove pre pranja u kojima možete naci svašta. Često poseduju puno pokvarenih igračaka. Vole uglavnom krevete na sprat ili da im je pognut prema galeriji.

U školi su onoliko prisutni koliko ih zanima određena tema. Ne iznenadite se kad dođu kuci iz škole ili vrtića, jer im je bilo jako dosadno, ili vam se učiteljica požali da stalno ustaju i šetaju učionicom. Ovu decu treba stalno zainteresovati i mnogo vole nove stvari, izume.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.