https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image003-3.jpg

Dete rođeno u ovom znaku je pravi melem za dušu. Odgovornost mu piše na čelu, i budite bez brige da će iz škole pravo doći kući. Kad nešto planira, javiće vam se. U svakom slučaju vaša duša može biti mirna pored ovog deteta.

Ovo dete ima skrivenu brigu u sebi, i često se sekira ako vas nema ili ako kasnite. Nemojte se iznenaditi što će vam održati lekciju ako ste nešto loše uradili ili ostavili ga da vas čeka. Smatra se da deca u ovom znaku pre polaska u školu znaju da budu i bolešljiva. Nemojte ih nikad tretirati da su nemoćna. Samosažaljivost je inace osobina ovog znaka, koja se formira u ranoj mladosti ili kad im roditelji ne pružaju dovoljno pažnje.

Ovo dete je čuvarno, pa necete znati gde više da ostavite silne dragulije. Ovo dete stalno nešto donosi u dom, a čak je sklono da čuva polomljene igračke. Smatra se da deca ovog znaka ne vole da se  kupaju. Imaju dobru komunikaciju sa starijima, pa su vrlo vezani za bake i deke.

Od vas dete Jarac uvek očekuje maksimalnu odgovornost i uvek će vam napomenuti da vam to i to nije dobro, ili da ste zaboravili da platite račune. Unećete mu nemir ako kasnite na roditeljski, jer ovo dete ne voli netačnost.

Deca u ovom znaku vole sitnije životinje. Imaju ustvari zaštitnički odnos prema sitnijim stvarima ili svemu što je ugroženo. Nemojte se iznenaditi ako dovede malog glodara ili štene. Vole mnogo da se staraju o nekome, a bez obzira dal ce imati mlađeg brata ili stariju sestru, oni se ponašaju kao najzreliji od svih. Ovo su izuzetna deca.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.