https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/11/image002-4.jpg

Ako ste želeli dete koje cete vezati za sebe, koje ce trčati za vama, voleti da se mazi i nosi, onda vam odmah savetujem da rodite još jedno. Dete Strelac pre nego što prohoda znaće gde su ulazna vrata od stana.

Mali Strelci su brza deca, nekad malo nespretna, i često ne vide stvari ispred sebe. Oni ne hodaju već lete, imaju neki cilj, ali i ne pokušavajte da saznate šta oni to žele, to je samo u njihovoj glavi. Osim što su malo nespretni, često im se dešava da lako pocepaju majicu, izgube patiku i sl. Klasične dečje igre su im dosadne, jer ova deca vole sve što je živo, istinito, pa ako želite da usrećite svoje dete stavite ga u krilo, napravite krug kolima po dvorištu ili zajednicki povijajte drugo dete.

Mali Strelac traži realna iskustva, a sami roditelji ovog znaka su veseli, druželjubivi, i nekako drže otvorena vrata za sve. Tako će i ovo dete pozvati celo odeljenje na rođendan, nećr tražiti  da skrati spisak, samo da mu date vremena da napravi spisak, da nije slucajno nekog zaboravio. Ovo su topla deca, dobri drugari, slepo i naivno nekad veruju drugima, mada povremeno znaju da pokažu egoizam.

Takođe znaju da budu licimerni i tužibabe. Kad jedu, često im se i tad dešava da se isprljaju, ali nakon jela najlakše utonu u san. Sa njima je vrlo lako izaći na kraj, a često mogu zaspati i obučeni. Nikad im nemojte obećavati ono što ne možete ispuniti ili taman posla da zaboravite obećanje! On jako ceni obećanja, a ako ih nema, znaće kasnije da kaže: ”Pa ti si obećala, pa nisi ispunila!” Nemojte nikad prebaciti ovom detetu da galami, držite ga podalje od pegle, grejalice, jer je sklon opekotinama. Većina ove dece obožava atlas i putovanja.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2021. All Right Reserved by Astroluna.rs.