https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -10.10.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/10/floating-1845571_1280-1280x853.jpg

Dobar dan, Mesec putuje ceo kroz ceo dan ženskim vodenim znakom Riba o kome sam vam pisala malko detaljnije u jučerašnjoj dnevnoj dozi .Pred nama je romantična, nešto promenjiva, pasivnija energija, ali je nežnost i neki vid unutrašnjeg budjenja danas zbog kontakta Meseca i Rx Urana u prvom planu.Danas treba biti svoj ali širok, otvoriti pore i pokrenuti najbolje iz sebe. Današnji dan mnogima od vas može biti uspešan poslovno.

Muzika, ples, meditacije, masaže,  astrologija,spontane inspiracije, čest kontakt sa vodom i citati, kozmetika, maženje, čuvanje tajni i jaki predosećaji, po koja čaša vina pred kraj dana za opuštanje, povremeni umor i bol u nogama, okrenutost mašti i idealizaciji, situacije dok nam neko nešto priča da razmišljamo o potpuno trećoj  strani i tome šta želimo.

Od 13: 50 Mesec u Ribama u trigonu sa Merkurom u znaku Škorpije na 9 stepenu posebno donosi mentalnu kreativnost i oštroumnost i odlično vreme ako planirate neki put, polaganje ispita, imate važniji sastanak, sitniju kupovinu ili planirate neki  novi projekat. Kontakt sa rodjacima biće važan, a ovo može biti i dobro vreme za trudnoću.Možete se držati svojih principa. Ipak neke ideje se u ovo vreme mogu menjati.Puno diskusije na različitom nivou, ali posebno pozitivno vreme za poslovni napredak. Mašta i potreba za znanjem mogu biti odličan spoj da u ovo vreme nešto dobro napravite.Izbegavajte danas, a posebno u ovom periodu pozajmice! Možete biti organizovaniji, ali pre svega možete biti sposobni da vas drugi zamene i da dobro odrade posao za vas. Posebno srećno vreme za pisanje, blogere, glumce i osobe koje se bave modom, kozmetikom.Odlično vreme za astrologiju.Imamo i period kada ćemo se držati svoje intuicije i dostojanstveno ne dozvoliti drugima da nas povrede. Senzibilnije osobe mogu prolaziti kroz unutrašnje nemire, ili osobe koje trenutno prolaze kroz neki emotivni pad.

18:45 – vreme pojačanog umora i nesigurnosti, strahova zbog Meseca na 12 stepenu.Medjutim, dobro vreme za intelektualne sposobnosti i završetak svih poslova.Potreba za planiranjem mnogo unapred, ali nekom dnevnom haosu. U ovo vreme bilo bi dobro izbegavati kupovine jer možete kupiti i ono što vam ne treba.Posebno odlično vreme za muziku.

 ” Ako te život uništi toliko da izgubiš sve, da nade nema na horizontu, a ti i dalje izabereš da budeš dobar, znači da si nešto posebno, nešto van vremena.”
Kijanu Rivs

23:09 Mesec u Ribama u sekstilu sa Saturnom u Jarcu donosi jednu mirnu, lojalnu energiju koja donosi upornost, ali da se sve rešava polako, bez ikakve tenzije. Ipak, raspoloženje ne baš na visini, ali ipak ožete pozavršavati neke stare obaveze, Ima mogućnosti da se reše i neki stari problemi, koji su se ostavljali po strani.Jaka okrenutost ka detaljima i radu. Ipak, stepen koji može doneti veće razlike i podsvesna nezadovoljstva u braku. Potrebno je danas se malko opustiti i ne misliti toliko ozbiljno, a posebno izbegavati kontrolu u ljubavnim odnosima, jer može dolaziti do osećaja ” zahladjenja”. Jaka pomoć majke ili starije bliske osobe. Možete imati mogućnost da pomognete nekom. Dobro za autorske radove ili samostalne projekte.

# currentmood# moon in pisces# dnevna doza lune

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.