https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 11.03.2019

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/spring-4035363_1280-1280x896.jpg

Nova nedelja je pred nama sa uticajem plodnog Meseca u Biku pod uticajem vladajuće planete Venere koja korača slobodnim znakom Vodolije, pa ćemo krenuti u nove pohode ove nedelje sa energijom hedonizma, slobode, opuštenosti, ali jače potrebe da se osećamo nezavisniji, kao i u maloj potrazi za nekim svojim suncem, malim svetom. Još uvek smo i u emotivnoj energiji znaka Riba koji sanjari, ali danas i u kombinaciji energije Meseca, ali ga prate i Uran, ali i Mars u znaku Bika u potrazi za čistim emocijama, ali sigurnošću. Možemo malko brinuti o novcu ili ga trošiti, ali razmišljati kako da ga zaradimo, ili platimo kredite ili rate. Hrana je u porastu, ali ljubav, prijateljstvo, druženja, priroda, životinje i osećaj potrebe za potpunim disanjem. Težnja jednostavnom, ali prirodnom biće in. Tačka. Danas je dobro regenerisati osećanja i ući u novi tok. Veoma je važno povesti računa ne povrediti druge. Svemir može danas čuti i osetiti svaki delić nemira, ali može dati nagrade koje se najmanje očekuju. Danas možete imati prilike da ugodite sebi i da manje razmišljate o dijetama, ali ograničenjima Danas je sloboda in. Tačka. Lep dan:-))

 ” Oni koji unose sunčevu svetlost u živote drugih, ne mogu je zakloniti ni od sebe.”
Džems Metju Bari

5:46 am: Mesec u Biku u kvadratu sa Venerom u Vodoliji na 11,17 stepenu, Venera u blizini zvezde Albali iz sazvežđa Vodolije može doneti emotivne brige ili osećaj neudobnosti i nezadovoljstva kroz ljubavne veze. Može biti osećaja ” gušenja” i nedovoljnog kiseonika u partnerskim odnosima. Loše vreme za finansije. Nepovoljno vreme za operacije, plodnost. U osetljivosti grlo, vene, vid. Moguća dodatna opterećenja. Vreme koje posebno neće prijati astmatičarima.

11:20 am – Mesec na zvezdi Almah koja je izuzetno srećna i donosi dosta radosti i zadovoljstva. Dobro vreme za ljubav, finansije, mogući pokloni i dobre vesti, Potreba za mirom, ali i strpljenje. Mogućnost dobrobiti od drugih. Srećno vreme za kuvanje, kontakt sa pijacama, sredjivanje doma, nekretnine. Ovo je posebno dobra zvezda ako želite da napravite i neku ličnu promenu. Pored zvezde Almah je i zvezda Menkar koja može doneti povećanje ljubomore, ali posebnu osetljivost grla, pa je bitno obratiti pažnju.! Mogućnost povećanja alergijama, ali i osetljivosti kroz kućne ljubimce.

15:19: Mesec u Biku u sekstilu sa Neptunom u Ribama na 16,20 stepenu: Vreme dobre povezanosti i sjajne, ali razumne intuicije koja može doći u naletima. Podrška može dolaziti preko polja obrazovanja, ali i porodice. Dobro vreme za kontakt sa vodom, sport, šetnje. Divno vreme za ljubav, ispijanje kafe i opuštanje sa dragim osobama. Pozitivno vreme za putovanja u inostranstvo. Odlično vreme za hobije. Posebna povezanost sa onima koje volite. Kreativnost.

16:28: Mesec konjukcija Mars u Biku na 16,56 stepenu: Pojačanje povreda, ali i upala. Obratite pažnju jer ovaj aspekt može da izazove ljutnju, posesivnost, ljubomoru, svojeglave odluke i reakcije koje mogu samo vama lično štetiti. U porastu veća materijalna trošenja, ali i nešto više besa. Treba ostati dosledan sebe i svaku promenu dočekati mirnije. U osetljivosti hormoni, genitalije, vid. Mogućnost i većih emotivnih iskušenja i napora. Ipak i vreme jače fizičke privlačnosti.

19:35: Mesec u Biku u trigonu sa Saturnom u Jarcu na 18,36 stepenu: Donosi vreme mira i staloženosti, odlične samodiscipline i pravljenja reda u sebi. Ovo možda nije vreme neke velike euforije, ali jeste svakako vreme poverenja i mirnijih reakcija, posebno emocija, mudrijih reakcija i odluka. Pozitivno vreme da se završe neki stariji poslovi. Emocije i usponu. Dobro vreme za karijeru, kontakt sa starijim osobama.

# currentmood# moon in taurus# monday

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.