https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov -12.03.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/Capture-5.jpg

Na današnji 12.03. rodjen je sjajni belgijski muzičar pod umetničkim imenom Stromae, rodjen u vodenom znaku Riba sa podznakom u vrckavom, promenjivom muškom znaku Blizanaca i Mesecu u znaku Strelca. Krajnje pozitivan aspekt Merkura i  Jupitera u sekstilu, ali trigona sa Mesecom njegovog vladaoca poznaka Merkura u znaku Ovna ukazuje na veoma talentovanu i srećnu prirodu prepunu ideja. Definitivno je neobičan, ali okrenut stalnom eksperimentisanju u muzici, zahvaljujući i srećnom Jupiteru u znaku Vodolije koji će mu doneti i ove 2019, a posebno 2021 puno naglih i pozitivnih profesionalnih dešavanja, ali da će se igrati sa stilovima i novim pesmama. Malo problematična opozicija Marsa i Plutona stalno navodi da mora da izbegava privatnu agresivnost i vodi računa o svom zdravlju.

12.03.1946. rodjena je prava ikona, glumica i pevačica, Oskarovka i dobitnica nagrade Toni – Liza Minneli, u vodenom znaku Riba sa podznakom u plodnom ženskom zemljanom znaku Bika i Mesecu u znaku Raka koji ističe i njenu senzibilnost i zaštitnički stav koji je u nešto neprijatnijoj konjukciji sa Marsom i Saturnom u svom padu kroz znak Rak. Ona je pravi zabavljač, izuzetno energična zahvaljujući vladaocu Veneri u Ovnu, ali dama sa stilom i ličnost koja ne poznaje granice zahvaljujući pozitivnom trigonu Jupitera i Urana. Ipak nešto osetljiviji stelijum planeta u Raku, ali opozicija Merkura i Neptuna donosi sugestiju da mora voditi računa o zdravlju.Ona potiče iz umetničke porodice što joj je po karti bio i malo veći teret, ali je definitivno umetnica koja ne poznaje granice.

12.03.1968 rodjen je američki glumac Aaron Eckhart u znaku Riba sa podznakom u veoma šarmatnom znaku Vage i Mesecu u znaku Device.

12.03.1913. osnovana je Canberra, glavni grad Australije,rodjen u znaku Riba sa podznakom u Mesecu u znaku Bika.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.