https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 12.03.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/fantasy-4040384_1280-1280x854.jpg

Dobar dan, Mesec danas u većem delu dana će biti u praznom hodu, što posebno može doneti poteškoće u dnevnim aktivnostima, odlaganja, zakašnjenja ili nerealizacije. Kada je Mesec u praznom hodu, deluje samostalno, i tada je veoma važno da pokrenete slobodu svojih odluka, ali i strpljivost. Mesec će do 16:49 boraviti na poslednjim stepenima Bika pa poteškoće mogu imati veći uticaj na emotivne i materijalne vrednosti, ali u povećanju može biti rivalitet, opsesija, nezadovoljstvo koje je jako važno kontrolisati pozitivnim delima.

Popodnevni časovi praćeni ulaskom Meseca u veseliji znak Blizance, ipak upozorava, jer će Mesec biti u praznom hodu do 21:30 da treba posebno obratiti pažnju na komunikaciju, dogovore, saobraćaj, sastanke, jer u povećanju mogu biti nesporazumi, problemi sa telefonskim vezama, internetom i izuzetna mentalna usporenja. Ipak, uticaj Meseca u Blizancima može nam doneti malo više smeha, elana i potrebe za druženjem. Mnogima od vas će danas trebati mir i tišina u stvaranju, ali i veće strpljenje koje i jeste preporučljivije do 17h.

” Dozvoli da te tiho vuče čudnovata snaga onog što stvarno voliš. Neće te pogrešno voditi.”
Rumi

Mesec od ponoći do 21:30 u praznom hodu

15 minuta posle ponoći Sunce u znaku Riba u sekstilu sa Mesecom u Biku donose mir, sklad, odlične plodne ideje u vezi sa poslom, vreme regeneracije, mira, sklada, srećnih ličnih okolnosti. Dobro vreme za važne preporuke ili novosti od strane prijatelja.

3:14 am: Mesec u Biku u trigonu sa Plutonom u Jarcu na 22,41 stepenu donosi posebno odlično vreme za odmor, regeneraciju. Jaka emocionalna povezanost, snaga iznutra. U povećanju dobar apetit. Dobro vreme za planiranje porodice, materinstvo. U povećanju fizički jaki emotivni odnosi.

5:28 am: Mesec na zvezdi Zauruk iz sazvežđa Eridanus na 23,52 stepenu Bika donosi posebno osetljivo vreme za psihički nesigurne osobe. Razmišljanja o smrti, negativnom, opterećenja. Posebna osetljivost na mišljenje drugih ljudi, menjanje planova, unutrašnje krize. U porastu mogu biti nesreće na brodovima, kradje, posebno samoubistva.

6:10 am: Mesec na zvezdi KAPULUS, na 24,12 stepenu Bika iz sazvežđa Persej, donosi posebnu osetljivost vida, povećanje fizičkih povreda i nasilja. U porastu mogu biti tuče, povrede, posekotine. Postoji porast grubih dela i primitivnih uvreda. Ovo može biti vreme osetljivosti i depresije.

9:45 am: Mesec na veoma zloćudnoj zvezdi Algol na 26,10 stepenu Bika iz sazvežđa Persej može doneti posebno povećanje novčanih gubitaka, nervozu oko emocija, dece, posebno finansija. Na emotivnom nivou moguća jaka strast, ali zabranjene i nemoguće ljubavi, patnja zbog emocija. Može biti iskušenja masovno ili dogadjaja gde u opasnosti može biti više ljudi. Pojačana osetljivost vrata, glave, vreme koje neće prijati hroničnim bolesnicima. U povećanju hormonalni problemi. Nepovoljniji period za avio saobraćaj.

10:52 am : Mesec u Biku u sekstilu sa Rx Merkurom u Ribama na 26,36 stepenu : Jaka mentalna inspiracija, važne novosti, mogućnost obnove kontakta ili poslova koji su stajali. Ipak dobro vreme za učenje iako retrogradni Merkur može doneti pomalo zbunjujuću energiju, ipak u ovom dobrom sekstilu može doneti produktivnost, manje prihode, ali vreme i pozitivne energije posebno kroz dogovore i emotivna upoznavanja. Mogućnost da sretnete ljude koje dugo niste videli ili pokrenete spontano u ovom periodu nešto što vam nije išlo u prethodnom periodu. Ne tako loš period za trgovinu i prodaju, samo je preporuka da se obrati pažnja na finansijske rizike, ortakluk koji treba izbegavati. Odlično vreme za kuvanje, potpisivanje papira koji duže stoje, krakotrajna putovanja.

15:30 – 17h Mesec na roju sestara Plejade, do ulaska u znak Blizance. Mesec u Blizancima donosi puno radoznalosti, pokreta, ali treba obratiti pažnju na moguće greške, kvarove, pa i nervozu na polju saobraćaja, jer su otvoreniji do večernjih časova, baš usled vladaoca Rx Merkura koji danas može doneti zaboravnost, mentalne blokade, povlačenja ili problem sa poslovnim i emotivnim okruženjem. Ipak, prelaz Meseca u vazdušni znak Blizance može doneti dosta aktivnosti, nešto veselije energije i da sami utičete na neki vid unutrašnjeg budjenja. Veći akcenat je na rečima, komplimentima, igri, pesmi, plesu, ali mogućnost malo veće neorganizacije danas jeste otvoren.

20:40: Mesec na zvezdi Mirfak na 2,05 stepenu Blizanaca iz sazvežđa Persej posebno donosi sklonost ne slušanju intuicije, saveta, naglim odlukama i nestrpljenju. Može dolaziti do prolaznog osećaja bespomoćnosti, umora, ali tuge. Ipak, preporuka je da danas treba izlaziti, pokretati nove ideje, kretati se, jer to može uticati na raspoloženje.

Mars danas dolazi na zvezdu Rukba iz sazvežđa Kasiopeje, Kraljice Etiopije i može doneti istrajnost, upornost i realizaciju baš nečeg važnog uz lični trud. Gajite tu osobinu! Venera se pomera na zvezdu Dorsum na 13 stepenu Vodolije i može doneti nesporazume na ljubavnom polju, ali sklonost brzopletosti i na neki način naglim odvajanjima ili prestanku komunikacije.

# currentmood# moon in taurus # moon in gemini# holy grail

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.