https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 14.05.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/05/people-2599243_1920-1280x1920.jpg

Dobar dan, u fazi smo Prve Četvrtine Meseca, a Mesec tokom celog dana u znaku Device, zemljanom, ženskom znaku koji pravi odlične računice na nebu i odlično leči druge razumnim rešenjima. Tačka. Čekamo kišu i gledamo filmove. Danas uz predstavnicu Pesme Evrovizije, nek je nebo nagradi. Tačka. Preznojavanje i grickanje noktiju uz preposlednju epizodu Game the Thrones. Kupovina, bavljenje sitnicama, u prolazu i stalnog čišćenja, da prodje neka čudna nervoza. Ipak, danas imamo i veću podršku Sunca koje će veličanstveno praviti trigon sa Rx Plutonom i dati nam dodatnu snagu i motivaciju, ali i Venera u zagrljaju sa Marsom pa danas može sve pucati od emocija na prvu loptu.

Venera spremna da se smiri i da od sutra udje u svoj dom, znak Bik. Ipak pre toga može tu biti raznih emotivnih epizoda i zavrzlama. Analiza i psihoterapija, meditacija i mozganje, sve u 3/1. Tačka. Nebo iskušava, ali nagradjuje, mada nije spremno za neku veliko ispravljanje nepravde. Posebno pojačan dan kroz sredjivanje dokumentacije, neke administrativne stvari, pisanje, telefoniranje, zakazivanje, pre svega koristan rad. Veća okrenutost zdravlju, pričanje o vremenu, konstatne oscilacije i analiziranja. Dosta okrenutosti ka finansijama. Dosta kupovina, pa je danas bitno malko spustiti novčanik.

Mesec od večernjih časova u znaku Vage. Malko će uneti balans i smirenje, i pustiti da se malo zabavimo. Probanje stare garderobe i šminkanje. Festivali i navijanja. Emocije kao izazov. Vera kao motiv života. Sa verom u bolje sutra.Verom protiv loših misli. Molitva kao ispunjenje i pražnjenje sebe. Stalni dodir sa Univerzumom i verom u bolju sadašnjost. Bez vere nema ljubavi. Vera u dobro. Nikad ne gubiti veru -svakodnevna rečenica.

“Ja sanjam svoje slike, i onda slikam svoje snove.”
Vincent van Gogh

1:19 am . Mesec u Devici u opoziciji sa Neptunom u Ribama : Idealizacija, pospanost, skrivena razočarenja, unutrašnji nemiri, veća očekivanja. Opreznost sa lekovima, porocima! Osetljivo vreme za porodjaje i hir. intervncije. Stomačni problemi kao uzrok neke brige. Dobro vreme za umetnost, kreativni rad. Nesanice, ali ipak dobro vreme da se napune baterije. Muzika posebno može dobro uticati na organizam.

4:41 am: Mesec u Devici u trigonu sa Rx Saturnom u Jarcu na 20 stepenu donosi pozitivno vreme za one koji u ovo vreme rade, jer se odnosi na odgovornost, odličnu produktivnost i koncentrisanost. Pozitivno vreme za učenje, istraživanje, ali vreme ličnog i emotivnog mira.  Pozitivno vreme za manje dobitke. U povećanju loše vremenske prilike zbog blizine zvezde Denebola.

5:05 am: Sunce u znaku Bika u trigonu sa Rx Plutonom u Jarcu na 23 stepenu: Sunce na zvezdi Zauruk pojačava veću osetljivost u odnosu na okruženje. U porastu samoubistva i lična povredjivanja. Medjutim ovaj aspekt donosi izuzetnu prodornost i hrabrost, smelost i snagu. Možete izuzetno pozitivno uticati na druge, ali imati mogućnost da napravite neke veće promene na profesionalnom planu. Odlično vreme da očistite sve što vam ne prija i pokrenete jednu novu etapu u svom životu. Odlično za liderske sposobnosti. Odlično vreme za okultne nauke. Možete imati osećaj veće snage i samopouzdanja da pokrenete veće planove i ambicije i donosite jednako značajne odluke za svoj život.

8:33 am: Mesec u Devici u kvadratu sa Rx Jupiterom u Strelcu na 22,39 stepenu: Sklonost lakom nerviranju, ali i trošenju. Izuzetno izražen perfekcionizam, ali nerviranje oko sitnica. Važnost detalja. Konfuzija i gubljenje stvari. Nepotrebni troškovi. Nepovoljnosti kroz banke, inostranstvo, putovanja, dosta problema na polju ispita, učenja. Na emotivnom nivou sklonost prevelikim očekivanjima, ali i gubljenju prilika. U porastu veći apetit, ali loše procene okruženja.  U povećanju trovanja, ali i neočekivane loše okolnosti.

9:13 am: Mesec u Devici u trigonu sa Rx Plutonom u Jarcu na 23 stepenu: Mesec u blizini zvezde Alkes donosi idealno vreme za kontakt sa prirodom, dijete. Vreme kada se treba moliti i puniti pozitivnim mislima, ali se okrenuti duhovnosti. Vreme harizmatičnije i privlačnije emotivne energije, jako dobro za poslovne kontakte, ponude i sastanke. Dobro kroz vodjenje drugih. Povoljno kroz lekarske preglede, sitnije kupovine. Povoljno za dobijanje manjeg novca.

9:31 am: Mesec u Devici u sekstilu sa Suncem u Biku na 23 stepenu donosi sklad, sklonost da zaposlite sebe i odlično vreme za nekretnine, uredjenje doma, važne poslovne dogovore. Pozitivno vreme za investicije i unapredjenja. Na emotivnom nivou sklonost ostavljanju važnih utisaka i poruka. Pripaziti na vid. Sklonost mudrim rešenjima i strpljivom radu i procenama.

15:59  : Venera u Ovnu u sekstilu sa Marsom u Blizancima na 29 stepenu : Idealno vreme za upoznavanje, zaljubljivanje, posebno za veze koje su vezane za daljinu, putovanja. U pojačanju jake fizički odnosi, mnogo smeha, upoznavanja preko prijatelja, rodjaka, ali spontanih veza koje mogu nositi jaku strast. Idealno vreme da pokažete svoju kreativnost. Idealno vreme za sport, dijete, da poradite na svom fizičkom izgledu. U povećanju naglo trošenje novca. Venera će biti u blizini zvezde Alriša koja donosi da će se neka karma umešati u mnoge emotivne odnose. Pod natalnim aspektima može biti i velikog bola zbog ljubavi. Mars na zvezdi Menkalinan donosi i povećanje emotivnih ” požara”, kao i nagle emotivne situacije.

19:20: Mesec u Devici u kvadratu sa Marsom u Blizancima na 29 stepenu : U povećanju saobraćajne nesreće, požari, svadje i ozbiljne tenzije. U porastu konflikti, destrukcija, ljutnja. Pazite na reči, govor! Pripazite da ne donosite nagle zaključke, dobro razmislite pre svake odluke! U porastu brige oko rodjaka, problemi sa dokumentima, parkinzima, na putovanjima. U porastu neprijatnosti.

Mesec krakotrajno u praznom hodu.

od 20:52 : Mesec prelazi u vazdušni znak Vagu, znak lepote, miroljubivosti, istine. Venera na poslednjem stepenu znaka Ovna kao vladajuća planeta kao da zaključuje neka iskustva i stavlja tačku na jedan period borbe i ulazak u mnogo smireniji i mirniji period. U porastu jaka okrenutost modi, druženju, partnerskim odnosima. U porastu nesigurne odluke, i uvredljivost. Dobro za javne nastupe, pravne i izvršiteljske poslove. U porastu kontrole i mentalni napori. Mesec će boraviti u znaku Vage do četvrtka do kasnih večernjih sati. U vreme njegovog uticaja pred sam Pun Mesec, možemo veći akcenat staviti na veri, najviše ljubavi koja će nam biti potrebna.

# princess od china inspiration# moon in virgo# moon in libra# dnevna doza lune#

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.