https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 14.11.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/11/woman-2279782_1280-1280x1029.jpg

Zavirivanje u svemir sa svih uglova. Puštanje intucije i prepoznavanje i povezanost simbola sa tačke A sa tačke B. Probijanje svetlosti i topli zagrljaji, udaljavaju tudje i sopstvene  strahove i nepoverenje. Gledanje u nebo uvek na odvažan način, promena boja koje menjaju dušu. Malo sunca, više vetra i oscilacija u vazduhu menja raspoloženje na svakih sat. Jesen se poigrava sa srčanim impulsima, ali emocijama…

Sudbina kao iščekivanje traži otvaranje više vrata. Koja su prava uvek je zagonetka, jer smisao postoji i u traženju pravog puta i osećaju ali jednakoj borbi da se do pravih vrata dodje. Prenošenje energije koja je veoma važna u životnom procesu. Nikad nije lako, niti će biti, ali u tome je i čar života, da ništa ne ide lako, ali da ostanemo mi uvek nepromenjeni i jaki za sebe, pa sa snagom za druge. Vizije ka oslobadjanju i izlasku iz bunara. Takva je i ova jesen, a posebno vreme Full Moon- a simbolički, ostati živ, ostati na nogama. Mirni snovi uz one koji nisu uz nas. Sveti Kozma i Damjan – Vračevi – Srećno onima koji danas slave, a ja vam prenosim poseban topli pozdrav da ostanete zdravi i uvek okrenuti svom zdravlju – na prvom mestu:-))

Juče sam u nekom čišćenju pod onim famoznim aspektom Sunce/ Pluton pronasla sve ono što sam kao izgubila ili nešto što mi je donelo puno brige u prethodnom periodu.. Nasmejala sam se i pogledala u nebo, hvala ti svemire što nas voliš( Merkure živ bio)… Danas ćemo imati energiju koja je krajnje ljubičanstvena i idealistična, sa puno očekivanja, lažnih obećanja, poetične, ali i inspirativne energije. 

Osećanja koja naviru kao scenario. Neki neobični snovi i šetanje po oblacima, puno pitanja i podpitanja koja nemaju veze sa realnošću.Toplina oko srca i oslobadjanje od nekog tereta uz pomoć prijatelja. Povremen osećaj “tinejdzerke” koja se stidi i traži dokaze svog trenutnog ludila. Lišće koje sam juče pipkala kao neku retku pojavu, priznajem još uvek sam mislima na moru. Mesec kao inspiracija svih tekstova, njegova zaštita i krivnja za jake emotivne oscilacije i iskrene izjave. Mesec me uvek vraća na noć kada su mi misli najmirnije i kada razmišljam o nebu sa svih uglova.” Jel si štucala u nedelju, nisam što, pričamo o tebi ceo dan, kako je svet mali, jel, da, živela Venera”:-))

Insomnija u nekoj najavi pod aspektom Venera/ Rx Neptun. Misli koje će nam lutati na pet strana i česta zvonjava telefona. Emocije na ivici nečeg izmedju. Tačka. Osmeh i vedrina, kao i mentalni pokret, puno muzike za dodatnu snagu. Danas će planovi padati iz minuta u minut, a sve ono što se kaže, može i da se ne objasni. Tačka. Mesec u Blizancima kroz ceo dan, pojačan lošim aspektom sa Rx Neptunom i Venerom može doneti pojačanu lenjost i vrtenje u krug, sve bi nešto mogli, a i ne moramo:-)) Za emocije i sva razjasnjena trebace mozda i neka duga čašica razgovora ili nečeg drugog. U povećanju virusne infekcije, kao i hronični umor.( danas to može biti u vezi sa nečim ipak skrivenim, emotivnim).

Mesec u ranim jutarnjim časovima na kraljevskoj zvezdi Aldebaran posebno može doneti opasnost od vremenskih nepogoda, ako i nagle klimatske oscilacije koje danas mogu smetati i astmatičarima, dijabetičarima, ali posebno kardiovaskularnim osobama, posebno ceo dan je pod uplivom senzitivnije energije što osobe koje su u psihološkoj osetljivosti itekako mogu osetiti.

Od 15:17: Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu posebno podstiče osetljivo vreme za ljubav, zaradu, pojačane troškove i nedostatak zadovoljstva, neke brzoplete ljubavne reakcije i osećaj nerazumevanja drugih. Mnogo razlika, ali pre svega loša komunikacija danas može biti razlog emotivnim problemima. Mnogo planova, ali dosta nesklada. Loši medjuljudski odnosi ili brige oko rodjaka. Pojačani problemi kroz plaćanja računa ili državne institucije, banke.

Od 15:33: Mesec u Blizancima u kvadratu sa Rx Neptunom u Ribama posebno podstiče potištenost, nagle promene raspoloženja, štete, nesigurnost, ali i pojačane manipulacija, zavaravanja, lenjosti i potištenosti, ali nekog osećaja prepuštanja. Posebno osetljivo vreme za osobe koje imaju problema sa vidom. Slušate više sebe i mudrije procenjivati situacije koje dolazi. Radoznalost je nešto što će nas voditi kroz ceo dan, pa možemo saznati i ono što nismo baš trebali. U povećanju razočarenja, ali i povrede oštrim predmetima. Dosta osetljiv dan, ali vreme za zavisnike.

18:08: Venera u Strelcu u kvadratu sa Rx Neptunom u Ribama : Prevelika idealizacija, ali i razočarenja mogu doneti energiju ovog aspekta. Potištenost, poročnost, osećaj praznine i napuštenosti. Pitanja poverenja posebno mogu biti na testu. Loše za davanje pozajmica, kao i kredite. Tajni odnosi ili afere započeti u ovo vreme mogu postati javni i mogu doneti i neki vid skandala. Pojačanje depresije ili prevelikih očekivanja od voljene osobe. Emotivne greške. Veoma teško vreme za zavisnike. Period koji je posebno osetljiv za porodjaje. Raditi posebno na poštovanju sebe, jer veća sumnja može doneti loš splet okolnosti. Odlično vreme za glumu, muziku, ples, plivanje. Slušati intuiciju. Ceo dan pod ovim aspektom može doneti osećaj da će se neka skrivena predvidjenja ipak ispuniti.

Sunce se danas pomera na zvezdu Unukalhai koja tradiconalno donosi opasnost od trovanja, prevara i većih nezadovoljstava. Danas je posebno važno čuvati nervni sistem i motivisati sebe. Ipak ova zvezda može biti veoma naklonjena lekarima, ali svima onima koji se bave nekim vidom isceljivanja.

Jupiter prelazi na srecan 26 stepen Strelca – stepen zadovoljstva, zaštite i stepen visoke vibracije univerzuma.

Mesec pri kraju ovog dana naćiće se na Belatriks u sazvežđu Oriona, ratničkoj zvezdi koja će iako pod današnjim senzitivnim aspektima probuditi veru, hrabrost i veoma brzo donosenje odluka, neki vid duhovnog čišćenja i želje za novim početkom. Srecno:-))

# currentmood# insomnia# dnevna doza lune# venus – neptun#

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.