https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 17.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/tax-consultant-1050832_1280-1280x851.jpg

Pocelo je zagrevanje i neka čudna energija u vazduhu pred prvo Totalno Lunarno Pomračenje ove godine. Osećaj uznemirenosti, ali i nekakve istovremene otvorenosti i hrabrosti da se stave stvari na svoje mesto, ali otvore i one najskrivenije crne rupe i pore u telu. Emocije u sanjarenju, ali i  malko zbunjujućim oscilacijama, danas posebno nekako će sve biti na rečima, ulepšavanju, smejanju i kad ništa ne ide, nego na delu, kao da Luna plašljivo beži i tera na igru, možda neke mačke i miša. Mesec danas prelazi u veseo, aktivan, muški, promenjiv znak Blizance. Pokret, akcija, brzina, mnogo strpljenja u saobraćaju, potreba da naučimo nešto novo, da se smejemo i nekim svojim greškama u pokretu, da puno pišemo, komuniciramo, razmenjujemo mišljenja. Jupiter dolazi na srećan 15 stepen znaka Strelca, pa posebno donosi sreću preko medjunarodnih poseta i dogovora. Neke unutrašnje molitve mogu dospeti do neba i ličnog univerzuma. Zbog kvadrature Marsa i Saturna postoji još uvek fizička blokada i destrukcija kroz energiju, planove, i nekakvom odvažnošću ( danas više na rečima ) prikrivaćemo ono što nas ustvari mnogo plaši. Danas može biti zanimljiv dan za putovanja, ispite, posete, kontakte i druženja sa rodjacima. Posebno srećno vreme za razmenu raznih tema i edukaciju. Deca nam mogu dodatno davati osmeh na lice, baš i u situacijama kada brinemo o računima, finansijama ili prevelikoj dnevnoj odgovornosti. Ono za šta danas treba posebno imati strpljenja su saobraćaj, taksi službe, prevozna sredstva, pošte.

” Ne osećaj se usamljeno, ceo univerzum je unutar tebe.”
Rumi

Mesec iza ponoći u praznom hodu na zvezdama Plejade i od 2 sata posle ponoći ulazi u vazdušni, promenjiv, muški znak Blizance. Merkur vladajuća planeta znaka Blizanaca trenutno na 18 stepenu Jarca tražiće malo više koncentrisanosti na status, porodične odnose, karijeru, ali danas može dozvoliti da se malko opustimo u glavi i smejemo čak i stvarima koje ne možemo mnogo promeniti. Vreme do 2:15 am nije najbolje za saobraćaj, transport, carine, ali može doneti vrlo puno nesporazuma, jer kretanje Meseca kroz prazan hod može doneti izuzetnu konfuznost, rasejanost i problem u komunikaciji.

Kada je Mesec u Blizancima, imamo energiju reči, pokreta, dinamike, s obzirom na Merkur u Jarcu moraćemo više razmišljati o obavezama i stvarima koje manje volimo, ali definitivno moramo biti pripremljeni na fleksibilniju i šaljiviju energiju, ali i izvesnu mentalnu jačinu pod pritiskom. Mnogo sms poruka, komunikacije, dogovora, možda malko više kašnjenja i menjanja rasporeda. U povećanju reumatske promene na polju ruku, ramena i ledja, ali i osetljivosti respiratornih organa, Dobro vreme za timski rad. Pozitivno vreme za hobije, propuštene obaveze, pakete, pisma i potpisivanja. Malo više strpljenja biće potrebno u odlukama, posebno kada su emotivno – porodični odnosi u pitanju. Mesec će boraviti u znaku Blizanaca do subote  ranih jutarnjih časova.

5:40am : Mesec na zvezdi Mirfak ( 2,05 Blizanaca ) – iz sazvežđa Persej donosi vreme pozitivne energije kroz trgovinu, prodaju, finansijske poslove. Medjutim, na ličnom nivou može doneti ne slušanje saveta, svojeglavost, ali sklonost većoj depresiji, potištenosti i nervozi.

12:00 pm: Mesec na zvezdi Prima Hiadum ( 5,48 Blizanaca ) iz sazvežđa Bika donosi dosta loše vreme za poljoprivrednike i moreplovce. Pojačane depresije koje mogu biti u vezi sa emocijama. Sklonost većoj gužvi u saobraćaju. U porastu masovna okupljanja, protesti, ali jaki javni govori i zvanične posete koje mogu biti praćene većom medijskom pažnjom. U porastu veći neredi na polju zapadnog dela Evrope, ali i mogućnost naglih vremenskih prilika koje neće prijati asmatičarima. Tokom većeg dela popodneva može se osećati energija od jake euforije i smeha do potpune povučenosti i sklonosti crnim mislima.

18:59 : Mesec na veoma značajnoj zvezdi Alderaban ( 9,47 Blizanaca ) iz sazvežđa Bika, poznata kao Čuvar Istoka. Iako ova zvezda donosi materijalno bogastvo, posebno dobre prilike na polju istoka, ona može upozoriti da posebno ovo vreme nije dobro za ortačke odnose, velika potpisivanja, partnerski odnos, ali i državne poslove jer može biti veće manipulacije i nepovoljnih interesa. Lično ova zvezda donosi uspeh preko novih stvari, ideja. Pozitivan period za druženje, izlaske, kulturna dešavanja, dogovore, važne novosti, kontakt sa bliskim prijateljima / rodjacima. Oni koji očekuju unapredjenja mogu imati sreće, a posebno ovaj period donosi sreću preko medija, polja marketinga. U porastu nagle vremenske prilike, moguće nepogode.

20: 55 : Mesec u Blizancima u opoziciji sa Venerom u Strelcu na 10,56 stepenu : Emocionalne krize, nedostatak nezadovoljstva, nesporazumi, prevare, sklonost manipulacijama i slatkorečivosti. Mogućnost posebne osetljivosti ženskih pripadnika kroz zdravlje.U povećanju problemi sa ženskim organima, žučom, jetrom, disajnim organima. Loš uticaj sredine kroz lični napredak, emotivne dogadjaje. Neuspeh i prevelika očekivanja. Nepovoljan period za kupovine, nepotrebno trošenje novca. Obećanja, pa promene planova. Nepovoljne ljubavne vesti ili loša komunikacija sa voljenom osobom. Neozbiljnost, nemar, bežanje od obaveza.

21:33 : Mesec u Blizancima u sekstilu sa Marsom u Ovnu na 11,18 stepenu : Odlično vreme za izlaske, putovanja, sportske aktivnosti, takmičenja.Emotivno period pojačanih strasti, novih početaka, srećnih susreta. Odlično vreme za hobije, igru, decu, proširenje porodice, porodjaje. Povoljno vreme za potpisivanja papirologije, sitniju kupovinu tehničkih stvari. Pozitivno vreme za uslužne delatnosti i susrete sa osobama koje dugo niste videli.Sklonost da se u ovom periodu pokreću i teži fizički poslovi, ali sa druge strane nešto novo nauči.

Merkur koji boravi znakom Jarca od 23 h dolazi na borbenu zvezdu Deneb i pojačava sukobe, ratobornost, oštre i preteće misli, pojačanje tenzija na političkom nivou posebno kroz stare probleme. Na ličnom nivou može doneti brige zbog nečeg što se konstatno ponavlja.

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.