https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune 17.06.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/06/moon-3244435_1280.jpg

Najviše volim Pun Mesec leti, kad se asfalt podigne od toplote i dodje veče kada Luna uvek sija posebnim sjajem. Uzdah i uvek zatvaranje očiju i razmišljanje o željama, koje su možda i najače oko svakog rodjendana. Malo poigravanje sa Mesecom i virenje ispod venecijanera da li je ona uvek tu. Sija Luna i šalje poruku ” Ne brini svet te čeka i danas”. Hvala Mesecu što te imam.:-))

Današnji Pun Mesec je jedan od posebnijih, pa nemojte zaboraviti želje i molitve posebno kad vas Luna krasi svojom snagom sa neba. Današnji Pun Mesec ima i energiju kvadrata Jupitera u Strelcu i Neptuna pa neka idealizacija, nebeska poezija, sanjanje pod zvezdama mogu da nas malko podignu i okrenu protiv trenutno osetljivih aspekata. Ovaj aspekt smo imali 13. januara, ali Jupiter je sada retrogradan pa svakako daje šansu da ne zanemarimo svoje unutrašnje želje i da se malko opustimo. Ipak ovaj aspekt donosi obmane, razočarenja, pa nemojte zanemariti svoju intuiciju. Dobro je da danas poslušate i one koji vas jako vole.

Mentalno –  fizička strana nam ne ide jos uvek kako treba kako zbog veoma ljutog aspekta Merkur/Mars, pa još u opoziciji sa Rx Saturnom pa misli umorne, za tili čas može doći do neke ljutnje, tenzije, suza, ali pre svega crnila u glavi i pojačanih strahova iz prošlosti sa kojima mnogi od vas se moraju suočavati. Posebno u vreme Punog Meseca to dolazi do izražaja, kao i nešto bolji apetit, prepuštanje, ali trošenje, posebno i zbog nešto lošije opozicije Sunca i Rx Jupitera, koji daje neku notu ” kako ćemo – lako ćemo ”

Ovaj pun mesec je poseban i zbog sekstila Saturna i Neptuna  koji je bio na snazi i 31.01., sada sa retrogradnim Saturnom  daje nam posebnu volju i optimizam da iako smo ograničeni svojim ciljevima, imamo mogućnost da menjamo navike, promenimo nešto što smo u sebi dugo želeli i da se okrenemo duhovnim vrednostima, ali žrtvujemo za ono u šta trenutno verujemo, jer to ipak može doneti trajnu vrednost i realizaciju. Ovaj aspekt će biti na snazi od sutra. On nam donosi realne želje koje možemo videti pred sobom. Mnogi mogu biti veoma nagradjeni kroz ovaj aspekt, posebno kroz ono što su dugo čekali.

Mesec će danas boraviti kroz zadnju fazu znaka Strelca maštajući i šireći entuzijazam, da bi od 18:14 ušao u zemljani znak Jarac dajući nešto ozbiljniju notu, disciplinu i odgovornost sve do četvrtka 20.06. Period od neke nagle euforije, maštarenja i sanjanja na javi, do potpune potištenosti i praznine može pratiti i ovaj lunarni ciklus i fazu, posebno nagle vremenske prilike, pa iz ovolikih vrućina možemo i nešto mirnije sačekati neku kišu da nam očisti sve pore i bolove duše koje osećamo već duže vreme.

 

 ” Odmori svoj um tako da možeš čuti šaputanje svog srca. ”
Jane Lee Logan

Ovo je poslednja faza Meseca od njegovog pomračenja u januaru mesecu koji na naeki način vodi ka regeneraciji, čišćenju, završetku jedne važne faze, ali svakako i Pun Mesec koji mnogima može ispuniti neke jako dugo očekivane želje. Zbog toga verujte i pomislite na to što vam je jako važno.

Po lokalno vremenu u 10:31 am Pun Mesec u Strelcu na 25, 53 stepenu u opoziciji sa Suncem u znaku Blizanaca. Mesec će se nalaziti blizu zvezde Akuleus iz sazvežđa Škorpije donosi brzinu misli, oštroumnost, ali samoanalizu onoga što možete promeniti.

Konjukcija Meseca i Rx Jupitera sa jedne  strane od ponoći može doneti osećaj sreće i olakšanja, medjutim ugrozenost od strane Sunca apatičnost, lenjost, sklonost trošenju, nemaru, na šta bi posebno trebalo obratiti pažnju i koristiti maksimalno korisno i svoje vreme, ali i potencijale.

Odredjeni pritisci su otvoreni preko polja komunikacije, rodjaka, okruženja, putovanja, pa je jako važno da sve dobro organizujete i polako. Uvredljivost, svojeglavi potezi na sopstvenu štetu, ali i kroz kvadrat Jupitera i Neptuna povećanja poroka, emotivnih zabluda, nervoze na porodičnom nivou možete kontrolisati mirnijim načinom i prilaskom problemima.

Ipak, sreća može biti na vašoj strani, samo je potrebno da se malko više potrudite oko više sitnica koje će nam biti jako važne ove nedelje.Telepatija, intuicija, kreativna snaga, neobična povezanost sa osobama koje dugo niste videli, ali osećaj zaljubljenosti i maštanja o nemogućem, može postati vrlo moguće, zbog toga ne treba reći ne, jer nekako Mesečeva karma ima posebnu snagu u vreme ovog ciklusa koji je završetak i prvog dela ove godine.

Posebno je važno imati malo više strpljenja sa ulaskom Meseca kroz znak Jarac od 18:14 kada može biti odlaganja, zakasnjenja, ali emotivnih oscilacija. Vozačima veća opreznost i mir, iako kontakt Merkura i Marsa može doneti brze reakcije i snalažljivost. Papirologija, prevodi, ali i tražena i planirana putovanja mogu doneti neke napore u večernjim satima. Ipak kontakt Jupitera i Neptuna sanjaće o nečemu što dolazi a tako jako želite.

Mesec će biti u praznom hodu od 20:30-23h kada treba prekinuti sve veće odluke i obaveze i truditi se odmoriti se.Večernji sati mogu doneti odredjeni vid poslovnih pritisaka ili porodičnih razmirica, ali veći vid melanholičnosti, kao i osetljivost kostiju, posebno disajnih organa. Veći deo dana biće užurban, ali praćen većom dinamikom i pozitivom. Srećno, u nove pobede:-)

# fullmoon# idemo dalje# leto# dnevna doza lune# currentmood# george michael

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.