https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 17.08.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/08/lion-4985567_1280.jpg

Dragi moji nadam se da ste dobro i da ste uspeli da se odmorite ili pronadjete neki dasak ” leta” prethodnog vikenda. :-))

Pocinjemo zanimljivu nedelju od  koja vec danas nosi snaznu energiju Merkura i Marsa, ali jos dopadljiviju konjukciju Sunca i Merkura pa sa ulaskom i Meseca u Lavu sve ce prstati od nekih ambicija, planova, radosti, dobre volje, mozda i malo dramaticnih oscilacija i energije srca.

Od utorka nam je na snazi mozda redak aspekt ovog meseca koji moze biti pozitivan sa nasom neznom i sentimentalnom Venerom u Raku koja ce do pocetka septembra slamati srca, ali nas ocekuje jedno lepo budjenje kada ce Venera imati sekstil sa Rx Uranom u Biku i doneti neki novi zacin ljubavi, neke sasvim nove planove, ali mogucnosti za slobodne da imaju i neocekivana upoznavanja.

Od srede je pred nama vrlo snazan ali veoma pozitivan Mlad Mesec u Lavu kao najava ovog leta, koji donosi da ce doci do nekog letnjeg razbudjivanja i ipak mogucnosti da i pod ovim okolnostima se radujemo i pravimo neke fine planove. Ljubav ce ove nedelje biti imperativ posebno sa pocetka nedelje.Od cetvrtka 20.08 pred nama je nesto racionalnija energija jer i Mesec, ali i Merkur ulaze u zemljani znak Device pa cemo obracati vecu paznju na detalje, prakticniju stranu zivota, posao, zdravlje, higijenu.Merkur ce boraviti u znaku Device sve do 5.09 i doneti jednu krajnje analiticnu stranu naseg uma, naravno Merkur se dobro oseca u znaku Device kojim i vlada.

Od 22.08 i Sunce prelazi u znak Device pa cemo se spremiti da Devicama cestitamo rodjendane:-)) Svakako se od subote stvara jedna krajnje drugacija energija kada cemo se okrenuti korisnim stvarima i planovima.Kraj nedelje moze doneti da partnerski odnosi mogu biti u problemu, posebno 21 avgusta kada Mesec predje u znak Vage ali tokom vikenda napravi i nesto nepovoljnije aspekte. Takodje, u nedelju imamo promenu Meseca u znak Skorpije koji moze biti krivac ozbiljnim pobunama, emotivnim problemima i osetljivosti na generalnom nivou. Ipak, nedelja koja je pred nama moze da donese veci optimizam, ali i mudrost, dobro agledavanje stvari, ali jake i osetljive emocije. Dosta vas mi pise tokom celog ovog meseca gde glavna tema nije korona, nisu putovanja, vec samo Ljubav( nije malo:-))) Medjutim tu se morate spremiti na ozbiljna ispitivanja, ali nekakvu spontaniju pricu, jer nas tek ocekuju nesto provokativniji aspekti od samog kraja ovog i početka sledeceg meseca.

Što se tice nesto detaljnijeg pregleda danasnjeg 17.08. od 2 sata posle ponoći na nebu cemo imati izuzetno tezak aspekt izmedju Meseca u znaku Raka i retrogradnog Saturna u znaku Jarca. On itekako može izazivati prazninu, teškoću oko srca, suze ili vraćanje na prošlost, porodičnu udaljenost ili hladnoću, brige, osetljivo vreme za meteopate.

Od 7:30 am: pred nama je ipak snazan trigon izmedju Merkura u znaku Lava i Marsa u znaku Ovna na 24 stepenu koji donosi izuzetnu mentalnu hrabrost, odlicno vreme za smelije ideje, sklonost brzim razmišljanjima ali i odlukama, putovanja koja mogu delovati rizicno mogu naići na lakoću, odlicno vreme za javne nastupe, sport, ali odlicno vreme za ucenje, sredjivanje odredjene papirologije i konkretizaciju nekih bitnih razgovora. Može biti troškova oko nečeg što će vas obradovati!  Misli jake, snažne, koje privlače pažnju. Inspiracija, odlična odbrana, odlično prenošenje znanja, jak stav, jaka volja, a svi ćemo pod ovim aspektom malko da udjemo u neki dobar avanturizam i da probamo nešto za šta nismo imali snage, energije. Svi oni koji žele da isprave neku nepravdu biće pobednici. Ovo je vreme kada treba deliti misli, ali i vreme jedne ubedljive energije koja vodi samo krajnjoj realizaciji.

Mesec će biti u praznom hodu do ulaska u znak Lav od 7:40 am. Kada je Mesec u Lavu pred nama je energija bolje volje, samopouzdanja, privlačenja pažnje, zabava, ljubavi, odlične energije prema deci, hobijima, ambicijama.

Veoma interesantan aspekt je na snazi od 17h kada će Sunce i Merkur u kazimi kroz znak Lav kojim Sunce vlada imati konjukciju na snaznom 25 stepenu –  donosi odlicno vreme za pisanje, ucenje, drustvene dogadjaje, dopisivanja, idealno vreme za kupovinu auta, telefona, kompjutera, vazna putovanja, granice, ali pre svega fantasticnu razmenu energije. Ovo posebno moze biti dobro vreme za upoznavanja na poslovno emotivnom nivou, ali jako dobro vreme za kontakte sa rodjacima i nove projekte koji se započinju. Posebno dobro vreme za kupovinu/ prodaju imovine, dobijanje vaznih dokumenata i vesti, pregovaranja.

Medjutim, koliko god cemo danas dobiti na mentalnoj sigurnosti ne mozemo zaboraviti da nam negde na ” glavi” stoji i dalje destruktivan aspekt Marsa i Rx Plutona, ali da je danas i na snazi od ponoći aspekt Merkura u znaku Lava u inkonjukciji sa rx Plutonom u znaku Jarca na 22 stepenu koji može dati i savet da treba izbegavati da vas neko uvodi u zavere sistema koji ne poznajete. U porastu su obmane, prevare, ozbiljne skrivene manipulacije, pa je moja preporuka oslanjanje na svoj stav, mišljenje, osećanja i nećete pogrešiti. Imamo mi trenutno mnogo teorija zavera a zapravo ništa ne znamo. Koliko god reči danas ostavljaju glavni akcenat, pripazite kome se poveravate i kome možete zapravo verovati! Koliko god da danas imamo sjajne aspekte, ipak neka preporuka je pripazite na reči .Radoznalost može da nas odvede u mnogo dublje probleme, ali pre svega u povećanju je i nešto mračniji smisao za humor.

Dobar početak nedelje vam želim:-))

# currentmood” merkur u lavu u trigonu sa marsom u ovnu# sunce i merkur u ljubavi# salsa# dnevna doza lune# mesec u lavu#

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.