https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -15/16.08.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/08/girl-1208307_1280.jpg

Vikend koji je pred nama je vise nego interesantan jer će se smenjivati vrlo jake emocije kako i zbog ulaska Meseca u svoj dom – znak Rak od 15.08 od 1:37 am koji ce boraviti u znaku Raka sve do ponedeljka 17.08 do jutarnjih časova. Emocije i zaljubljenost, potreba za pažnjom, nežnošću, sa naglim primesama tuge i umora u toku popodnevnih časova nedelje za nagli pad, nostalgiju. Biće mnogo suza ovog vikenda od prijatnih iznenadjenja, do naglih padova/ raskida/ porodicno – emotivne nervoze. Emocije će se menjati kao vreme, pa ćemo imati nagle nalete sunca, ali i kiše. Ništa neobično, jer Rak kao znak koliko je osećajan, može doneti i nešto kapriciozniju energiju, ali da kada nešto loše krene da to deluje kao ” smak sveta”.

Zanimljivo za subotu je i to da nam planeta Uran kreće unazad i pridruzuju se Jupiteru, Plutonu, Saturnu i Neptunu sve do početka januara sledece godine. Uran je planeta promena, ali planeta velikog budjenja. Moze doneti da vas probudi stari problem sa kojim se morate suociti, medjutim generalni utisak je da ovaj Uran itekako može povećavati dosta zabave, promena koje se ocekuju od kraja ovog meseca sa početka septembra, pa spremite svoje ideje i pokrenite nove planove.

Veoma plodan i krajnje romantican aspekt imacemo danas i od 15:20 kada ce se Mesec i Venera naci u konjukciji i moze doneti da je ljubav imperativ, donosi snazne emocije, poklone, zaljubljenost i vreme mirnije energije koja ce biti okrenuta domu i porodici. Vreme zastite i osecaja sigurnosti. Vreme vracanja na proslost i uspomenama. Vreme kada paznja i neznost donose dobru vibraciju. Mama – srećan rodjendan:-))

Jaka povezanost sa prošlošću i bivšim ljubavima.Jaka veza sa decom i želja za začećem.Ova Venera je mekana, osetljiva, traži ljubav, zna da bude veoma hirovita i nepristupačna, kad joj nešto ne odgovara da se ne zatvori u svoju ljušturu.Ipak, pred nama će biti vreme jakih emocija, vreme kada će se mnogi odlučiti za brak i porodicu.Vreme idealno za venčanja i veridbe, zajednički život sa voljenim osobama, ali obnovama nečeg nedovršenog.

Od 21:19 Mesec u Raku u sekstilu sa Rx Uranom u znaku Bika može doneti nagla iznenadjenja, vedrinu, pokret, uzbudjenja, vesti i brza desavanja. Odlicno vreme za porodicne dogadjaje, rodjendane, godisnjice, veridbe ili nesto sl. Odlično vreme za izlaske i puštanje nekog finog hedonizma i opuštanja duše, pesmu.

Ovaj vikend je jako vazan za ishranu, a moze doneti upravo usled stresa pojacan apetit. U osetljivosti grudi, genitalije, zeludac i polje kicme. Ovaj vikend je senzitivan i donosi posebnu sklonost telepatiji, romanticnosti i da kontakt sa vodom i porodicom moze doneti osećaj mira koji možemo osećati u nedelju od 14:30 kada Mesec napravi i trigon sa Rx Neptunom u Ribama. To je odlicno vreme za odmore, more, poeziju, odmaranje duse, meditacije i molitve, ali i sklonost humanitarnim i umetnickim desavanjima. Subota moze sve do 18h u nedelju biti veoma povoljna osobama koje planiraju poslove sa nekretninama.

Subota 15.08 osim velike promene na nebu zbog vraćanja planete Uran, donosi i inkonjukciju Merkura u znaku Lava sa Rx Neptunom i donosi mentalnu senzitivnost, ali sklonost otkrivanju tajni, istraživanju zavera. Suptilnost, ali preporuka da slušate ipak svoje srce u bilo kojim odlukama.Strahovi pomešani sa jakim željama. I Sunce u znaku Lava imaće inkonjukciju sa Rx Plutonom izmedju koga stoji i dalje izrazito negativan aspekt Marsa i Rx Plutona mogu pojačavati i dalje energiju manipulacija, dominacije, zabluda, ali agresivnosti. Baš zato što nam je ovaj vikend i veoma osetljiv, veoma je važno da se okrenete stvarima za koje znate da vam prijauju i da se distancirate od bilo kog vida rizika.

Težite:

-istrajnosti, strpljenju, veri i poverenju u one koje volite

-oslonite se na svoju snagu i okrenite sebi, svom telu, umerenosti u jelu, piću, novcu

– toleranciji i vedrijim mislima( iako ih ne osećate) nadjite ih u sebi, svojim talentima, prijateljima, svojoj deci…

Ovo nije dobro vreme za:

   –  Otvorene razgovore o prošlosti

    –  Razgovore o novcu, mala opreznost je potrebna kod onih koji imaju loš položaj pozicije kredita, pozajmica

   –  Čuvati se osvetoljubivosti, tvrdoglavosti, napornih sagovornika, žrtvovanja u pogrešnom pravcu

Nedelja 16.08 nosice niz provokativnih aspekata Meseca gde i vremenske prilike ali i emocionalne mogu biti u problemu. Od 11:30 Mesec u znaku Raka biće u opoziciji sa Rx Jupiterom u Jarcu i može doneti usporenost, veće želje od mogućnosti, veće troškove, loše procene, ali emotivno – porodične nemire. Organizacija u problemu i sve ide sa nekim odlaganjem. Sve se može, ali nema se vremena.

Od 14:30: Mesec u Raku u trigonu sa Rx Neptunom u Ribama – smirenje, romantika, povezanost, ljubav, poetičnost, talenti, intuicija, telepatija.Povoljnosti kroz polje inostranstva i turizma.

Od 16:03 na snazi će biti moćan ali krajnje energetski srećan aspekt Marsa u znaku Ovna i Sunca koji donosi vreme ličnog i poslovnog napretka, dobrog samopouzdanja, vitalnosti, srećnih profesionalnig mogućnosti, izbora, ali samonicijative, odličan aspekt kroz sport, karijeru i organizaciju. Ovaj aspekt može ublažiti izuzetno provokativno dejstvo izmedju Marsa i Rx Plutona koje se oseća kao negativna energija u vazduhu ili neki skriveni vulkan.

Ipak, tokom nedelje reakcije i emocije nam mogu doneti nesigurnost, apatičnost, lenjost, turbulencije, hirovitost, na koje posebno obratite paznju u periodu od 19:25 kada Mesec u znaku Raka napravi i opoziciju sa Rx Plutonom, a tu nam je i inkonjukcija izmedju Merkura i Rx Plutona pa to može doneti vreme nervoze, povredjivanja, destruktivnih reakcija, ljutnje, napora i blokada, ali posebno povećanih strahova.

Posebno iritatan aspekt izmedju Meseca u znaku Raka i Marsa iz znaka Ovna na snazi je od 21:33 koji može doneti nagle prekide, svadje, napetost, nestrpljenje, eksplozivnu energiju, ljutnju, nepravdu, kvarove po kući pa je jako važno u ovom periodu težiti miru, ali najpre kontroli emocija.

Ovog vikenda je posebno važno težiti umerenosti i kompromisima( u normalnim okolnostima).Pokušajte da se ogradite od mazohizma i povredjivanja sebe! Prihvatite i poraze kao jos jednu lekciju u svom životu… Kontrolišite ego.

U generalnom smislu ovaj vikend može doneti više kiše, ali i pojavu poplava. Problemi sa vodom i uredjajima neće biti neobični. Srecno:-))

# currentmood# mesec u raku# uran se vraca unazad# mnogo emocija i trazenja# dnevna doza lune

 

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.