https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 19.01.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/01/underwater-2303340_1280.jpg

Bogojavljenje. Pogled u nebo nešto iza ponoći da prvo ispuni želju onima kojima je to potrebno i koji se u ovom momentu bore za život i trebaju pomoć hitno. Neka nas univerzum pogleda i bude nam prijatelj ove godine. Sestrin rodjendan. Tačka. Mesec na izmaku iz znaka Blizanaca ulazi u nešto emotivniji, osećajniji, romantičniji, porodičan ženski znak Rak, dom njegove Lune. Danas i malko buntovniji aspekt Sunca koje je na izmaku znaka Jarca prema Uranu u Ovnu pa može biti ozbiljnih sudaranja, tenzija, nestrpljenja, problema sa okruženjem, nametanja sopstvene nesigurnosti, sukoba, presecenja i to pomalo nepromišljeno, pa je preporuka da dobro razmislite pre svake veće odluke. Ipak, snaga Meseca u toku ove subote i vikenda može biti mirnija, praćena jačim emocijama, nekom nostalgijom, sećanjima, oscilacijama. Dom može biti sigurno utočište od problema, a možemo danas i malko dozvoliti sebi da se olenjimo i uživamo. Emocije u periodu jakih turbulencija, od suza do potpune euforije. Neka prošlost danas prilično kuca na vrata i podseća nas da nam neke lekcije budu temelj i da ih ne ponavljamo. Lep vikend:-))

 ” Misliš da bežiš, a u stvari naletiš na samog sebe. ”
James Joyce

2: 31 am: Sunce u znaku Jarca u kvadratu sa Uranom u znaku Ovna na 28,39 stepenu : Sklonost da se nešto hirovito i naglo prekine. Neočekivani problemi, divlje ponašanje, neuskladjenost sa okruženjem, preosetljivo reagovanje i detinjasto ponašanje. Nagli problemi sa roditeljima, buntovnost, problem u partnerskim odnosima, nagli bes i i sklonost lošem reagovanju na prvu loptu. Rušenje sistema, pretnje, dvosmislene akivnosti, problemi sa autoritetima, povećane povrede, osetljivost ledja, sklonost žurbi i greškama !

U isto vreme Mesec na zvezdi Polaris na 28,34 stepenu znaka Blizanaca u sazvežđu Ursa Minor , zvezda na vrhu repa Malog Medveda pojačava osećaj nostalgije i umora. Ipak ova zvezda je krajnje važna jer se okreće oko celog univerzuma , u vreme kada je Uran otkriven baš se nalazio na ovoj zvezdi . Izuzetno srećno vreme za nov početak, projekte, veze . U porastu humani postupci i očekivanje pomoći od potpunog nepoznatih. Vreme jake duhovne strane. Lak dolazak do istine. Ipak ova zvezda može doneti u lošem aspekti i dolazak do novca na loš način kao i sklonost proračunatosti.

2:41 am : Mesec na zvezdi Betelgez ( 28, 45 Blizanaca) – iz sazvežđa Oriona posebno donosi vreme pobede, počasti, sjajnih talenata, odlične materijalne prilike i posebno dobro vreme za važna sportska takmičenja. Veoma nepovoljno vreme za aerodrome, putovanja avionom jer može dolaziti do nesreća . Na ličnom nivou puno komunikacije, dobre mentalne energije, sjajno vreme za izlaske, smeh i opuštenost.

4:28 am : Mesec na zvezdi Menkalinan, zvezde u desnom ramenu sazvežđa Kočijaša( 29, 55 )  povećava probleme sa požarima i problemima sa uredjajima. U povećanju kriminal, racije, osetljivost kroz automobile i zakon.

4:45 am Mesec prelazi u vodeni, ženski znak Rak. To je Lunin dom i njena vladajuća planeta. Vreme nežne porodične energije, ali malo pojačanijeg vremena za zaljubljivanja, preosetljivost, uvredljivost. U osetljivosti stomak, materica, grudi. U porastu nagle promene raspoloženja, ali i vremena koje neće prijati meteropatama, ali nešto osetljivijim osobama. Vreme inspiracije, ali jakih emocionalnih vibracija. Sklonost vraćanju na prošlost. Jaka veza sa majkom i ženama u porodici, korenima, jaka okrenutost kućnim poslovima. U porastu zaštitnički odnos prema ljudima koje volite. Mogućnost emocionalnih kriza i prekida. Mogućnost i neočekivanih novih emotivnih situacija. Kontakt sa vodom, smirenim osobama, meditacija, kraće šetnje, razgovori o prošlosti, psihoterapija mogu veoma prijati, kao i pokretanje starih poslova i hobija. Čišćenje doma i izbacivanje nepotrebnih stvari može doneti osećaj bolje energije.

10:18 am : Mesec na zvezdi Propus ( 3,26 Raka ) iz sazvežđa Blizanaca. Vreme idealno za davanje ispita, učenje, putovanja, razmenu mišljenja, hobije, srećne poslovne dogovore i odmore. Pozitivno kroz posete rodjacima. Vreme regeneracije i pokret. U nepovoljnom aspektu sa natalnim planetama može doneti neprijatne situacije, ali i probleme sa kostima i kolenima. Ova zvezda je posebno srećna za muziku i može doneti veoma veliku povezanost sa bratom / sestrom .

13: 15 : Mesec na zvezdi Dirah ( 5, 18 Raka ) u sazvežđu Blizanaca može doneti dobre prilike preko polja imovine, privatnog biznisa, porodičnih investicija, poklona, porodičnih proslava i emotivnih upoznavanja. Ipak, ova zvezda često pod lošim aspektima povećava porodična nasilja, tragedije, ljubavne manipulacije i nesreće.

19:34 : Mesec na zvezdi Alhena( 9,06 Raka ) u sazvežđu Blizanaca donosi srećne okolnosti preko polja umetnosti, nauke, pedagogije, turizma, kao i uspešno vreme za plodne dogovore sa strancima. Kontakt sa dragim ljudima koje dugo niste videli. Treba paziti u ovom periodu na krvnu sliku, posebno predeo peta i cirkulacije.

Oko ponoći i ulaska u 20.01 Mars će se približiti zvezdi Alderaman na 12, 47 Ovna koja može doneti jake povrede, nesreće, sramotu, preosetljivost i lične i porodične probleme. Može dolaziti do besa, jake nervoze.

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.