https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 19.03. 2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/girl-1208307_1280-1280x853.jpg

Mesec od ponoći u praznom hodu spreman da predje u nešto mirniji znak, znak Devicu. Mesec će u toku noći preći na kraljevsku zvezdu Regulus( period od 2:28 am) koja može doneti jake snove, ali i želje koje neće biti tako nemoguće. Malko variranje izmedju ambicija i umora, sunca i najave kiše pod promenjivim znakom Device, ali Suncem na kraju znaka Riba stavlja tačku na jedan i pokreće novu stranu sveske na nov početak ciklusa baš pred Pun Mesec i ulazak Sunca u znak Ovan.

Neke propuštene mogućnosti još uvek možemo staviti kao opciju nečeg što se može otvoriti kada zaboravimo. Zatvaranje oči i meditiranje u toku noći. Ipak sa ulaskom Meseca u znak Device od 2:42 am i jedne drugačije energije koju ćemo imati do 21.03. Mesec u Devici doneće danas velike analize, temeljne procene, dobro vreme za statistike, ali i trgovinu, prodaju, učenje, putovanja. Vladaoc retrogradni Merkur može pokretati i unutrašnje nemire i konfuziju, ali usmerenost na posao, zdravlje može biti veoma značajno. Može tu biti idealizacije, problema u dogovorima, malo većeg umora i propuštenih prilika u popodnevnim časovima, ali i loše koncentracije, konfuzije i neobjektivnosti. Obraćaćemo pažnju na detalje, praktičniju stranu života, ovo je dobar dan za čišćenje doma, rad, zdrastvene preglede, usmerenost na kozmetiku, higijenu, druženje sa kućnim ljubimcima. Kontakt sa prirodom, jednostavnost, ali potreba za perfekcijom i redom biće veoma važna i doneti unutrašnju sreću. Može biti prolaznih promena raspoloženja, kašnjenja, neke melanholične energije i energije spavanja. Ljubaznost, potreba za brigom ali oslananje na sebe biće u centru svih dešavanja.U ljubavi će biti potrebna opuštenost i flegmatičnost. Neće prijati filozofiranja i gubljenje vremena, već je usmerenost na odmoru, poslovnim aktivnostima i važnim razgovorima. Može dolaziti do neorganizacije, ali dobrih krajnih sastanaka. U porastu testiranja, novi kontakti, puno priče i razgovora o budućim projektima ili maštanja o tome. Treba obratiti pažnju na komunikaciju, ali i tajne neprijatelje i skrivene spletke. Vaše najače oružje može mir koji ćete prenositi bez obzira na postupke drugih. Karma i univerzum spremaju neku čistku. A do tada  pronadjite i vi svoje drvo i svoju snagu, idemo dalje, tačka, zarez…

Mesec u fazi praznog hoda do 2:50 am – vreme kada može doći do odlaganja nekih obaveza. Izuzetno pojačana sklonost kritikovanju i emotivnim sumnjama. U povećanju sklonost svadljivosti.Vodite računa kome se poveravate! Mogućnost gubitka stvari!

” Često su nam najveće greške ujedno i najvažnije lekcije.”
Siniša Ubović

3:41 am: Mesec u Devici u trigonu sa Uranom u Biku na o,36 stepenu: Povoljne lične promene, i veće transformacije, iznenadjenja. Za one koji rade, plodna noć i produktivnost. Vreme povoljnih poslovnih i materijalnih prilika, jakih emotivnih prepoznavanja.

14:33: Mesec na zvezdi Tuban iz sazvežđa Draco na 7,27 stepenu Device  donosi povoljne prilike na materijalnom planu. Ipak na generalnom nivou treba pripaziti na uredjaje, u porastu požari. Posebno u partnerskim odnosima pojačana analitičnost i sumnje u pozitivan ishod pa je potreban malo veći optimizam i opuštenost. Posebno dobro vreme za računovodje i osobe koje se bave ekonomijom, matematičare.

16:57: Mesec na zvezdi Aliot na 8,56 Device posebno donosi vreme kada se treba čuvati razočarenja, izdaja i samodestrukcije, depresija i briga. Nešto osetljivije vreme za porodjaje.

20:44: Mesec na zvezdi Zosma na 11,19 stepenu Device iz sazvežđa Lava donosi mudre odluke, pronciljivost, dobro vreme za učenje. Povoljno vreme za porodicu, dom. Može biti pojačane crte predvidjanja ili predosećanja koje treba pratiti. Ipak, ova zvezda hoće da donese dosta žrtvovanja, trošenja, ali prevelikih očekivanja od drugih gde može dolaziti do kontradiktornosti.

# currentmood# moon in virgo#

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.