https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Astro Vremeplov – 19.03.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/03/guadeloupe-1158593_1280-1280x851.jpg

Na današnji 19.03.1955. rodjen je jedan sjajan glumac – Brus Willis, Sunce na 28 stepenu Riba, asc na 27 stepenu Device, Mesec na 2 stepenu vodolije (” ja sam svoj i  drugačiji”). Pozicija Sunca u trigonu sa njegovim Jupiterom i Uranom je poseban znak originalnosti, pozitivne nezavisnosti, ali zaštite i predodredjenosti ka glumačkom uspehu. Opozicija Venere i Plutona nosi neočekivane emotivne veze i buran emotivni život, ali i gubitke. Bio je u braku sa Demi Moore, a od 2009 je u braku sa Emmom Heming. Mars iz znaka Bika iz nešto osetljivog 8 polja opozicija Saturn u Škorpiji je znak opreza na koje treba obratiti pažnju kroz finansije, ali predodredjenost na hronične urološke probleme, kao i moguće probleme sa debelim crevom i genitalijama. Brus Willis je glumačka legenda koji deluje vrlo svoje, neobično, intuitivno i mudro. Merkur vladaoc ascedenta u nežnijem znaku Riba donosi mu dobru intuiciju ali da zna da prepozna dobre uloge. Venera u Vodoliji mu donosi moderan odnos sa decom, ali da mu je u ljubavi potreban prijateljski i nekonvencionalan odnos. Naredni period mu donosi posebno dobru poziciju uspeha kroz porodicu, ali neki vid pokretanja karijere i interesovanja za nešto novo trebao bi da ima od 2021.

Na današnji 19.03.1947.  rodjena je fenomenalna Oskarovka Glen Close, Sunce u ribama na 28 stepenu, ascedent na 13 stepenu Lava( stepenu velike energije, vitalnosti i upornosti), Mesec na neobičnom 23 stepenu Vodolije – stepenu velike originalnosti i nezavisnosti, ali često uspehu na osnovu negativnijih uloga koje je igrala.Pet puta je bila nominovana za Oskar: dva puta za najbolju glavnu i tri za najbolju sporednu glumicu. Najpoznatija je po ulogama markize de Mertej u drami Opasne veze i Kruele de Vil u komediji 101 dalmatinca.Izuzetna markatnost praćena snagom Saturna i Plutona u lavu, sa stelijumom planeta u Ribama koje ukazuju na saosećajnost i emotivnost, uz Mesec i Veneru u vodoliji na naglu popularnost, ali moderan pristup ljubavi, životu.Vrlo nekonvencionalna, pristupačna, intuitivna. Lako prihvata nove projekte i voli izazove.Smatra se jednom od najpristupačnijih i najodgovornijih glumica.

1936 rodjena je jedna od najlepših glumica -Ursula Anderss u znaku Riba sa podznakom u senzitivnom znaku Raka, sa nezavisnim Mesecom u Vodoliji.

19.03.1952. rodjen je filmski producent koji je od prošle godine na meti velikih skandala oko seksualnog uznemiravanja koleginica – Harvey Weinstein. Rodjen u znaku Riba sa komplikovanim podznakom u Škorpiji, ali jakim Marsom u Škorpiji jasno ukazuje na njegovu navaletnost i lošu reputaciju sa Mesecom u znaku Jarca. Sunce na zvezdi Šeat je posebno loš znak koji je dobio u javnosti, naravno uz istinite činjenice šta je uradio. Vrata koja su mu trenutno zatvorena mogu trajati duže vreme, osim da se preseli u inostranstvo gde bi ponovo krenuo da radi, uz prethodnu transformaciju. Može posebno krajem godine biti na meti ozbiljnih problema sa zakonom, ali i odbojnosti od strane javnosti.

Gvadelup, ostrvo koje je Kristofer Kolumbo otkrio novembra 1493, koje se nalazi 600 kilometara od Dominikanske Republike, osnovana je na današnji dan 1946 u znaku Riba sa podznakom u Strelcu i Mesecu u znaku Vage.

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.