https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -19.08.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/08/woodland-2816801_1280-1280x908.jpg

Preobraženje Gospodnje. Amin. Nova nedelja pred nama, baš sa uticajem Meseca u Ovnu koji je zadužen da nas dobro zaposli i pokrene neke nove početke koje smo ostavili malko sa strane. Tačka. Vladaoc znaka Ovna Mars u novom odelu u znaku Device grabi i spreman je za rad, poslovne izazove, čišćenje i nebesku produkciju novog filma. Tačka.

Koliko smo u energiji da sve možemo i da sve treba ići brzo, nestrpljivo kao na klackalici, Mars nam šalje poruku da malo sednemo i razmislimo šta bi to mogli da pokrenemo zbog čega bi mogli biti ispunjeni. Nervozu možemo da čistimo na različite načine, ali i neispunjene emocije. Ipak, sam početak nedelje u simbolici vesele energije, ali ipak i nešto manje opuštajuće kroz poruku ” ne gubiti vreme”. Danas će nam biti jako važno kako izgledamo i kako nas drugi vide spolja. Telo, potreba za ulepšavanjem veoma važna.

Sve što je podsvesno i što vas je mučilo u prethodnih 7 dana izbiće na površinu. Jača potreba za radom i završavanjem svega onoga što je stajalo prethodnih dana.Osećaj veće otvorenosti i želje za strastvenijim reakcijama, emocijama. U danima uticaja Meseca u ovnu prisutni su inicijativa, polet, dinamika.U partnerskim odnosima treba izbegavati osećaj rivaliteta i prejake dominacije. Treba izbegavati sukobe usled nepotrebne brzopletosti i ne treba činiti ništa na silu. Povoljno vreme za sport, masaže, kada treba uzimati više tečnosti, manje kafe. Prisutne pulsirajuće migrene i osetljivost vida.Ipak, vreme kada je dobro počinjati nešto novo.

“U ljubavi smo svi mi jedni drugima samo pozamljeni i privremeni. Neki te pozajme i dobiju na prevaru, drugi te imaju privremeno i zadržavaju na temelju laži zbog vlastitog interesa i egoizma , drugi nisu jedan za drugoga stvoreni, ali retki zaista jedan drugom pripadaju, a to treba zaslužiti i postiže se samo istinom, verom i radom.” – Exor Trixt

4:53 am: Mesec u konjukciji sa Rx Kironom u znaku Ovna na 5 stepenu: Posebno osetljivo vreme koje pojačava emotivne krize i ranjivost. Jaki snovi koji mogu biti u vezi sa nečim što mnogo želite i što je potrebno da rešite. Ozbiljne samoanalize i teško prihvatanje realnost.

12:55: Mesec na zvezdi Algenib iz sazvežđa Pegaz na 9 stepenu pojačava dobro vreme za ambicije, učenje, ali nešto ranjivo vreme za emotivne odluke. Može biti velikih oscilacija. Vreme odlične memorije, odlicno vreme za sredjivanje ličnih stvari, skupljanje, čišćenje, poslovne razgovore. Vremenske prilike neće prijati nešto senzibilnijim osobama.

17:42: Mesec u Ovnu u trigonu sa Merkurom u Lavu na 11,29 stepenu: Odlično vreme za druženje sa prijateljima, putovanja, sport, učenje, davanje ispita, selidbe, posete, sitnije kupovine. Vreme odlično za javne nastupe. Jaka mentalna motivacija podredjena i emotivnom sigurnošću. Važni telefonski razgovori i novosti. Srećno vreme za dogovore, decu, ali i emotivna zavodjenja.

20:24: Mesec na zvezdi Alderamin iz sazvežđa Kefej na 12,47 stepenu može doneti neku sramotu, osećaj poniženja, nerazumevanja, ali prejake tvrdoglavosti.

23:57- 23:59: Mesec u Ovnu u kvadratu sa Rx Saturnom u Jarcu, ali u trigonu sa Jupiterom u Strelcu na 14,36 stepenu u blizini zvezde Alferac, donosi vreme popularnosti, povoljnosti preko lepih stvari, zaštite, a bez obzira što Saturn ovde može doneti ograničenja i prolazne brige, Jupiter može doneti poruku da posle kiše dolazi sunce. Svakako imamo energiju vruće -hladno, vreme jakih oscilacija gde se raspoloženje naglo menja, ali ipak i vreme kada posebno oni kojima će trebati veća pomoć i podrška neba mogu je dobiti neočekivano. Ono što treba da se desi, nosiće i poruku da to tako treba da bude. Prihvatiti istinu.

# currentmood# wakeup# avici miss# astrology# moon in aries# dnevna doza lune

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.