https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -20.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/universe-2581135_1920-1280x1811.jpg

Srećan Uskrs, samo da je zdravlja i prestanka krize:-))

Bikovi, Srećan rodjendan, da ste mi veseli i dobri:-))

Ulazimo u novu nedelju aprila koja će biti interesatna definitivno i kroz retrogradno kretanje Plutona od subote u večernjim časovima, što nije neobična pojava, ali definitivno Pluton može i dosta pomoći u usporenju onog što nam se dešava, ali i vraćanju na ono što moramo da izanaliziramo, obnovimo kao deo neke svoje lične karme i da ponovo pokrenemo neke svoje lične odluke koje su u nama…

Ono što nas očekuje su definitivno i nešto teži aspekt Sunca i Saturna već od utorka, a iako nam je najava blažih pravila u vezi korona krize, nemojte se još opuštati, ” opasnost još vreba”. Ograničenja, pesimizam, napori, usamljenost, osećaj robovanja i nesigurnost na ličnom nivou, ali prilična svojeglavost u stvarima koje nam šteti može se osećati. Takodje i nagla konjukcija Sunca i Urana može doneti od nedelje prilična iznenadjenja, promene, lične transformacije, ali želju mnogih od vas da se nečeg oslobode što im duže smeta. Ovaj aspekt može govoriti o olakšanjima generalno, ali može doneti i pojačan stres usled brzopletosti. Ipak u toku vikenda mnogi od vas mogu imati želju bez obzira na okolnosti da puno toga preseku, promene, započnu od početka.

Od vikenda su nam definitivno i na snazi nešto lošiji aspekti Merkura koji ide jako brzo znakom Ovna, donoseći sa jedne strane mentalnu brzinu i spretnost, ali s druge strane i izrazitu impulsivnost, nestrpljenje i napetost, a to možete primetiti kroz neka dnevna razmišljanja ili stvari koje želite da obavite. Od subote u prilično ostrom kvadratu sa Plutonom može pojačati destruktivnost, svadjalački nivo, ali osećaj povredjenosti i otudjenosti. Od nedelje u kvadratu sa Jupiterom može doneti osećaj gubitka vere, optimizma, neke idealizacije i zamišljanja bez učešća, kao i sklonost lošoj koncentraciji, pravljenju grešaka, ili prevelikom trošenju reči na pogrešnom mestu. Svakako važno je da pokušate da u toku vikenda malo manje trošite sebe i okrenete se stvarima koje vas opuštaju.

 

23.04 pred nama je Mlad Mesec u plodnom znaku Bika. To može prvi korak ka nekom lakšem osećaju ličnog komfora, medjutim vreme pred Mlad mesec moze biti teško sa osećajem nedostatka vazduha ili emotivnim ograničenjima. Sam Mlad Mesec moze pokrenuti izuzetnu kreativnu energiju, osećaj veće sigurnosti, jaku okrenutost emocija, medjutim i osećaju nekog oslobadjanja koji može kulminirati i na pozitivnom nivou od nedelje 26.04.

Svakako da nam početak nedelje moze biti ambiciozniji i obecavajući posebno danas kada možemo imati ipak neki vid većeg ličnog, emotivnog i duhovnog budjenja. Mesec od ranih jutarnjih časova pravi sekstil sa Jupiterom i donosi ipak neki vid zaštite i osećaja sigurnosti. Vreme do 9h posebno vezano za važne dogadjaje, snove, predosećaje i telepatiju.

Od 9h Mesec menja znak i ulazi u vatreni znak Ovan, prvi zodijački znak koji će nas posebno probuditi i aktivirati. Mnogi će danas početi radno, aktivnije, strastvenije. Naravno s obzirom na policijski čas, kroz prazan hod Meseca do podneva, svakako veći deo dana može doneti energiju stabilnosti, poverenja, pokreta, vedrine.

Sve što je podsvesno i što vas je mučilo u prethodnih dva dana izbiće na površinu. Jača potreba za radom I završavanjem svega onoga što je stajalo prethodnih dana. Osećaj veće otvorenosti i želje za strastvenijim reakcijama, emocijama.U danima uticaja Meseca u ovnu prisutni su inicijativa, polet, dinamika ( do 22.04 večernji časovi).

U partnerskim odnosima treba izbegavati osećaj rivaliteta i prejake dominacije.Treba izbegavati sukobe usled nepotrebne brzopletosti i  ne treba činiti ništa na silu. Povoljno vreme za sport, masaže, kada treba uzimati više tečnosti, manje kafe.Prisutne pulsirajuće migrene i osetljivost vida. Ipak, vreme kada je dobro počinjati nešto novo.

Kvadratura Meseca i Južnog čvora u periodu oko 11h može doneti prolazno vreme nesigurnosti i pesimizma, ali brze regeneracije. Neka briga može proći kroz glavu ili možete imati veća očekivanja. Ranjena srca i unutrašnji demoni izlaze ovaj mesec….

Mesec od podneva u znaku Ovna naćiće se u sekstilu sa Saturnom u Vodoliji pa doneti i dobru organizaciju, okrenutost korisnim stvarima, prijateljima, ozbiljnijim razgovorima i periodu ličnog pokreta.  Mesec će se u toku dana susresti sa konjukcijom sa Lilitom i Kironom i nemojte se iznenaditi da malo više budete okrenuti svojim potrebama, telu, emotivnim analizama, ali profesionalnom delu. Ako ste danas srećni sami sa sobom, moćićete da prenesete to drugima.  Svakako da je u porastu borba, energičnost, strast i potreba za pokretom.

Ova nedelja je odlična  da stare navike zamenite novim ili razmišljajte o tome šta vas sprečava da budete srećni. Zapamtite, imaćete mogućnost odluke, samo se opustite pritisaka. Odlično vreme da se okrene nov list i započne nešto sasvim novo za vas, koje koliko nosi izazov traži izuzetnu posvećenost. Budite dobro i počnite nedelju sa nadom i verom, ali i onim što dolazi…

 

# currentmood# jamiroquai# mesec u ovnu# nova nedelja je pred nama# dnevna doza lune# astrolog natasa paunovski

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.