https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 16.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/happy-4964168_1280.jpg

Otvaranje duše svega dobro skrivenog u nama.Tačka.Nešto dobro, nešto loše, shvatanje da život nije raj..

Mesec u Vodoliji nešto posle ponoći donosi energiju slobode. Budi slobodan da budeš ono što jesi. Ne skrivaj se  iza drugih i ne budi ono što drugi žele da budeš.Budi samo ti, prikažu svoju dušu i oslobodi okove ograničenja jeste poruka današnjeg Meseca.
Mesec u Vodoliji danas ima poruku prijateljstva i ljubavi, ali pošto ćemo danas imati i aspekte daljih iznenadjenja treba se pripremiti da nam srce i glava trebaju biti na mestu.U večernjim satima može biti jakih emotivnih oscilacija i očekivanja. A Mesec -mesec je prepun izazova danas i očekuje od vas da potražite sebe i oslobodite se rutine i tudjih uticaja, da se posvetite stvarima koje su deo vas i koje možete plemenito podeliti sa dragim ljudima.Neka genijalnost i briljatni brzi potezi osećaće se u vazduhu. Ali biće eksplozivnosti, tenzija, padanja u nesvest, nestanaka struje, porasta manjih zemljotresa, osetljivosti posebno kroz srce, vene, kolena.Srce danas veliko, ali ne želi da bude zarobljeno, želi da leti i nadje svoje srodne duše.
Otvaranje najmanjih pora prošlosti. Neka olakšanja u duši. Potreba da podelimo sa prijateljima, da unapredjujemo svoje znanje i prenosimo svoja iskustva.  Vreme koje ne poznaje granice i brzo prolazi uz dobru priču. Eksplozivne reakcije, ali opet i želja za ravnopravnošću. Bežanje od svega što može da donese naglasak posedovanju.Jaka svest o slobodi života i ličnim potrebama.Veća okrenutost budućem vremenu.
Osećaj olakšanja, freedom u svim oblicima.Puno akcije i žurbe. .Potrebe da se nešto iz korena menja.Otvorenija intimnost, prijateljstvo koje prelazi u nešto više. Potreba za neobičnim rizicima.Privlačnost ka novim stvarima.Posebno bunt se može javiti preko polja zabrana. Danas je dobro otvoriti mnoga zakočena pitanja koja ste stavili pod tepih.Može biti iznenadjujućih promena u vidu starih problema ili odnosa.Danas je  dobro preseći i ići dalje, ali takodje napraviti ličnu prekretnicu.
Pojačanost osetljivost na kritike drugih i fizički izgled.Vreme kada će usamljeni teže podnositi to stanje i razmišljati negativnije, pa je jako bitno ići samo napolje, u društvo i izbegavati zatvoren prostor.
Mesec od 40 minuta posle ponoci sve do ranih jutarnjih časova u dobrim aspektima sa Merkurom i Venerom može doneti dobru mentalnu motivaciju, komplimente, emotivnu razmenu, dopadanja, odlično vreme za rad, učenje, ali i emotivna upoznavanja preko komunikacije. Ovo je dobro vreme da se okrenete sebi, svom željama i svom telu.
Ipak od 7:43 na snazi je veoma eksplozivna konjukcija Meseca i Marsa koja pojačava žurbu, povredljivost, nestrpljenje, nervozu pa je jako važno da pokušate da malo usporite ritam. Današnji dan jeste odličan za sve vidove prezentacija, kupovina, mentalne razmene, ali može biti izuzetno nepovoljan kroz dogovore, planirane poslove, kontakte sa javnim institucijama. Mislim da oni koji planiraju rešenje neke papirologije mogu očekivati u prvom delu dana olakšanje.
Emocije su danas na malo većem udaru i neprihvatanje saveta. U pojačanju upale i neprilagodjavanje.  U povećanju problemi sa strujom, internetom, ali laka sklonost udarcima. Pokušajte da u toku prvog dela smirite reakcije i napravite balans….
Danas mogu dosta pomoći prijatelji. Neki instant savet na blic može vas smiriti. Danas možete rešiti čak i nešto što vam je delovalo u glavi jako teško. I dalje je porast malo teže energije vazduha, pa hronični bolesnici mogu osećati veće probleme. Usporite ritam.  Veoma pozitivan dan za humanitarne stvari, ali i nešto gde se oseća ravnopravnost. Sva pravila koja ograničavaju mogu posebno izazivati burne reakcije.Polako organizujte dan. Ostanite dobro:-))
https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.