https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -15.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/people-4995981_1280.jpg

Ostani dobro, budi zdrav, želim ti da ostaneš bezbedan, čuvaj se, zagrljaj, puno poljubaca, moramo izdržati, samo je zdravlje na prvom mestu, hvala na pitanju dobro smo što i tebi želimo, jedva čekam da te vidim kad sve ovo prodje….

Da li znate koliko su jake ove poruke koje dobijaju na obliku svih nas i jačaju nam kolektivni imunitet i održavaju nas punih mesec i nešto dokle traje kriza? I oni koji su zatvoreni, povučeni, nenametljivi dali su svoju reč. I oni koji su humani i ljudi dali su svoju reč. Dnevne poruke i ljubazna pitanja kako ste i da li su vam porodice dobre su vitamin duhovni c, pa sve ostalo, hvala:-))

56 minuta posle ponoći pred nama je lunarna faza – Poslednje Četvrtine Meseca u znaku Jarca  koji u konjukciji sa Plutonom i Jupiterom pravi kvadrat sa Suncem u znaku Ovna na 25 stepenu, Mesec na zvezdi Terebelum u sazvežđu Strelca. Strahovi i suočavanja odmah iza ponoći. Ako ste osetili nostalgiju, verujte je, malko je krivo nebo. Pojačane migrene i pritisak u glavi. Nikako da se opusti mozak. Mnogo zašto, mnogo zato…  Koncentracija u variranju. Neki neobjašnjivi nemiri danas. Teško prilagodjavanje i prihvatanje situacije. Problemi sa autoritetima i timskim aktivnostima.

Kolektivna karma pred iskušenjem, ali istrajnost i strpljenje koje nikome ne prija. Prošlost i gorčina pomešana sa emotivnim pražnjenjem. Tuga dobro skrivena iza osmeha i pravljenja viceva na svoj račun. Napišite šta osećate, biće vam lakše. Telepatija koja ne poznaje granice. Luna leti sa jednog kontinenta na drugi jer treba svakog zagrliti i dati mu podršku. Najhrabriji se sad bore. Teško breme neba posebno posle ponoći, sa oslobadjajućom energijom tek od četvrtka. Ove noći velike opasnosti od broja obolelih.

Danas se pripremite da morate brinuti o sebi i manje se trošiti oko toga zašto nema jaja u prodavnici ili zašto vam fali frizer. Brinite o svom duhu, ali i svom zdravlju. Poslednja Četvrtina Meseca dešava se na prekretnici gde sledi proces kada iz blata se pokreće jedna energija pražnjenja i čišćenja. Ne brinite na dobrom smo putu ka isceljenju. Ne zaboravite duhovne zagrljaje, potrebni su… Karmička suočavanja. Genetska nasledstva koja moraju biti nastavljena. Danas su pred nama posebna strujanja izmedju prošlosti i onog što želimo, ali za sada ne pravite plan, danas je nov dan i samo je no važan. Pravljenje planova može doneti i mač sa dve oštrice.

Od 1:49 am malko celoj ovoj energiji može pomoći konjukcija Meseca i Jupitera koja može doneti ipak neki spokoj i mir. Za one koji rade ove noći vreme dobre mentalne energije i produktivnosti, ali zaštite.

Mesec menja znak i od 9:38 am prelazi u vazdušni znak Vodoliju. Prijateljstvo, deljenje saveta, podrška, potreba za slobodom u većem obimu. Medjutim, Mesec u prililno napetoj konjukciji sa Saturnom od 12:22 može doneti ograničenja, osećaj neprilagodjavanja, preveliku osetljivost i osećaj nesnalaženja, kao i odredjena odlaganja, zakašnjenja i osećaj potpunog fleša u glavi. Najteže će biti onima koji sada imaju najveću odgovornost prema svima, onima koji spašavaju tudje živote.

Danasnja faza pred Mlad Mesec 23.04 može biti veoma osetljiva posebno senzibilnijim osobama, ali posebno srčanim bolesnicima.Može dolaziti od ponoći pa u sve do večernjih časova osećaja da ne možete da dišete ili da ste pod jako velikim pritiskom. Opustite se, danas morate stati i uraditi onoliko koliko okolnosti nalažu i koliko možete. U osetljivosti nervni sistem, kolena, cirkulacija, vene. Veoma teško vreme za meteropate.

Od 13h i Sunce uz pogodjen kvadrat sa Plutonom od juče, danas i u kvadratu sa Jupiterom može doneti posebno povećanje nediscipline i prepuštanja nemarnosti. Povedite računa, virus je jos uvek u velikom intezitetu i danas može napadati posebno veće institucije i mesta gde ima više ljudi. Budite prijatelj sebi.  Veliki troškovi, neumerenost u svemu, velika nezadovoljstva, pobuna mogu biti danas u posebnoj provokaciji. Napadi na slabije i one koji žele da pomognu. Mešanje u ono što nije vaša baza. Trošenje mnogo energije na nepotrebno. Danas je jako važno staviti lične prioritete i paziti na energiju!

Od 21:10: Mesec u Vodoliji u vrlo provokativnom aspektu sa Uranom u Biku potpuno donosi uznemirenja, nagle promene raspoloženja, osetljivost kroz struju, aparate, emotivne krize i nezadovoljstva koja mogu danas i kulminirati. Vrlo je važno pokušati naći čar onog što vas može usrećiti. Ne brzajte. Pokušajte da se koncentrišete i opustite. Pokušajte da zamislite svet u kome ste srećni, bezbedni jer danas pitanje opšte bezbednosti može biti izazovno.

Današnji dan osim osećanja nepravde nije najbolji za emocije. Može biti puno ranjenih srca u vreme ove opšte krize. Venera dolazi na kraljevsku zvezdu Aldebaran i donosi dosta izazova danas. Ipak kraljevska zvezda i čuvar istoka mnogima može doneti trenutna iskušenja, ali bitnije lekcije o ljubavi, kao i dosta preokreta na poslovnom nivou( posebno za osobe koje rade sa inostranstvom). Nemojte se iznenaditi da vam danas pomogne potpuni stranac. Nemojte se iznenaditi da nešto novo otkrijete o sebi. Nemojte se iznenaditi da vas srce odvede da nešto novo pokrenete i da vam to da veliku motivaciju. Nemojte se iznenaditi iz jedne pasivne i teške energije da se naglo pokrenete i ponašate da je danas najbitniji dan u vašem životu. Iznenadjenja, iznenadjenja, ali i snaga koju danas treba individualno sačuvati. Pokušajte da budete oslobodjeni predrasuda. Kolektivni mir i povezanost danas može spasiti ove aspekte.

Ostanite dobro:-))

# currentmood# kosmički pozdrav celoj planeti# mesec u jarcu# mesec u vodoliji# poslednja četvrtina meseca u aprilu# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.