https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 14.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/relax-3506180_1280.jpg

Čekanje kiše da očisti malko dušu. Neka težina u vazduhu. Čekanje u redu i razmišljanje gde bi ja to sad putovala. Sanjarenje i otrežnjavanje za tili čas. Mentalna brzina, ali strpljenje koje se mora. Mesec u Jarcu kroz ceo dan traži neku tišinu i mirovanje.

Danas nam je na snazi jedan od kontradiktornijih aspekata Sunca koji je pri kraju znaka Ovna i koji će danas od 13h napraviti veoma naporan aspekt kvadrata sa Plutonom iz znaka Jarca koji može doneti posebna generalna iskušenja i čišćenja. Ovo je destruktivan i krajnje težak aspekt koji može doneti niz problema sa autoritetima, organizacijom, generalnim stanjem pod korona virusom i još uvek jak intezitet ovog virusa. Uz energiju Meseca u Jarcu neko crnilo može da nam lebdi nad glavom. Ako vam se to i desi, setite se da vi imate ono što 2 miliona ljudi nema…

 

 

Danas vam se može činiti da sve ide sporije nego što želite. Neka rutina koju upravo aspekt može da probudi kao lavaaa. Neki unutrašnji požar praćen nekom nepravdom, povećanjem smrtnih slučajeva, ali velikom sujetom, ljubomorom i dominacijom viših sila. Neki definitivni izazovi jesu danas u pravom planu i nestrpljenje koje može doneti i lične ” požare” i preseke. Ukoliko se danas odlučite za totalnu kontrolu, možete biti u situaciji da se mnogo nervirate i da baš ništa ne ide po planu, ali da ozbiljno povredite sebe željom da pod hitno promenite stvari… Pokušajte da danas upravo radite stvari kako osećate, ali da budete razumni. Ima tu neke energije rušenja. Nemojte graditi ništa novo. Ne pravite kompromise. Ne produzavajte agoniju. Ali ostanite mirni.

Svakako da uticaj Meseca u znaku Jarca pojačava i dalje reumatske probleme, ali donosi i neku okrenutost prošlosti. Smejanje pod skrivenim srcem tuge. Nešto staro, nešto novo. Danas bi bilo čak malo dobro da se energija izbaci kako kroz vežbanje u svom domu, neku bržu samostalnu šetnju ili da maksimalno sebe zaposlite i nekim težim fizičkim radom.

Sa druge strane, Mesec nam malo i može pomoći jer će od 14 h biti u sekstilu sa Neptunom pa doneti i dobru inspiraciju, unutrašnju motivaciju da se okrenemo i praktičnim stvarima u životu, i da ipak organizujemo neke ograničene, ali važne poslove. Bilo bi dobro danas pratiti emocije, može tu svašta nešto da se privuče, baš neko o kome razmišljate danima.

Ipak danas ne zaboravite sebe. Upijajte proleće i prirodu i punite energiju. Čuvajte se od ispada na pogrešnom mestu! A ako trenutno prolazite kroz nepravdu, stres, ili loše postupke drugih, nemojte raditi ništa po tom pitanju, nadjite svoje mesto mira, a rešenje može da stigne i spontano za oni koji nisu bili korektni.

Danas  može biti i dalje porasta i brige, ali ipak dosta brzih mentalnih instant rešenja, i nekih finih momenata sa dragim osobama. Danas bi mogli da pokažete i neku kreativnost u svom domu ili da obnovite neko gradivo koje vam baš treba u vreme ovih uslova.

Ono što Sunce/ Pluton mogu doneti je sebičnost, jak ego, preterivanje, nametanje i mešanje u tudji život, dominacija, punjenje energetskih vampira pa se trudite da se ipak distancirate od takvih osoba i ne budete deo njihove energije. Prirodna medicina, relax, završavanje starih obaveza, odgovornost na poslu ko radi, strpljenje i brojanje do 100 je danas pravo rešenje za sve. Danas možete naučiti od starijih i mudrijih, ali naučiti da treba da čuvate svoje zdravlje.

Budite dobro, ostanite istrajni:-))

# currentmood# mesec u jarcu# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.