https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 13.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/at-home-4980360_1280.jpg

Nova nedelja je pred nama, sa ulaskom Meseca u znak Jarac od 2h. Energija malko udaljenija, zamišljenija, opterećujuća, malo rutinska( kao da smo se malko smorili od ograničenja), ali Mesec definitivno šalje energiju da moramo biti istrajniji ove nedelje, možda i više nego obično i nikako se ne smemo opuštati, previše.

Lep pogled sa terase i pirkanje čistog vazduha,  lavež pasa tačno u dogovoreno propisano vreme. Neka zvezda u daljini se smeši i kaže” samo napred”.. Ne znam za vas ali mislim da sam u nedelju dana pogledala jedno 30 filmova…

Ponedeljak dan Meseca, pa mnogima od vas, danas mogu malko i pući emocije koje ste skupljali mesec dana, pa može doći i do suza. Ova nedelja je važna za nas i zbog velikog hrišćanskog praznika Uskrsa u nedelju  19.04, a meni lično važna i veoma draga nedelja, jer su mi dvoje dragih ljudi rodjeni u ovoj nedelji. Sunce nam ove nedelje menja znak i ulazi u prvi zemljani znak Bik .  Pred nama je vreme kada ćemo se osećati ušuškanije, i sanjariti o proleću…

Medjutim, početak nedelje je praćen vrlo stresnim i teškim aspektom Sunca prema Plutonu i Jupiteru, pa negde možemo osetiti veći teret trenutne situacije, ali porast obolelih. Ako budemo mnogo ozbiljno analizirali celu priču, naredna dva dana može da nas uhvati neka tuga, zato pokušajte od početka nedelje, od danas, da krenete sa pozitivnim mislima. Dišite:-))

Veće ubrzanje pokreće se od srede od Poslednje Četvrtine Meseca i po pitanju gužvi, ali manjih tenzija oko praznika, ali pojačanih želja. Ipak sredina nedelje za mnoge može doneti nagla emotivna iznenadjenja i nagle ponude.Sam period praznika jako plodan i miran, srećan i mnogima od vas doneće osećaj mira i sigurnosti, ali molitve i želje nikad intezivnije, da ćemo imati utisak da smo svi zagrljeni sa velikom nadom da će se sve ovo brzo završiti. Neće još brzo… Ostanite dobro:-))

Mesec u Jarcu do srede jutarnjih časova. Dispozitor Saturn trenutno boravi u svojoj egzaltaciji u znaku Vodolije i tvrdoglavo i buntovno želi da prekrši pravila. U porastu meteropatske promene, ali veća osetljivost kostiju, zuba,glave, kolena, i osećaja jakog umora u mišićima i osećaj neke prolazne usamljenosti i praznine. Odgovornost, ali ozbiljnost u svim smerovima, kao i nostalgija i podsećanje šta smo to radili u ovo vreme pre nekoliko godina. Gledanje slika, traženje datuma, uzimanje neke zaostale knjige, i razumevanje i okrenutost starijima. U porastu kašnjenja kroz dnevne obaveze, pa je preporuka da u naredna dva dana posebno budete strpljivi prema svim obavezama koje planirate.

Od 6:25 am: Mesec u konjukciji sa Južnim cvorom, kao i opoziciji sa Severnim Mesečevim čvorom posebno donosi vreme kriza, preosetljivosti, emotivnih blokada, ali period kada se mnogi od vas mogu suočavati sa prošlošću, ali stvarima koje ne mogu da promene. Duša može patiti, ali prolaziti kroz neki vid transformacije i podsećanja na neke prethodne dogadjaje. Mogućnost briga oko starijih osoba.

Od 8h Mesec u Jarcu u kvadratu sa Merkurom u Ovnu posebno donosi neki osećaj pesimizma i nervoze. Veoma osetljivo vreme za dom, porodične odnose, a komunikacija i dogovori praćeni nekom brigom i ograničenjem. Nešto napornije vreme za kupovine, papirologiju. Vreme emotivne praznine, ali pojačanih konflikta gde može dolaziti do nestrpljivih ispada, ali posle i perioda brige. U porastu svojeglave odluke, ali osećaj nerazumevanja. Osetljivost kroz dogovore i emotivne odnose. Pojačane migrene.

Od 12:37: Mesec u znaku Jarca u trigonu sa Uranom u Biku može doneti bolje vreme, veći elan, dobre planove, pokret, neka prijatnija iznenadjenja i vreme koje je dobro da se napravi neka promena. Dobro vreme danas posebno da se čujete sa dragim ljudima koje dugo niste videli, ili da odradite neke poslove koji dugo stoje.

17.35: Mesec u Jarcu u kvadratu sa Lilitom, Hironom donosi pojačane ličnih poteškoća, pritisaka i emotivnih iskušenja. Vreme jakih ličnih i emotivnih lekcija. Vreme kada okolnosti mogu pokazati da moramo raditi na slabim tačkama. Vreme jakih ambicija i potrebe za samorazumevanjem.

# currentmood# tajna# mesec u jarcu# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovsk

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.