https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -11.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/galaxy-4954417_1280.jpg

Danas je Lazareva subota ili Vrbica. Iako smo u nepredvidjenim okolnostima, da ne možemo danas izaći napolje, otići u crkvu, ipak imamo dan kada nismo sami. Gospod nas čuva i daje nam nadu pred veliki praznik Cveti, ali veliki praznik Vaskrs da nismo sami, i da verom možemo pobediti krizu koja je napala ceo svet. Zato ne zaboravite da počnete dan sa osmehom, verom, molitvom i pozitivnim mislima.

Mesec kroz ceo dan u znaku Strelca, a danas imamo i jednu promenu, Merkur od 6:50 am menja znak i ulazi u vatreni, muški, kardinalni znak Ovan. Definitivno je pred nama period mentalnog budjenja, ambicija, motivacije, veće pričljivosti. O Merkuru sam pisala prošle godine u tekstu Merkur u Ovnu – ” Mentalno ubrzanje”

Merkur će u znaku Ovna boraviti do 27.04. On će u toku početka sledeće nedelje imati konjukciju sa Hironom, Lilitom i Mesečevim čvorovima i imaćemo jedan jako veliki test strpljenja iako ćemo sa njegovim ulaskom imati želju za pobedom, ali možemo biti mnogo nestrpljiviji i eksplozivniji. Merkur će imati jako dobar aspekt sa Venerom 18.04 i doneti nam puno osmeha, poklona, lepih vesti i emotivnih ponuda, a 19.04 u sekstilu sa Marsom može doneti veću mentalnu hrabrost, snagu, ubrzanje. Medjutim, ne možemo se opuštati iako je proleće iako svi osećamo da idemo ka nečem boljem, jer Merkur 25 i 26 sa vraćanjem retrogradnog Plutona donosi veliku napetost, nepovoljnosti na polju korona krize, loše vesti, ljutnju, destrukciju, ozbiljno trošenje i napetost. To moramo proći strpljenjem koje će i biti jedna od lekcija u vreme tranzita Merkura u Ovnu. Svakako da će uticaj Merkura u Ovnu biti ratnički, borbeniji i mnoge od vas može dobro prodrmati i aktivirati vam učenje, više elana i osmeha.

Mesec će od ponoći biti u stabilnom aspektu sa Saturnom i doneti vreme mira, sigurnosti i podrške prijatelja. Koliko god možemo osećati neki unutrašnji napor, ipak ovo može biti vreme kada možemo rešiti neka teža pitanja vezana za posao, ali razmišljati o nekim narednim ciljevima.

Od 9:30 am: Mesec u Strelcu u opoziciji sa Venerom u Blizancima može doneti dosta dinamike, osmeha, ali priličnog nemira, kao i povećanje emotivnih problema, nesuglasica na porodičnom nivou, finansijskih troškova i problema u komunikaciji. Malko krizno vreme za karantin.

Od 12:04 Mesec u Strelcu u sekstilu sa Marsom donosi ipak vreme neke pozitivne akcije, ali i dobro vreme za one koji u ovo vreme rade. Odlično vreme za fizičke asktivnosti u domu, kao i porodične poslove, popravke, ili neke majstorske poslove, kuvanje, kontakte sa dragim ljudima u inostranstvu.

Danas se može osećati mali nemir zbog zabrane kretanja, ali je sam dan vedar pa možete smisliti više aktivnosti koje možete raditi. Srećan vikend:-))

# currentmood# zvezde su nekad same# mesec u strelcu# ulazak merkura u znak ovan# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

I zvezde su nekad same Pa možemo i mi Malo snagu skupiti I veselo mahnuti I zvezde su nekad same Pa možemo i mi Ruke širiti I veselo pevati Ali mi nismo sami Mi smo zajedno, zajedno Snagom diva mi se borimo I pesmom molimo – Marko Louis

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.