https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 10.04.2020.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/sun-1689783_1280.jpg

Mesec i Sunce spajaju naš duh intezivno i donose nam da budimo u sebi volju da život ide dalje. Borimo se i idemo napred učeći koliko život može biti jednostavniji…. Mesec u Škorpiji danas u jakoj energiji strasti, ljubavi, nekom zvuku klavira da nam da snagu za najavu 60 sati izolacije. Spremite najbolje knjige, muziku, mir u sebi i uzivajte… Ne zaboravite, zdravlje je na prvom mestu svih prioriteta…

Mesec od ranih jutarnjih časova u divnom romantičnom aspektu sa Neptunom donosi izuzetnu intuitivnost, vizionarski duh, ali jake snove. Podsetite se šta ste to sanjali, jer može imati neku bitnu poruku za vas:-)) Vreme pojačanih emocija, želja, predosećanja, vere. Idealno vreme za ovaj 10 april za neku lepu muziku uz kafu, razmišljanje samo o pozitivnim stvarima… Neki reset danas svako od vas može da pronadje tako što će pratiti i energiju Meseca i samo ono što vas najviše vuče – može imati prioritet i ono što treba ispuniti…

The sun ain’t nearly on the rise
And we still got the moon and stars above
Underneath the velvet skies
Love is all that matters
Won’t you stay with me?
And don’t you ever leave – Eric Clapton

Od 14:16 Mesec u snažnom sekstilu sa Plutonom može doneti posebnu snagu, osećaj pobede, ali i period kada možete rešiti nešto teže obaveze. Ovo može biti vreme jake fizičke privlačnosti, jake emotivne povezanosti, ali period kada možete ubedljivo uticati na druge, ali se sami osećati snažnije.

15:09: Mesec u sekstilu sa Jupiterom donosi dobro vreme za finansije, ali donosi period mira, stabilnosti, ali srećnih ličnih okolnosti. Vreme kada je dobro moliti se, puniti baterije, odmoriti se i dati podršku najbližima. Dobro vreme da se obave kupovine, ali dobro vreme za zaradu za one koji rade. Vreme srećne emotivne energije.

21:36: Mesec u trigonu sa Merkurom donosi vreme povoljnih vesti, mentalne inspiracije, odličnih ideja, pozitivno za kontakte sa dragim osobama, decu, ali i materinstvo. Odlično vreme za medije, ali jako srećno vreme za čestitke, učenje, pisanje, administrativne poslove. Vreme jake mašte i odlične mentalne motivacije.

Od 22:36: Mesec prelazi u optimističan znak Strelac. Vladaoc Jupiter u Jarcu na oprezu, ali nosi poruku da je mudrost sada najbolji prijatelj, kao i opreznost. Jupiter je od 5.04 u konjukciji sa Plutonom pa donosi ipak jednu hrabru stranu, ali da na globalnom nivou učimo, širimo se u duhovnim vrednostima, učimo da budemo bolji. Mesec će boraviti u znaku Strelca sve do ponedeljka jutarnjih časova. Donosi potrebu za slobodom, ali s obzirom na okolnosti ipak i idealizaciju, maštanje gde ćemo to ići i šta raditi kad sve ovo prodje, ali jaku maštu, i ipak veći optimizam i veselost.Merkur se polako sprema da napusti znak Ribe. Danas će mnogi imati jake vizije šta je to tako važno pred njima, pratite:-))

Dok je Mesec u Strelcu u osetljivosti može biti predeo jetre, kukova, ali i osetljivosti kostiju. Puno kontakta sa inostranstvom. Radoznalost i smisao i želja za istraživanjem, ali daljinama i stvarima koje ste doživeli kao lepu uspomenu mogu doći u prvi plan. Neka radost i ljubav prema životu može doneti podizanje raspoloženja.  Srećno:-))

# currentmood# morgan james# mesec u škorpiji# mesec u strelcu# dnevna doza lune# astrolog nataša paunoski

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.