https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 9.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/universe-2682017_1280.jpg

Mesec od ponoći u prilično priklještenom kvadratu sa Saturnom u Vodoliji posebno može doneti osećaj gušenja, nemanja vazduha, psihološke veće osetljivosti u odnosu na potrebu za slobodom, ali izvesna jača psihološka opterećenja nastala usled same situacije u kojoj smo. Nadam se da ste taj aspekt lakše prošli:-))

Mesec kroz ceo dan u znaku Škorpije bori se sa demonima prošlosti, ali trezveno stavlja u vatru svoju buntovnu i divlju prirodu. Plus Pun Mesec koji danas može posebno da nas izaziva da istupimo nestrpljivo i da ne slušamo sebe i svoje instikte što bi trebalo raditi…

Mesec u vrlo egzaktnoj opoziciji sa Uranom od 7:10 am posebno može uticati na naglu uznemirenost, poteškoće sa emocijama, a osetljivije osobe mogu osećati veći nivo panike. Ukoliko to i osetite, ne plašite se, aspekt je prolazan i izaziva transfomacije iznutra i neka suočavanja. Bitno je pokušati osetiti šta vam to osim vanrednih okolnosti smeta i šta bi mogli da promenite…

Jutarnji časovi posebno mogu biti praćeni i oštrom kvadraturom Meseca i Marsa, ali i inkonjukcijom sa Venerom pa posebno period do 18h može biti praćen velikim oscilacijama, ljutnjom, pritiscima, mrakom. Medjutim, ne treba zaboraviti da je Škorpija izuzetno jak znak i znak koji ima moć rasudjivanja, preživljavanja. Emocije danas mogu biti na tankom ledu, a prilično opozicija sa Uranom može doneti nagle prekide, svadje, napore, neprilagodjavanja i promene planova. Fizički poslovi mogu doneti pojačane upale, ali današnji dan inače ima osetljivu pozadinu gde u porastu mogu biti veći problemi sa cirkulacijom, venama, genitalijama, pa je jako važno pričuvati se.

Svakako snažan kvadrat Marsa i Urana je jos uvek na snazi i posebno pojačava paniku, ali i proširenja globalne situacije virusa, pa je jako važno da pokušate danas da se smirite, smanjite aktivnosti i odmarate se ako je to moguće. Današnji dan posebno može doneti povećanja obolelih, ali i da na udaru mogu upravo biti oni koji pomažu obolelima.

Danas nam nebo traži i lekciju čišćenja, ali opraštanja i na neki način menjanja navika, ali lakšeg prilagodjavanja samoj situaciji, koja neće biti ni jednostavna, jer buntovni Mars i Uran posebno podižu dramatizaciju.  Današnji dan nije najbolji za hronične bolesnike, koji bi trebalo da se pričuvaju, a prilično osetljiv dan za operativne zahvate, posebno za kardiovaskularne bolesnike.

Sunce u periodu od 18h dolazi na 20 stepen stepen egzaltacije Saturna i donosi veću zainteresovanost za politiku, značajnije svetskse vesti, ali lakše upravljanje energijom, kao i jaku potrebu za pravdom, istinom i balansom. U porastu su danas fizički odnosi, strast, ali ipak i emotivna iskušenja. Neki test mnogima na polju braka/ veze danas može biti posebno značajan. Večernji časovi odlični za rad, hobije, pokretanje nečeg za šta niste imali vremena, ali da sebi napravite zadovoljstvo ili da se čujete sa dragim osobama.

Ono što bi trebalo izbegavati su sklonost krajnostima, bes i ljutnja koja može biti i veći neprijatelj od ” korone” ali nestrpljenje i žurba. Čuvajte sebe, danas je nov dan, ali bez obzira na nebeske izazove, možete pobediti danas svoje strahove, sumnje, ali dozvoliti sebi da pokažete i slabost i emocije koje traže nivo pražnjenja.

Budite dobro:-))

# currenmood# nipplepeople# mesec u škorpiji# strast i iskušenja# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.