https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 8.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/a-3308712_1280.jpg

Aprilski Pun Mesec sjaji intezivno, nazvan Pink Moon, koji odgovara ružičastim cvetovima u Severnom delu Usa, inače nije Pink, ali jeste u perigeju, najbliži Zemlji od ponedeljka ako ste primetili noćno nebo.

Pun Mesec u svojoj prekrasnoj veličini na snazi je po našem vremenu u 4:35 am u znaku Vage, nasuprot Suncu koje putuje prvim Zodijačkom znakom Ovna. Vaga je znak balansa, kompromisa, harmonije, ljubavi u najpozitivnijem obliku. Medjutim, znate i poznato vam je da vreme Punog Meseca itekako donosi osećaj uznemirenja, napetosti, jer smo uvek u fazi svakog meseca kada se čistimo, oslobadjamo štetnih materija, energije, emocija. Ovaj aprilski je prilično jak jer se dešava u vreme pandemije koja je pogodila ceo svet. U vreme njegovog uticaja ili ove snažne lunarne faze svakako i zbog kvadrata Mars/ Uran može se javiti agresivnost, buntovnost, ranjivost usled okolnosti, ali pojačan rizik od bolesti ili proširenje broja bolesnih. Posebno treba izbegavati impulsivne radnje! Priroda se budi, proleće donosi duhovni razvoj, ali ovo jeste faza kada nas nebo može iskušavati i ograničavati nam prirodni hedonizam.. Ograničenja koja su nam svima potrebna nikome neće prijati. Zato ostanite oprezni i mislite na svoje zdravlje….

Fly me to the moon

Let me play among the stars Let me see what spring is like on A-Jupiter and Mars In other words, hold my hand In other words, baby, kiss me Fill my heart with song and let me sing for ever more You are all I long for All I worship and adore In other words, please be true In other words, I love you Fill my heart with song

Opozicija Mesec / Sunce ide preko kardinalnog znaka Vaga/ Ovan i donosi neprilike na polju lične želje/ partnerski odnosi, pojačanu uznemirenost i neprilike na polju emocija, ali osećaj i veće nepravde. Inkonjukcija sa Neptunom posebno podstiče povećanje infekcija, ali donosi da postoji jača potreba za kretanjem druženjem, pričom i izvesno povećanje nediscipline medju ljudima.  U povećanju trovanja i opasnost od uzimanja lekova. Povećanje razočarenja, a podsvesna želja za pažnjom može biti u izvesnom sukobu.

Ipak ključ i aspekt koji nam može pomoći je da baš u vreme Punog Meseca imamo sekstil Merkura i Jupitera koji može doneti olakšanja, ali da prihvatanjem saveta, sugestija, čuvanjem sebe i svoje porodice možete doprineti da ne osećate kompletnu svetsku krizu nastalu usled pandemije na teži način. Ovo je dobro vreme da prihvatite savete, ali jako dobro vreme za pisanje, kreativni rad i sve ono što možete pokrenuti u izolaciji kao ipak osećaj slobode i ispunjenja.

Ovo može biti odlično vreme za negu sebe i svojih najbližih, ali vreme kada možemo da se okrenemo svom unutrašnjem biću. U porastu emotivne provokacije i nemiri. Preporuka bez prepuštanja i konačnih odluka, jer sve to prolazi. Ovo je još jedna faza testa na vaš odnos.

Ukoliko budete osećali izvesni umor ili iscrpljenost na polju kolena, cirkulacije, ali glave, znajte da uticaj Punog Meseca ima funkciju. Njegova faza se može osećati i u toku dana, s obzirom da će Mesec od 14.18 napraviti kvadrat sa Plutonom i tu može dolaziti do ozbiljne destrukcije, povredjivanja, pritisaka i napora u svakodnevnom i partnerskom nivou. Od 14:51 očekuje nas i kvadrat sa Jupiterom pa može dolaziti do izvesnih poteškoća na profesionalnom nivou, ali preterivanja na polju hrane, kao i povećanja prekršaja, tuge, naglih promena raspoloženja, preosetljivosti u odnosu na druge. Bilo bi dobro danas ako možete da se što više odmarate i osluškujete šta to prija vašoj duši i telu.

Ovaj Pun Mesec može doneti jak emotivni i kreativni intezitet svim kardinalnim znacima, ali može dosta biti neprijatan za Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije.

Od 22:18 Mesec prelazi u vodeni  fiksni ženski znak Škorpiju.Mesec će do kraja večeri biti u praznom hodu i može povećavati mrak, unutrašnji nemir, nervozu. U osetljivosti bešika, genitalije, ali porast porodjaja i osetljivosti psihološki osetljivih osoba. Vladaoc Mars u buntovnom znaku Vodolije još uvek vrši ozbiljnu provokaciju i iznenadjenja. Ipak, znak Škorpije ima umeće da preživi. Ovo je znak koji pre može uništiti sebe u nekim krucijalnim stvarima, a najhrabriji je kada je to potrebno. Koliko god veći deo dana može biti u izvesnoj disbalansu izmedju obaveza, očekivanja, toliko večernji sati nose jače emotivne želje i ipak pojačane promene. Naredna dva dana posebno treba obratiti pažnju na higijenu! Očuvanje sigurnosti leži u komunikaciji, priči, pokušajte bez obzira na okolnosti da delite mišljenja, razgovarate, pišete o onome što vam se dešava i razumete zašto se ovo dešava.  Ostanite dobro:-))

# currentmood” fly to the moon# full moon in libra# pink super moon# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.