https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -7.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/planet-4848364_1280.jpg

Danas su Blagovesti. Želim vam da čuvate svoje andjele i da verujete i ne posustajete. Idemo dalje. Karantin, Izolacija, medjutim to nije razlog da padamo. Mesec u znaku Vage sve do sutra do večernjih časova. Naša Luna spremna za nešto dramatični i ranjiviji Pun Mesec, ali znate da sve to možemo mi malko promeniti i u glavi, i u srcu, ne mora sve biti tako, tako…

Ljubav, pažnja, lepota i spolja i unutra. Ranjivost do krajnjih granica i pucanje po šavovima. Ljubav kao izazov i iskušenje. Strpljenje i kompromisi o kojima dobro treba razmisliti. Za sve je potrebno dvoje. Ipak, danas u svom domu možete napraviti nešto za sebe. Vaga je znak mode, ulepšavanja, harmonije, estetike, pa mogli bi nešto napraviti za sebe što bi vam dalo i motiv da budete pokretniji, jer Vaga je i brz znak. Dispozitor Venera u Blizancima šašavi i raduje se proleću. Nije sve tako crno, ima itekako belog i lepog pogledajte oko sebe koja je prva osoba koju vidite kad se probudite.

Mesec u Vagi danas od nešto manje od 1 sat posle ponoći u stabilnom trigonu sa Saturnom u Vodoliji ipak donosi neko rasterećenje i osećaj snage i poverenja. Preplitanja izmedju prošlosti i sadašnjosti. Danas će vam jako značiti potvrda drugih, ali i bliskost, puno priče, smeha, hodanja( koliko okolnosti nalažu ali i pravila), a Mesec od 4h i u trigonu sa Venerom pa ova noć/ jutro može biti zaljubljivo i plodno za mnoge od vas. Oni koji ove noći/ jutra nisu spavali mogli su osetiti i vrlo emotivne vibracije Lune koja sija svaku noć kao da poručuje da pratimo njene korake i signale dalje. Držimo se toga, nema problema, naučila nas je Korona da budemo poslušni:-))

Ipak moram da vam kažem da je Pun Mesec pred nama i može upravo napadati i bacati mačeve prema partnerskim odnosima. U narednih tri dana je jako važno da ne padate u ” nesvest” i ne patite. Prihvatite stvari takve kakve su, ali to ne znači da su trajne, čak naprotiv shvatite ih kao još jednu lekciju u vašem životu. Poželite želju, vreme je da napišete na ceduljicu naredne želje kad sve prodje koje će naći ponovo svoj put ispunjenja.

One foot in front of the other, babe
One breath leads to another, yeah
Just keep moving
Look within for the strength today
Listen now for the voice to say
Just keep moving

Od 7.21 am pred nama je intezivan, jak i aktivan aspekt trigona Meseca i Marsa i može doneti dosta akcije, budjenja, pokreta, dobrih ambicija i može biti jako dobro vreme za neku laganu i kratku vožnju, kupovine, ali i da odradite neki dobar posao.

Ono što nas očekuje u večernjim satima je veoma provokativan aspekt Marsa u znaku Vodolije i Urana u znaku Bika koji sam vam sa početka meseca i najavljivala:

Na snazi od 20:51: Vrlo frustrirujući aspekt koji može doneti eksplozivnu i iznenadjujuću neprijatnu energiju. Velika pobuna protiv sistema, autoriteta, nagli skok virusa, pojava zemljotresa, i loših meteropatskih promena. U povećanju veći sukobi / neprijatnosti. Potreba da se krše pravila. Porast socijalne neprilagodjenosti, ali i bežanja od rutine. Teško prihvatanje trenutnih dešavanja/ situacije. Veći problemi sa strujom, internetom, tehničkim stvarima, u porastu i problemi na polju avijacije, aerodromima, transportima, ali u saobraćaju. Puno provokacija, bezobrazluka i rušenja. Nagli napadi panike. Loša kontrola, u povećanju i fizičke povrede. Nagli izlazak iz zone komfora. Mogući nagli problemi.

Od 23:27 na snazi je sekstil Merkura u znaku Riba i Plutona u znaku Jarca: može doneti dolazak do istine, razotkrivanja mnogih tajni i jednu snažnu mentalnu snagu i unutrašnju prodornost. Ovo može biti zanimljiv aspekt u istraživanjima, ali studijama. Pozivi i kontakti u ovo vreme mogu doneti jak utisak i osećaj jake vizije i povezanosti. Jaka mentalna snaga i moć ubedjivanja. Jake misli i odlično vreme za pokretanje ideja koje su dugo stale. Jaka vizija i intuicija.

# currentmood# david guetta# sia rastura# mesec u vagi# mars provocira uran# merkur lako dolazi do saznanja# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.