https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 6.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/sunset-3297557_1280.jpg

Nova nedelja je pred nama koja po nebeskom položaju  nosi malo više dramatike i povećanja tenzije zbog Punog Meseca za dva dana, ali nešto eksplozivnijeg kvadrata Marsa i Urana koji se očekuje od utorka. Ova nedelja biće zanimljiva i po tome što Merkur posle dugogodišnjeg uticaja kroz znak Riba od subote ulazi u vatreni znak Ovan i svakako da će nam doneti mnogo više mentalnog budjenja i akcije u odnosu na prethodni period koji je podsticao mentalni umor, paniku, strah i konfuziju. Najava je nešto tenzičnije i osetljivijeg početka ove nedelje, da bi se stvari malo primirile i donele od subote nešto vedrije vesti ili manje smirenje u odnosu na okolnosti.

 

Mesec u Devici danas sve do 23.17 kada prelazi u vazdušni znak Vage. Mesec će od ranih jutarnjih časova imati dve opozicije koje mogu vrlo psihološki i mentalno biti neprijatno, zbog toga je jako važno da pokušate da ovog jutra mislite na nešto dobro, pozitivno, da se čuvate i da unesete ličnu snagu.

Mesec od 6.40 u opoziciji s Neptunom posebno podstiče strahove, zabunu, konfuznost i neorganizaciju, osećaj umora i prevelikog detaljisanja koji potresa um. Mogućnost potpune idealizacije, ali u povećanju su razočarenja i nekog vida potištenosti. Pokušajte ovog momenta da ne razmišljate o budućnosti, živite danas i to najbolje što možete. Promene planova, osećaj umora, nesporazumi ili pojačane nesuglasice koje mogu biti povezane sa poslom. U porastu stomačni problemi, ali pojačanje osetljivosti imuniteta, alergija. Na emotivnom nivou neki pad.

Od 11:50: Mesec u Devici u opoziciji sa Merkurom u Ribama posebno može doneti širenje dezinformacija, osetljivost kroz dokumenta, saobraćaj, posebno jako velike oscilacije u raspoloženju i probleme sa okruženjem. Vreme od ranih jutarnjih časova do 15h je posebno osetljivo da se krećete medju većom masom ljudi. Mnogo problema u komunikaciji, dogovorima, kupovinama. Pripazite i šta kupujete u ovom periodu, jer možete kupiti nešto što vam ne odgovara/ ne treba!  U pojačanju kvarovi, ali veća nervoza, osećaj pada motivacije, volje, opterećenosti zdravljem, loših odnosa sa drugima. Posebno osetljivo vreme za ljubavne i porodične odnose! U porastu veći broj obolelih. U povećanju laži ali opreznost od koga primate informacije i koje dajete javno! Pokušajte da zaposlite sebe nečim ukoliko budete osećali veću napetost….

Od 15:16: Mesec u Devici u trigonu sa Plutonom u znaku Jarca ipak može doneti snagu, motivaciju, bolju organizaciju, odnose, ko radi kvalitetnije vreme i produktivnost. Ovo može biti dobro vreme za emotivne i poslovne odnose. Jača snaga volje i bolje rešavanje problema.

Od 15.30: Mesec u Devici u trigonu sa Jupiterom u Jarcu donosi vreme blagostaja, povoljno za poslovni i materijalni napredak ko radi. Dobro vreme za lekarske preglede, poslove vezane za finansije, nabavke, kao i donacije. Vreme smirenja i trezvenosti. Vreme lakšeg disanja i boljih medjuljudskih odnosa. U povećanju ambicije, ali kontakti sa osobama koje dugo niste videli/ čuli.

23.17: Mesec ulazi u znak Vage, mesec u praznom hodu do kraja dana. Vreme okrenutosti ljubavi, braku, partnerskim odnosima, ali pojačanih emotivnih želja i upoznavanja kako i zbog dispozitora Venere u Blizancima koja pojačava duhovitost, internet veze, puno priče. U povećanju zbog praznog hoda osetljivost kože, mokraćnih kanala, ali posebna osetljivost u bračnim odnosima. Teško prihvatanje trenutnog stanja, ali nesigurnost u odnosu na to šta drugi misle o vama. Jaka potreba za reputacijom, emocijama na najvišem nivou. Izazovi i ljubav koja može doći spontano, pomalo neplanirano.

 

# currentmood# soldi# mesec u devici# mesec u vagi# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.