https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 5.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/girl-945819_1920.jpg

Budjenje i transformacija pod snažnim aspektom Jupitera i Plutona koji danas kreću u jednu potpuno novu misiju. Mesec u Devici kroz ceo dan traži da se potpuno očistite i duhovno i emotivno, ali i fizički. Duša želi danas da bude korisna i da uradi nešto produktivno. U porastu posebno velika odgovornost i ozbiljnost medicinskih radnika, policije i svih onih koji u ovom momentu pomažu drugima.

Na ličnom nivou s obzirom na veliku vibraciju energije  i zbog dispozitora Merkura koji trenutno boravi u nežnom znaku Riba u povećanju preveliki perfekcionizam i samokritičnost, prejaka analitičnost koja može da vas brzo umori i da izgubite želju na pola misli. Opustite se, ali danas posebno zaposlite sebe i očistite se. Budite novi Ja, jer nebo nam šalje snažnu konjukciju Jupitera i Plutona koji je prvi znak promene koja nam donosi regeneraciju od mraka, virusa, paranoje koja je prilično u porastu, posebne panike koja je teži neprijatelj nego samo pandemija.

Svakako, da će opterećenje zdravljem, ali sklonost nerizicima biti u prvom planu. Pojačanje okrenutosti detaljima i sitnicama, bilo u pozitivnom, bilo u negativnom smislu. Ipak, jaka okrenutost higijeni, radu( koliko je to moguće u domu) pa se trudite da maksimalno sebi danas postavite neke zadatke u domu, jer će vas to udaljiti od loših vesti, samog osećaja šta nam se to dešava i razmišljanja šta dalje, pošto uticaj Meseca u Devici može doneti pojačanje strahove, sramežljivost, ali i emotivnu distancu i nepoverljivost. Zato od ranih jutarnjih časova krenite u akciju, videćete kako ćete se bolje osećati:-))

” Neko gleda mesec Neko zemlji ostaje Dok ti čvrsto stojiš Meni zvezde smeju see Svetla pale see Znaj da Čekam te ja Na mestu gde puk’o je svet Još stojim Čekam te ja I neću da prekinem let, prekinem let” – Angelina

 

Danas je posebno inspiritivan dan ako želite da pokrenete nešto novo. Idealno vreme za pisanje, kreativne poslove, umetnost, da nešto danas uradite da bi se dobro osećali, da li ćete staviti masku za lice ili se okrenuti svom telu, očistiti kompletan stan ili izbaciti suvišen stvari to će biti na vama, samo ne stojite u mestu.. U porastu prejaka kritičnost, čak kritikovanju i onog što je dobro uradjeno. Malko treba spustiti loptu i opustite se, disati i fizički sebe pokrenuti, jer to može biti veoma dobro za psihu. Razgovori danas sa osobama koje su strpljive, imaju zrelo životno iskustvo ili su poslovnom vezane za pomoć/ podršku posebno može doneti dobar efekat.

Od 1 sat posle ponoći na snazi je bio kvadrat Meseca i Venere koji je posebno mogao doneti pad raspoloženja i osećaj odredjenog nezadovoljstva i praznine. Emocije prilično u padu zbog sukoba navika, različitih životnih pogleda, želja, ali u porastu je bio osećaj neke melanholije i dosade.

Svakako da uticaj Meseca u Devici donosi veću okrenutost radnim obavezama, medjutim za one koji danas budu bez plana ceo dan može proči u nekakvoj lenjosti, strahovima i pravljenju filma u glavi i mogu se time osećati lošije. U porastu nam je i dalje aspekt konjukcije Merkur/ Neptun pa nemojte primati informacije i upijati sve kao zdravo za gotovo, osetiti sami u šta trenutno možete verovati i kako vi vidite stvari. Misli emotivne, daleke, zbunjujuće, ali ipak pod vibracijom neke unutrašnje topline. Danas nam se prepliće energija praktičnog, ali energija kada misli idealizuju.

Venera nam je ušla u Blizance i donosi ipak da u celoj ovoj situaciji možemo ipak biti nasmejaniji, duhovitiji. Sunce u znaku svoje egzaltacije znaku Ovna prelazi na dosta pozitivan 15 stepen i donosi dobre lične vibracije, ali ambicije. Razmislite šta dalje želite, da li želite da menjate nešto, jer će biti mogućnosti da u daljem periodu to i realizujete. Biće i onih koji će i pod ovim okolnositma imati od danas mogućnost nagle promene posla. Mars koji ide znakom Vodolije uz Saturn svakako se najviše buni protiv trenutnih mera i ima osećaj da mu teško pada ograničenja. Medjutim, danas možete napraviti fino mesto od svog doma, uključiti net naručiti nešto lepo za sebe, videti svoje drage prijatelje. Nije sve crno….

Od 4:15 am na snazi je jedna od snažnijih i značajnijih konjukcija ove godine, konjukcija Jupitera i Plutona u znaku Jarca na 24 stepenu: Moram spomenuti da ćemo ovu konjukciju imati čak tri puta ove godine, danas, 30.06 kada i Jupiter i Pluton krenu retrogradno, ali završni ciklus velikih transformacija i promena pokrenuće se i 12.11.

Ovo je aspekt izlaska iz mraka. Pluton je planeta moći, autoriteta, ali crno belog sveta, planeta tame, Jupiter je benefik, medjutim u padu u znaku Jarca posle ovako velike krize koja nam se dešava traži vreme regeneracije i obnove. Kontakt dve ovako snažne planete donosi poruku velike transformacije na moralnom, materijalnom i ličnom nivou. Ovo je aspekt jake nebeske misije koja postavlja prioritete, donosi dodatnu snag, elan, borbenost, ali donosi jake moralne analize. Ukoliko ste prošli teška iskustva, izgubili nekog, negde se izgubili kao zvezda junior ovaj aspekt vam može pokazati put osnaženja i možete računati na period naglog budjenja. Definitivno u ovom slučaju Jupiter može doneti prve korake ka stabilnosti.

Mi smo u ciklusu vremena pred jako snažan Pun Mesec pa svakako prva polovina ovog meseca je praćena još uvek teškim vibracijama, medjutim ovaj aspekt može doneti osnaživanje svakog od nas, ali donosi period vizije kako ćemo dalje živeti i na koji način i šta treba da promenimo. Jupiter i Pluton u retrogradnom hodu mogu doneti stišavanje ove energije od početka leta, ali u toku jeseni možemo računati na mnogo više izazova i nebo će želeti da vidi kako ste naučili odredjene lekcije i koliko ste poradili na svojim navikama.

Ovaj aspekt pokrenuće snažnu volju za pravdom. Pod negativnim aspektima lično može doneti kaznu kroz sebične, bahate i one koji su neodgovorni. Može za pojedince doneti i nagli materijalni rast pod teškim okolnostima u kojima svi živimo( recimo ako tranzitno prolazi 2 astrološkim poljem). Njegova poruka” Strpljen, spašen” ima veliku dozu jačine za svakog od nas. Zato ostanite u svom domu i budite strpljiviji jer ulazimo u prvu fazu kada okolnosti koje su se dešavale od kraja prošle godine polako, počinju da idu u dobrom pravcu. Može biti značajan kroz velike transformacije na polju vlasti, ali na polju industrije, medicinskih istraživanja, ali farmaceutskih korporacija.

Od 8 h na snazi je i trigon Meseca i Urana pa svakako imamo vreme kada možete pokrenuti dan uz dosta optimizma. Trezvenija, oprezna, ali ipak energija hrabrosti. Nemojte se iznenaditi danas da imamo i nagle vremenske prilike i da to možda malo utiče na meteropate. Zbog ciklusa pre Pun Mesec najava je mogućih ponovnih potresa. Ipak, ne razmišljajte unapred, živite danas i najbolje što možete bez obzira na okolnosti.

Ne treba zaboraviti da je u Beogradu juče rodjeno 15 beba. Ne treba zaboraviti da ima onih koji se bore sa ovim virusom vrlo hrabro. A vi imate obavezu da ostanete kuci i napravite od svog doma najbolje mesto za svetu. Nemojte da vam to bude teško…

# currentmood# čekam te ja# mesec u devici# snažna konjukcija jupiter/ pluton# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.