https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -4.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/summer-4246927_1280.jpg

Subota 4.04. vrlo specifična po Mesecu koji će tokom celog dana biti u praznom hodu, plus od 23:20 ulazi u promenjiv, ženski znak Devicu i sama energija ima uticaj da treba usporiti, stati, i da nije vreme uopšte za akciju, iako smo unapred dobila predvidjena pravila ovog vikenda da nema izlaska. Nekako se i Mesec spremio za to.

Dan studenata bez studenata. Domovi i fakulteti prazni. Sve je stalo na tren da se odmorimo, a bogme i nebo malo da odmori od nas. Sunce prija i kad čekaš nekoliko sati u redu, od radnje do radnje i tako se sunčaš pod maskom. U svemu treba naći motiv, malo popričaš sa nekim neznancem i čuješ mišljenje običnih ljudi kako se osećaju i gledaju na sve što nam se dešava. Povremeno se čuje i neka ljutnja ako neko hoće da upadne preko reda, jer ako imamo pravila, ima da važe za sve, nema dalje…

Moj otac danas puni jubilarni 70 rodjendan, šta ti je život kad planiraš neke stvari unapred, od januara šta će biti u aprilu, i onda te uhvati drugarica korona da ti kaže” stani bre, gde si krenula”. Otac je srećan jer ima obezbedjeno sve i sad može da se opusti uz pun paket interneta, hrane i video kluba . A torta ili neki jubilarni kolač mora da sačeka, reče mi danas samo nek smo zdravi, ne dopada mi se , staviše me u ovu posebnu grupu, haahhahaha:-))

Mesec će tokom celog dana boraviti preko treće dekade Lava i doneti ipak osećaj za radost, s tim da nemamo ovakvo vanredne okolnosti, svakako da bi odlaganja, zakašnjenja i neki osećaj nebeskog mraka i postojao. Danas su posebno osetljivi aspekti kroz kupovine, posebno papirologiju. Može dolaziti do grešaka ili odlaganja nekih stvari koje planirate da uradite u kratkom vremenu. Preporuke mogu malo pokrenuti stvari. Čuvajte zdravlje:-))

Medjutim , danas su pred nama i dva značajnija aspekta i to:

3:16am: na snazi konjukcija Merkur/ Neptun u znaku Riba na 19 stepenu može doneti pojačanu mentalnu osetljivost, lenjost, apatičnost, ali osećaj unutrašnjeg nemira. U porastu idealizacija, romantičnost, ali sklonost dobijanju pogrešnih informacija, zbog toga je jako važno osloniti se na sebe i svoje stavove! U povećanju manipulacije, zablude, konfuznost, loša organizacija, ali sklonost razočarenjima ili prevelikim očekivanjima. Veća sklonost sanjarenju i bežanju u svoj svet. Muzika, molitve, meditacije, kontakt sa vodom mogu pozitivno mentalno uticati na ovaj aspekt koji može biti aktivan u narednih 3 dana. Opreznost sa lekovima i porocima! Vreme iluzija ali posebnog pojačanja depresivnosti u večernjim časovima i tokom prve polovine nedelje.

Osećaj neshvaćenosti, ali povlačenja pred problemima, ali i konfliktima. Bol u nogama i osećaj čestog umora. Nežne reči, ali neki vid stidljivosti na prvi kontakt. Čitanje izmedju redova. Mistika, okultizam, vera sve u jednom. Glumatanja i mentalna šminkanja. Povlačenja kad ne treba.

Konjukcija Merkura i Neptuna posebno donosi kreativnu maštovitu, inspirativnu i krajnje pozitivnu stranu. Jaki osećaji i predosećanja. Pratite snove. Iako Merkur nema snagu, ima vibraciju da predoseti stvari. Dobro vreme za medicinska istraživanja.  Odlično vreme za muziku, knjige i pisanje. Sklonost fantazijama, ali i idealizaciji. Sklonost pomaganju drugima. Ipak, budite oprezni jer ovaj aspekt može doneti i tajne neprijatelje i psihološku osetljivost, ali pre svega mnogo laži, pretvaranja, kao i kradja.

Od 19:11: na snazi veoma interesantan aspekt Venere u Blizancima i Saturna u znaku Vodolije što može doneti stabilnost, srećne okolnosti preko polja ljubavi, dodatni elan i mir. Kada je Venera u Blizancima u povećanju su veze preko komunikacije, sms poruka, društvenih mreža. Ova Venera je vesela, razdragana, detinjasta, sklona i dvostrukim odnosima i iskustvima, ali voli pokret. Pošto su takve okolnosti, svakako da nebo daje mogućnost i pod ograničenim okolnostima da se mnogi od vas zaljube ovog meseca ali u ovo vreme steknu neko čvrsto prijateljstvo ili upoznaju osobu koja im može pomoći u nekoj životnoj promeni/ lekciji.

Mnoga prijateljstva mogu preći u nešto novo, a biće od ovog dana i mogućnosti da nešto rešite na trajnijem nivou. Vreme novih stilova bez obzira na okolnosti. Veze sa razlikom u godinama ili razlikama u statusu, opredeljenju. Ipak, težnja nečem trajnom. Ulaganja koja budu aktivna ovog dana mogu imati dugotrajniji oblik sreće. Možete imati mogućnost da rešite neki veći problem.

Prelazak Meseca u znak Device od 23:20 sve do ponedeljka 6.04 nosiće jednu mirniju energiju, malo promenjiviju, nervozniju iznutra. Preporuka je ako možete organizujete vikend kroz neki rad, posebno na nervni sistem i bolje zadovoljstvo može uticati rad po kući, čišćenje, bacanje nepotrebnih stvari ili poklanjanje u dobrotvorne svrhe, pisanje, odmaranje i reset jer to će biti jako važno ovog vikenda. U porastu su više nego obično virusne infekcije( ovaj strožiji režim je potreban). U osetljivosti stopala, creva, preporuka nešto laganije ishrane ovog vikenda. Na ličnom i emotivnom nivou porast sumnji u pozitivan ishod, pesimizma, nepoverenja, strahova, pa je posebna preporuka da se čujete i imate kontakt sa nešto pozitivnijim osobama, kao i da izbegavate teške teme, samo nešto što bi moglo da vas opusti i odvede u neku drugu dimenziju.

Budite dobro:-)) Srećan miran vikend:-))

# currentmood# eminem# cepaj# mesec u praznom hodu# stop ostani kući# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.