https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -3.04.2020.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/face-2936245_1280.jpg

Pod uticajem smo vrlo intezivne energije, ali energije jakih želja i velikih potreba. Skromnost nam ovih dana nije baš ni vrlina. Danas i pod prilično pobunjenom, ali stresnom energijom. Moraćemo naći način da tu energiju balansiramo da zaklopimo oči na svaki sitan problemčić u vreme slobodnog kretanja. Veliki zahtevi, potreba za pažnjom i jaka potreba dokazima ljubavi.

Mesec u znaku Lava do kraja ovog i narednog dana. Sjaj, samopouzdanje, borbenost i pokretanje inicijative, ali izuzetna užurbanost može nas zateći kao da će ne daj Bože sutra ” smak sveta”. Od ponoći opozicija Meseca u Lavu i Marsa u Vodoliji posebno može da nam udari u neku poru srca i da aktivira ljutnju, jak ego, povredljivost na najmanji pokret. Neka rekreacija pred spavanje i puštanje muzike do daske može malo da pomogne smirenju pod ovim vrlo nervoznim aspektom koji se može osećati do ranih jutarnjih časova. U porastu jaki udari neraspoloženja, velike oscilacije u partnerskim odnosima i neki osećaj gušenja i gubitka kontrole. Teško pravljenje kompromisa, ali brojanje do 100 se može i malo ” isplatiti”. Neka hronična nezadovoljstva mogu izaći napolje kao lavaaa..

Od ranih jutarnjih časova, i Mesec u Lavu u kvadratu sa Uranom posebno može pokrenuti uznemirenje, nestrpljenje, osećaj panike i eksplozivnost.  U porastu nagli zdrastveni problemi, posebno kod osoba koje imaju problema sa dijabetisom, pritiskom i venama. Biće potrebno mnogo strpljenja i bolje organizacije pred sam početak dana i pokret. Biće tu i nekih neočekivanih okolnosti, ali bogme i problema. U problemu osetljivost kroz emotivne odnose, nagli finansijski troškovi( gledajte da ne kupujete i ono što vam ne treba), ali ozbiljno nestrpljenje i pucanje pod šavovima. Ostanite mi dobro.

Ono što može biti jako zanimljivo za današnji dan je ulazak Venere u znak Blizance od 19.12, u kome će ostati sve do 7.08.

Malo podsećanje na osnovne karakteristike ove Venere:

.Uvek nasmejana, opuštena, pozitivno “ šašava” ,Venera u blizancima zavodi svojim pokretima, i  stalnom težnjom da želi ljubav na svim nivoima. Nestašna, večito mlada kada ima ljubavi, pevljiva, flegmatična, ponekad i  površna, za nju je reč ljubav, komunikacija važan emotivni deo, ali osećaj zajednice nešto što joj je potrebno. Izuzetno duhovita da privuče pažnju suprotnog pola, spretna, uvek dobro obaveštena i informisana i  o osobi koju voli, i  o stvarima koje voli, uvek tako razigrana ali zna da bude provokativna, i  to više na mentalnom nivou. Nije joj baš lako da se veže, ali je ili dugo sama, ili joj se preko “ noći” dešavaju po dve veze istovremeno. Koketna je, obožava flert I da se nešto dešava.Nerviraju joj dublje teme od od kojih beži, ali I prevelika ozbiljnost, ona želi da se samo “ dobro zeza i  živi život punim plućima”.
Kad joj nešto ne uspeva, zna da bude izuzetno nervozna i  nepristupačna.Omiljene sprave su joj kompjuter, i  telefon bez čega ne može, i   da je stalnom kontaktu sa osobama koje voli. Jako su joj važni bliski rodjaci i porodica. Želi da vidi svet, a nema problem da se veže i  za osobe koje dolaze iz inostranstva. Ona nije nepoštena, čak može biti detinjasto naivna, ali uvek snalažljiva da nadje tlo pod nogama i  izadje iz neprijatne situacije. Pokretljiva, obožava muziku, ples, zabavu, vesele ljude, deprimira je stajanje u mestu i  čekanje neke bolje budućnosti. Za nju je svaki dan nov, ali može pokazivati u emotivnim odnosima izuzetan optimizam i  inicijativu.
 Ne podnosi posesivnost, da je neko kontroliše i  guši. Ipak, ima osobinu da analizira sve u vezi svoje veze I da je uznemiravaju sitnice. Obožava razgovore sa voljenom osobom,i  komunikacija je osnova svake osobe koju ovu Veneru ima natalno. Ne podnosi grubost, ali večito radoznala i  mlada – traži da ima zanimljivu vezu, osobu pored sebe, da se stalno nešto dešava, jer u suprotnom može biti veoma nesrećna.Obožava automobile, avanture  i  voli da je u toku šta se dešava oko nje, ali često na putovanjima joj se dešavaju posebno neobična bitna ljubavna dešavanja..
Pariraju joj uspešne i  integetnije osobe I osobe koje su skladnijeg karaktera. Ne voli da bude u odnosima gde postoje neraščićeni računi iz prošlosti. Kao prijatelj je jako zabavna  i  sa njom nikad nije dosadno. Izuzetno je spontana  i  iskrena  i uvek kaže šta misli. Prijateljstvo joj je jako važno. Odličan je posrednik da spoji druge, ali odličan psiholog  i  sagovornik ,iako ne voli duge razgovore, zbog toga joj trebate prići konkretno, jer ona uvek žuri, ima obaveze I nekako kako bi rekla ,ima svoje probleme. Blizanac promenjiv muški znak koji je pod uticajem planete Merkur , dvojni znak, pa uvek ima mogućnost da raznovrsna emotivna iskustva, ali posebno osobe sa Venerom u blizancima nekako stalno uče na sopstvenim greškama, ali sa osmehom idu napred. Ne vraćaju se na prošlost, ali su svesni da puno toga uče stalno. Oni ne vole tužne teme, kontriranje i  naporne sagovornike oko sebe. Mogu sve, ako im date poverenje  i  dovoljno slobode.
Uticaj tranzitne Venere povećava energiju sa mnogim pitanjima i podpitanjima( šta zapravo želite u vašim vezama, brakovima i šta to želite da promenite?). Posebno ako prolazite kroz neki lično težak period, energija ove Venere će vam pomoći da nadjete odgovore, ali i shvatite zašto je zapravo tako.Vreme veoma zanimljivih ideja i kontakta, odlično vreme za dobijanje poklona u vidu auta, mobilnog telefona, kompjutera, knjige koja vam može pomoći u neodumicama. Potrebno je deliti svoje mišljenje sa drugima jer će se tako osećati bolje.Neće se zatvarati oči i na humanim stvarima, ali stvarima koje imaju prioritet.Ipak, neće biti detaljisanja, dramatičnih emocija, prejake osećajnosti i erotičnosti. Neće biti neobično da ljudi u ovo vreme dosta pišu ili komentarišu o emocijama, bilo da su one srećne ili nesrećne, potraže pomoć od stručnjaka na temu rešavanja problema u braku ili pokušavaju da nadju odgovore na neke nedoumice iz svoje prošlosti. Ovo vreme povećava i prevare, ali i neiskrenost, dosta ironije, ali i prevelikog opuštanja u vezama, posebno kod parova koji su dugo zajedno. Oni koji ovu Veneru imaju i natalno –biće skloni da sve dobijaju kroz svoj urodjeni šarm i da privlače veću pažnju nego obično.
O važnijim aspektima Venere pisaću vam u narednim danima, jer će biti zanimljivo da Venera sredinom maja sve do kraja juna kreće u retrogradni hod pa će tu biti veoma interesatnih emotivnih dešavanja i vraćanja unazad, ali i idealističnih, ali komplikovanih odnosa. Venerin uticaj tokom ovog meseca biće više nego pozitivan, jer će uskoro imati trigon sa Saturnom u Vodoliji, a sredinom meseca i sekstil sa Merkurom što može doneti bez obzira na okolnosti mnogo emotivnih mogućnosti, upoznavanja i povezivanja preko interneta, sm poruka, društvenih mreža….

Od 21:30: Mesec u Lavu u trigonu sa Suncem u Ovnu donosi vreme stabilnosti, sreće, zadovoljstva, većeg samopouzdanja, jakih individualnih planova i flerta.

Koliko danas možete osećati veći pritisak okruženja, ali možete osećati da ste pod većim pritiskom, današnji dan je idealan da uradite nešto na šta ćete biti veoma ponosni na sebe. Idealno vreme da nekom pomognete, ili da nekog obradujete. Iako može biti dosta izazova u toku prve polovine ovog dana, ipak večernji časovi mogu doneti dosta druženja telefonski/ internet, i pokretanje zanimljivih tema. Iako je ovo dan pojačanih emotivnih iskušenja, razumevanje će biti na prvom mestu…

currentmood# mesec u lavu# ulazak venere u znak blizance# asle# dnevna doza lune# astrolog natasa paunovski

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.