https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 20.09.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/09/people-2597995_640.jpg

Dobar dan dragi prijatelji, petak je 20.09. a Mesec od sinoć u veselom, muškom, promenjivom znaku Blizanaca. Vikend koji je pred nama donosi zanimljiv kvadrat Jupitera i Neptuna, ali i Poslednju Četvrtinu Meseca u nedelju ujutru, pa ćemo polako na pomalo sanjalački način biti u fazi pripreme pred zvaničan dolazak jeseni u ponedeljak u jutarnjim časovima, kada i Vagama možemo da čestitamo rodjendan.

Mesec u Blizancima do nedelje donosi pokret, mentalni elan, radoznalost, dosta komunikacije, pisanja, emotivnih izjava, telefonskih poziva, ali prilično promenjive vremenske promene, ne znam za vas ali malko mi čudno pada posle plaze i mora ovaj nagli pad temperature, mada sve ide krajnje normalno za ovaj mesec.

Zanimljivo za danas je ko prati detaljnije astrologiju i dnevne aspekte:

Sunce na zvezdi Zavijava u sazvežđu Device, zvezda poznata kao ćošak ili veličanstveno lepa posebno donosi srećno vreme za lepotu, nauku, umetnost. Odlično vreme za razgovore za posao, poslovna putovanja, upisivanje na master, selidbe. I dalje nam energija Device donosi sklonost detaljnosti koja će nam se danas malko i kontradiktorno nositi da ipak iz nestrpljenja možemo praviti greške u stvarima koje dobro znamo.Zvezda Zavijava posebno je dobra kroz istraživanja o svemiru, iako zvezda koja ne donosi posebnu ličnu orijentaciju, po principu ” ja bih sve nešto, ali ne znam zapravo od kog ugla da krenem”.

Mars dolazi na zvezdu Denebola na 21 stepenu Device, zvezdu u sazvežđu Lava koja je generalno zvezda koja donosi dosta vesti i promena, medjutim ova zvezda hoce da donese ozbiljne katastrofe, mada u ličnoj karti podstiče na poliglotske sposbnosti i iznenadni napredak.  Njen uticaj posebno može biti jak na generalnom nivou u periodu dubota na nedelju.

Mesec danas ima prilično interesatne aspekte i to:

12:52: Mesec u Blizancima u trigonu sa Venerom na 7 stepenu što je posebno srećno vreme za ulepšavanje, ljubav, ćaskanja sa prijateljima, dobijanje poklona, finansija, kupovine, upoznavanja, ali odlično vreme i za odredjene pravne procese, kao i neki vid odšteta.Ukoliko očekujete novac iz daleka, odlično vreme. Posebno srećno vreme da sredite svoj ormar ili da kupite neki komad nakita.Jako dobro vreme za medije, ali sve vidove pomirenja. Jako popularan aspekt koji vam može doneti bolju društvenu stranu, ali ne bi bili neobično da u ovo vreme upoznate neke nove ljude. Estetika, znanje, dosta priče, planova svakako donosi današnji dan, da izuzmeno da ovo vremenske prilike neće prijati posebno astmatičarima.

17:38: Mesec na zvezdi Aldebaran u sazvežđu Bika, tacnije južno oko Taurusa( Bika), veoma cenjena zvezda, čuvar istoka, i jedna od 4 zvezda koje trebate zapamtiti posebno oni koji uče i vole astrologiju. Ova zvezda uvek donosi predksazanje i donosi važne dogadjaje u svetu. Danas, odlično vreme za pregovore u vezi sa mirovnim, političkim rešenjima, dok na ličnom nivou može doneti duhovni rast, dobro vreme za registracije, posebno dobro vreme uzvišenja i ciljeva koje možete postaviti. Slučajni susreti, ideje mogu posebno u popodnevnim časovima, ali neobični susreti i pozivi biti od velikog značaja. Intuicija i mentalna boja, kreativnost, ali dobro kroz strance i dobro kroz obrazovanje. Sreća danas dolazi od novih stvari. Ipak, ova zvezda nije posebno naklonjena po pitanju vremenskih prilika, a i itekako podstiče uragane, oluje, kisu, dosta vetra.

19:25: Mesec u Blizancima u trigonu sa Merkurom u Vagi na 10,47 stepenu posebno donosi veoma srećno vreme za druženje, mentalnu satisfakciju, dosta smeha, idealno vreme za upoznavanje, ispite, pisanje, izlaske, putovanja, važne kupovine. Posebno srećno vreme za  susrete sa  prijateljima,rodjake, kao i neplanirane obaveze. Puno emotivnih izjava, dobro za veridbe i emotivne susrete, posredovanja. Dolazak do istine, objektivnost, ali duhovitost, svestranost, zanimljivost, ostavljanje utisaka može biti pod energijom u toku cele veceri. Idealno vreme za ples, decu.

O Merkuru o Vagi sam pisala Merkur u Vagi – “Univerzum zove Ljubav”

# currentmood# mogli bi malo da igramo# mesec u blizancima# dnevna doza lune

 

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.