https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune – 21.09.2019.

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2019/09/fantasy-3668208_1280-1280x847.jpg

Mala Gospojina i praznik Presvetoj Bogorodici baš u vreme kada Jupiter po treći put pravi kvadrat sa sada već retrogradnim Neptunom. Prvi je bio 13.01, drugi 16.06 i ovaj poslednji u vreme kada je Jupiter u svom domu ušuškan naspram Neptuna koji  mu govori” zamisli želju i ona će ti se ispuniti”..  Neka iluzija i sanjarenje i beg od stvarnosti. Muzika za dušu i rodjendan velikom umetniku i princu rokenrolla Milanu Mladenoviću koji je stvorio jedan muzički kult, trend i surovu realnost u vremenu koje je odavno prošlo, zahvaljujući i svom Mesecu u Jarcu koji mu je do poslednjeg dana dao istrajnost .. On nije želeo ili nije mogao da dočeka ovo vreme, verujem da mu se ne bi svidelo ni najmanje, osim neba i zvezda kojima se klanjao i da uživa negde sa gitarom u ruci. Danas bi napunio tačno 61 godinu, mogu da ga zamislim na sceni. …

Današnji dan i pred Poslednju Četvrtinu Meseca može biti voma konfuzan, prepun grešaka, ali i razočarenja, iluzija, nejasnoća, grešaka. Meni se prikrala jedna greškica za one koji prate Astro Vremeplov, da je Malti danas rodjendan i to sa kombinacijom Devica podznak Bik sa senzitivnim Mesecom u Ribama.

” Čudo je ono što nam danas treba, a ne informacije.”
Elia Kazan

Mesec u Blizancima kroz ceo dan. Razum i govor u problemu.Emocije lete kao beogradska košava. Rasejanost, sklonost da smo pošli po jedno, a otišli po drugo. Poročnost i razočarenja. Danas je jako važno naći one koji vas vole, najbolje za vas da im se poverite i oduzmete im vreme da bi vam pomogli. Čuvajte se manipulacija, virusa, kvarova, lažnih ljudi.Sve tako deluje ljubičasto, ali realnost je nešto drugo. Ja moram da vam priznam da ovaj aspekt na neki način gledam i sa pozitivne strane, jer svima nam ponekad treba da malko maštamo, da izadjemo psihološki iz toga šta treba, šta moramo, samo je važno da ipak obratimo pažnju kroz ovaj treći ciklus na okruženje, naše mentalno, jer ovaj aspekt može da izbacimo sve ono naše u ono što drugi kažu i tako treba da bude. Budite svoji. Samopouzdanje je jako važno održati osećajem šta vam danas godi. Ne budite kopija drugih, tražite svoj put, makar ima hiljadu balončića..

Jupiter će biti u kvadratu sa Rx Neptunom od 18:48 i doneti nam beg od realnosti. Povećanje obmana i prevara. Laž u povećanju, potrebno je uključiti strpljenje i intuiciju! Neorganizacija i zaboravnost. Psihološki problemi, emotivno loša komunikacija, senzitivnost na mentalnom nivou. Ipak, kreativnost i saosećanje na visokom nivou. Pripazite danas i o optimizmu, jer može biti loš temelj za ono što osećate i što vam se dešava. Neko udaljavanje od pravog puta. Paranoja u najavi, i detinjasto ponašanje, zato budite dobri i danas volite malo više sebe, ali birajte ljude oko sebe, očekivanja mogu biti prevelika. Nesanice i čudni snovi. Ne opravdavajte svoje mane,  ili one koje vas konstatno povredjuju, trudite se da ih otvorite i radite na njima…

Mesec od 6:55 am u opoziciji sa Jupiterom, ali kvadratu sa Rx Neptunom što donosi poseban dodatak ovom što sam spomenula kao generalni utisak. Poteškoće na emocionalnom i ličnom planu, bolešljivost, u porastu kradje, laži, slatkorečivost. Nerazumevanje na mentalnom nivou i slabi planovi. Beg od problema često može voditi problemima sa porocima, zavisnostima.Osećaj izgubljenosti, ogovaranja, osetljivost kroz okruženje, zakon i saobraćaj. Danas je potrebno sve raditi polako, ali bi bilo dobro i proveriti odredjene informacije, dokumentaciju i ono što primamo posebno emotivno.Povećani troškovi, neumerenost. Emotivno velike razlike i nerazumevanja.

Od 16:06: Mesec u Blizancima u kvadratu sa Marsom u Devici je posebno nepovoljan jer donosi probleme sa disajnim organima, psihološke krize, svadje, povrede, probleme sa stomakom, jako nepovoljno vreme za trudnice, reumatske bolesnike, posebno astmatičare.Mesec će ceo dan biti u pojasu Oriona. Nagle vremenske prilike, ali jake oscilacije u raspoloženju. Biće nam potrebno da sebe zaposlimo, ali da nam se nešto interesatno desi, ipak, ceo dan je pod lošom energetskom pojavom, pa je jako važno usmeriti i ideje, snagu i energiju ka duhovnosti.U pojačanju fanatizam i nesreće. Veoma nepovoljno vreme za operacije. Veoma loše vreme za kocku, novčane pozajmice, osiguranja, kupovine. Ipak, ako zaposlite sebe možete pokazati i odličan energetski potencijal. U suprotnom bes, destrukcija. Važno je na emotivnom nivou ne raditi nešto na silu, prihvatiti ono što jeste.

Ceo dan donosi šarenkastu energiju, veselo, ali promenjivo raspoloženje. Površnost i prevelika očekivanja, ali sklonost da se stvari završavaju na nepošten način. Vrlo je važno razvijati i hraniti psihu i izbegavati probleme.

Srećan vikend:-))

#currentmood# milan#ekv# dnevna doza lune# jupiter po treći put u kvadratu sa neptunom#

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.