https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -22.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/silhouette-2589471_1280.jpg

Sunce u kvadratu sa Saturnom mi muti mozak da ne vodim neki svoj dnevnik da ne bi znala ni koji je dan. Čak sam zaboravila da je dan planete Zemlje danas i razmišljala sam koliko sam slaba sa datumima koliko god su mi konstatno u glavi. Zivela planeta Zemlja, treba joj oporavak i reset, amin:-))

Osećaj nekog nerazumevanja, rekla bih više nesporazuma.Mozak mi ostao na terasi i sunča se. Čini mi se da ovih dana je bolje ćutati, da ne ispadnes ” glup” i smejati se sto vise. Tačka. Čini mi se aspekti Merkura već rade ove nedelje jače nego obično i da dobro treba poslušati neko svoje šesto čulo, baš u onim komunikacijama koje treba da ispadnu jednostavne. Mesec na poslednjim stepenima znaka Ovna malko može da poremeti planove i pojačava ljutnju. I to možemo da promenimo pokušajem da danas budemo malo više fleksibilniji. Danas je malo bolje izbegavati žurbu u svim nivoa i pokušati ignorisati ono što nam se ne dopada.

Od 11.32 na snazi kvadrat Meseca i Plutona pojačava neki sukob ega i želja, ljutnje i tenzičnih nemira i blokada usled neke nesigurnosti unutar nas. Bilo bi dobro smiriti energiju i pokušati koncentrisati se na ono što danas planirate da uradite. Neki udari mogu se dešavati u nekom prolazu da u roku od 5 minuta pomislite šta se to zapravo desilo. Danas prilično nećemo trpeti nikakve savete i mešanja drugih, a može nas nervirati i ova rutina i neko čekanje u nepoznato. Prilično pomešana emocije.

Od 14:33: Mesec u Ovnu u kvadratu sa Jupiterom u Jarcu pojačava neki gubitak vere, nade i optimizma, ali pokreće i prilično trošenje na sve strane i dekocentriše. Kao da bih sve nešto odjednom, ali nemamo dovoljno vremena i prostora. Potrebno je disati i polako korak po korak oslušnuti svaku svoju želju za danas i pokušati ništa ne raditi na silu jer to može doneti i kroz smirenih karaktera priličnu frustraciju.

Mesec menja znak i ulazi u mnogo smireniji, ali stabilniji znak, znak svoje egzaltacije znak Bik od 21:37. Dan pred Mlad Mesec.Vladaoc Venera u veselom, nemirnom znaku Blizanaca može pokrenuti do kraja nedelje i dosta elana, pokreta, komunikacije, udvaranja. Potreba za hedonizmom i nekom sigurnošću pojačana. Idealno vreme za emotivne razgovore, upoznavanja, kuvanje i umetnost. Vreme svakako smirenije energije. Mesec od 22:45 u praznom hodu pa može da vam odlozi neku uplatu ili plaćanja, donose i da ostavite neke finansijske obaveze za naredni dan. U osetljivosti grlo, glasne zice, vid. Ipak, energija Meseca u Biku moze biti opustajuca, posebno od momenta Mladine.

Ostanite dobro:-))

# currentmood# annie pokreni malo# mesec u ovnu/ biku# dnevna doza lune# astrolog natasa paunovski

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.