https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/05/purple_top_divider.png

Dnevna doza Lune -23.04.2020

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2020/04/photo-4907278_1920.jpg

Pred nama je danas Mlad Mesec u znaku Bika. Mlad Mesec po našem jutarnjem vremenu od 4:26 am, gde imamo konjukciju Meseca i Sunca na 3 stepenu znaka Bika.  Iako je Mlad Mesec lunarna faza koja je dobra za nov početak, ovaj Mlad Mesec je ugrožen od Saturna( na snazi od 1 sat posle ponoći), ali u konjukcije sa Uranom( na snazi od 10:30 am).

Mlad Mesec je takodje izazvan od strane asteroida 18 Melpomene, otkrivenog 1852 sa kojim je u konjukciji koji izaziva  tugu i nedostatak radosti. Ono što može pomoći je dispozitor Venera koja je stigla do 15 stepena Blizanaca i u trigonu sa Marsom ipak može doneti posle neke potištenosti, tuge i naglu radost, zaljubljenost, sreću i inspiraciju.

Mlad Mesec dešava se na zvezdi Mesartim u sazvežđu Ovna i zbog toga budi borbu, akciju, ali nervozu.  Sa druge strane ova zvezda donosi hrabrost i smelost, odvažnost posebno ako budete u prilici da nekog zaštitite. Ipak, povedite računa već od početka ovog dana da ne upadnete u nepotreban rizik, problem koji vam ne treba, trošak ili emotivni problem!

Sam Mlad Mesec u sazvežđu Ovna donosi pojačanu impulsivnost koja uz uticaj Merkura u Ovnu posebno podstiče na negodovanje, nestrpljive izjave i nasilje koje mogu biti jake da se zapitate da je nešto takvo moglo da vam se desi. Naravno sve je podstaknuto i pandemijskim aspektima koji su pojačaniji kroz moguće povećanje obolelih, ali i generalni savet da ipak budete pažljiviji prema sebi i bliskim osobama, jer pandemija nije prošla još uvek, i danas je u punoj snazi.

 

Tu je i zvezda Šeraton takodje u sazvežđu Ovna koja može doneti fizičke potrebe, nasilje, nagle meterološke prilike koje neće prijati osobama koje imaju problema sa srcem, pritiskom, dijabetisom. U opasnosti i mogući zemljotresi, prirodne štete, ali i teroristički akti, napadi i sl.Ovo može biti vreme neočekivanih problema, sramote, nervoze i posebno pojačanih briga oko novca i emocija. Neki generalni savet je da je važno da budete strpljivi, da ako osetite delovanje ove važne lunarne faze da pronadjete način da se smirite ili primirite.

Uticaj kvadrata Meseca i Saturna od 1h posle ponoći posebno podstiče depresivnost usled vanrednih okolnosti i jaku potrebu za slobodom. Teško prihvatanje ograničenja koji i jeste pod uticajem Saturna u Vodoliji. Neki osećaj emotivnog udaljavanja, finansijskih tenzija, ali pre svega velike buntovnosti i unutrašnjih kriza. Osećaj nerazumevanja, odlaganja i briga. Možete osećati da vam ova rutina smeta i da ne možete više da se nosite sa njom. Svaki vid odgovornosti i poslovnih obaveza moze danas biti i praćen nekim zakasnjenjem i nemirima.

Higijena, veća briga o drugima, okruženju je danas od velikog značaja.

Mesec i Uran u konjukciji mogu pojačavati agresivne reakcije, nemire, nagle promene planova i raspoloženja, ali rizike.U pojačanju osetljivost kroz struju, internet! Jaka potreba za promenama ali pobuna. U povećanju nervna napetost.

Pokušajte da danas budete što više fleskbilniji i opušteniji. Trudite se da zaštite sebe i druge i da se okrenete praktičnim stvarima. Svakako Mlad Mesec podstice hedonizam( koliko je to moguce pod ovim okolnostima), ali potrebu za pokretom koja će tu nailaziti na psihološke krize usled ograničenja. Ipak, dobar aspekt Venera Mars moze doneti naglu sreću i rešenje.

Ostanite dobro:-))

# currentmood# alicia keys# new moon# mesec u biku# dnevna doza lune# astrolog nataša paunovski

 

 

https://astroluna.rs/wp-content/uploads/2018/10/astro-luna-bez-pozadine-bela-slova.png

VAŠ PUT DO BALANSA SA ZVEZDAMA

Copyright © 2019 - 2024. All Right Reserved by Astroluna.rs.